FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 18 dec 2019, 22:17

Grand Centar novi partner FK Sarajevo

slika

Partner Fudbalskog kluba Sarajevo odnedavno je Grand Centar Ilidža, koji se nalazi na adresi Butmirska Cesta 14, a sa kojim je ozvaničena jednogodišnja saradnja.

Navijači Bordo kluba tamo će ubuduće imati priliku kupiti ulaznice za domaće utakmice, te proizvode iz Bordo Fan Shopa, što je bio slučaj već za prethodni gradski derbi.

"Zadovoljstvo nam je što smo sklopili ugovor s Fudbalskim klubom Sarajevo, koji će u narednoj godini u našem centru imati svoj prodajni štand. Nadamo se da to pričinjava zadovoljstvo i svim ljubiteljima Bordo kluba, koji će imati priliku kupiti ulaznice za domaće utakmice, te proizvode iz Bordo Fan Shopa. FK Sarajevo želimo sretan nastavak drugog dijela prvenstva“, istakli su iz marketing odjela Grand Centra.

Grand Centar je trgovinsko-poslovni centar sa više od 60 otvorenih poslovnica, koji u svom kompleksu ima shopping, gastro i razne druge usluge, kao i stambeni objekat. Otvoren je 2009. godine, a posjeti ga više od 30.000 ljudi sedmično.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 18 dec 2019, 22:22

zlo87 je napisao/la:
18 dec 2019, 22:08
Denchi je napisao/la:
18 dec 2019, 22:05
zlo87 je napisao/la:
18 dec 2019, 22:04

U pravu si. Nek im Horde razlupaju taj viber!
ma jok oni se protiv zgrada fajtaju ovih dana :thumbup: :kafa: i foruma, doći će viber nekad na tapetu, polako :D
Naravno.
On fol zeli dobro, vjeruje da uprava radi pravi posao.. :mrgreen:

Al nebi dao tim istim ljudima u ruke ni mjesec dana svog zivota bez foruma.. :urnebes:
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

so3
Kontakt:

Post Postao/la so3 » 18 dec 2019, 22:36

RajaBa1983 je napisao/la:
18 dec 2019, 12:19
revolt sve zna
a na kraju nista ne zna
a đe da zna :D
”Prva stvar za koju će čovjek na Sudnjem danu polagati račun jeste namaz. Pa ako mu namaz bude dobar, bit će mu dobra (ispravna) i ostala djela.”

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 dec 2019, 22:40

MortemHz je napisao/la:
18 dec 2019, 22:17

slika

Partner Fudbalskog kluba Sarajevo odnedavno je Grand Centar Ilidža, koji se nalazi na adresi Butmirska Cesta 14, a sa kojim je ozvaničena jednogodišnja saradnja.

Navijači Bordo kluba tamo će ubuduće imati priliku kupiti ulaznice za domaće utakmice, te proizvode iz Bordo Fan Shopa, što je bio slučaj već za prethodni gradski derbi.

"Zadovoljstvo nam je što smo sklopili ugovor s Fudbalskim klubom Sarajevo, koji će u narednoj godini u našem centru imati svoj prodajni štand. Nadamo se da to pričinjava zadovoljstvo i svim ljubiteljima Bordo kluba, koji će imati priliku kupiti ulaznice za domaće utakmice, te proizvode iz Bordo Fan Shopa. FK Sarajevo želimo sretan nastavak drugog dijela prvenstva“, istakli su iz marketing odjela Grand Centra.

Grand Centar je trgovinsko-poslovni centar sa više od 60 otvorenih poslovnica, koji u svom kompleksu ima shopping, gastro i razne druge usluge, kao i stambeni objekat. Otvoren je 2009. godine, a posjeti ga više od 30.000 ljudi sedmično.
Naprava upolje! :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 dec 2019, 23:09

MortemHz je napisao/la:

slika

Ovo sam ja izganjao onim protestom kad smo kod Mirvada Zenunija išli!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 18 dec 2019, 23:15

MortemHz je napisao/la:

slika

Još jedna potvrda da uprava radi fantastičan posao.
Dok ostali spavaju naš marketing sklapa poslove od preko 50 maraka. Valentin, Šićka kopilad, rumeni papak i ostali samo trebaju povjerenje navijača, Namovu naklonjenost i dovoljno vremena da ostvare svoje ciljeve.
To što na momente izgledaju pogubljeno je zavaravanje konkurencije.
To što će Nam na kraju skontat' racku ih zaboli.
To što će već biti prekasno, još više ih zaboli.
Dok je rumenog bit će i rumenčića na forumu, kad ode rumeni, doći će Dino ili ini, i opet iznova.
Mrš bando papanska, pleme vam seljačko yebem.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 18 dec 2019, 23:15

Samozdravlje je napisao/la:
18 dec 2019, 19:37
Za otpremninu je vise kriva uprava nego trener . Govorim za ubuduce , ovo sa Husrefom nema veze , zavrsena prica. Ako trener sa reputacijom i za velike pare zeli u FKS onda postoje 2-je varijante. 1. bez klauzule za obestecenje ili 2. anex na klauzulu , klub ce takvog rasporediti na druge poslove u klubu (strucne naravno trenerske u Akademiji ili skoli fudbala). Moze se doci u situaciju , odradi pripreme , "isprovocira" 2-3 losa rezultata i pokupi otpremninu . Ode u Katar ili repku i samo on srecan i neko iz uprave (moguce).
Moram o proslosti , treba priznati da je "Rumeni" jedino imao muqa u upravi . Zar ne , Vi koji postujete lik i djelo Husrefa (treba posteno reci).
Bio sam za OSTAVKU , a ne raskid ugovora (@bordopoeta mi zamjeri ovo). Izaberes trenera , istrpi ga . No tada UPRAVA PODNOSI OSTAVKU bez otpremnine ili one zakonske . Pozdrav svima .
Ima tu jedan fazon o kojem se ne pise. Pa ni jedan veci klub ne raskida ugovor, trener ne vodi ekipu ali prima placu dok ne nadje novi klub. Ko je lud da mu odmah isplati citav ugovor? Ne znam sta se i kako uprava dogovarala, ali se Husref trebao drzat na platnom spisku sve dok ne pozeli da vodi neki drugi klub ili do isteka ugovora.
Max Allegri

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 18 dec 2019, 23:16

Jos jedna potvrda kako se polako priblizavamo Butmiru.. ovaj klub je takav da pitar iz starog grada i Koseva nikad nece otic u Butmir na tekmu..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 dec 2019, 23:21

Amca007 je napisao/la:
18 dec 2019, 23:16
Jos jedna potvrda kako se polako priblizavamo Butmiru.. ovaj klub je takav da pitar iz starog grada i Koseva nikad nece otic u Butmir na tekmu..
Zato ce u Zenicu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 dec 2019, 23:26

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 18 dec 2019, 23:28

Amca007 je napisao/la:
Od svog osnivanja zvanicno nismo imali svoj stadion, zato se sad **** sa odabirom lokacija hehe može nam se :kafa:

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 18 dec 2019, 23:43

Amca007 je napisao/la:
Nije klub takav, nego tim navijačima i ljudima svijet počinje od SCCa i završava kod Sebilja.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 dec 2019, 23:56

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 18 dec 2019, 23:58

belosevic28 je napisao/la:
18 dec 2019, 23:56
https://www.transfermarkt.com/darije-ka ... ainer/9382

Sta velite?
Ne može on zamijeniti Lazića na stoperu, još jedan potrošen igrač :kafa:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 dec 2019, 23:58

Samo da zakljucim onu pricu od danas, vezano za Husrefovu odstetu i kako "voli klub vise od zivota".

Da li vam je poznato prezime Gatuso? Nogiran sa klupe Milana, takodje zasluzeno kao i Husref sto je. I sta je uradio nakon toga? Odrekao se 5,5 miliona eura, koje su ga slijedovali prema ugovoru.

"Ova odluka bila je teška, ali morao sam je napraviti. To je bolan, ali pametan izbor. Odričem se plaće za dvije godine ugovora, moja priča s Milanom uvijek je bila više od novca".

Husref neka uzme pare, ima svako pravo na to, ali neka vise nikad ne izgovara ono sto je izgovarao, jer to djelima nije potvrdio. Pare su mu ipak iznad ljubavi uvijek bile.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 19 dec 2019, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 19 dec 2019, 00:00

SarajevoJeBordo je napisao/la:
18 dec 2019, 23:58
belosevic28 je napisao/la:
18 dec 2019, 23:56
https://www.transfermarkt.com/darije-ka ... ainer/9382

Sta velite?
Ne može on zamijeniti Lazića na stoperu, još jedan potrošen igrač :kafa:
Bar sam pokusao.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 19 dec 2019, 00:11

Smiješna je ova priča za sjever generalno. Denchi pretjeruje i to poprilično. Ok, znamo svi da tamo nisu intelektualci i većina je omladina koja još ne umije razmišljati hladne glave, bistro i zrelo, al sad ismijavati i vrijedjati 500-ak momaka/ljudi da su krezubi narkomani bez ikakve pameti je budalaština.

Pa znam barem desetoricu koji su redovni i na ovom nikad gorem sjeveru a ostvareni su u zivotu, imaju porodice, zaradjuju i egzistiraju ko svi normalni gradjani.

Još veća mi je glupost stavljati istok kao moralnu vertikalu naspram sjevera, a ko god je jednom u zivotu otišo tamo mogao je čuti i vidjeti raznorazne prostačluke, seljadiju i primitivce koji su redovni na tekmama. Eto oni su pametniji od ovih što na sjeveru skaču i navijaju i razumiju se bolje u stanje u klubu, kako da ne.

A najveća glupost je uopšte pravit bilo kakve podjele izmedju navijača. Ko moze nek ide na sjever i podrzi grupu, ko ne moze bujrum istok bujrum zapad. Ima milion raje i na istoku i na zapadu koja je protiv uprave, nisu samo ovi sa sjevera to, al jedino oni imaju kakav takav kredibilitet da to i javno iskazu i natjeraju ekipicu iz UO da razmisle o nekim stvarima.

Ovaj pritisak na upravu nam samo moze pomoći i donijeti kvalitetnija rješenja, nikako suprotno. Nit će Sabrina i Valentin otići, nit će HZ dovijeka talasati, smirit će se ovo brzo.

Da me ko pogrešno ne shvati, ne branim uopšte ove što skandiraju i tjeraju upravu jer smatram da isti do sada imaju prolaznu ocjenu, al ohanite malo s vrijedjanjem svakoga ko ne misli isto ko i vi. Forum je.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 19 dec 2019, 00:28

bodi123 je napisao/la:
19 dec 2019, 00:11
Smiješna je ova priča za sjever generalno. Denchi pretjeruje i to poprilično. Ok, znamo svi da tamo nisu intelektualci i većina je omladina koja još ne umije razmišljati hladne glave, bistro i zrelo, al sad ismijavati i vrijedjati 500-ak momaka/ljudi da su krezubi narkomani bez ikakve pameti je budalaština.

Pa znam barem desetoricu koji su redovni i na ovom nikad gorem sjeveru a ostvareni su u zivotu, imaju porodice, zaradjuju i egzistiraju ko svi normalni gradjani.

Još veća mi je glupost stavljati istok kao moralnu vertikalu naspram sjevera, a ko god je jednom u zivotu otišo tamo mogao je čuti i vidjeti raznorazne prostačluke, seljadiju i primitivce koji su redovni na tekmama. Eto oni su pametniji od ovih što na sjeveru skaču i navijaju i razumiju se bolje u stanje u klubu, kako da ne.

A najveća glupost je uopšte pravit bilo kakve podjele izmedju navijača. Ko moze nek ide na sjever i podrzi grupu, ko ne moze bujrum istok bujrum zapad. Ima milion raje i na istoku i na zapadu koja je protiv uprave, nisu samo ovi sa sjevera to, al jedino oni imaju kakav takav kredibilitet da to i javno iskazu i natjeraju ekipicu iz UO da razmisle o nekim stvarima.

Ovaj pritisak na upravu nam samo moze pomoći i donijeti kvalitetnija rješenja, nikako suprotno. Nit će Sabrina i Valentin otići, nit će HZ dovijeka talasati, smirit će se ovo brzo.

Da me ko pogrešno ne shvati, ne branim uopšte ove što skandiraju i tjeraju upravu jer smatram da isti do sada imaju prolaznu ocjenu, al ohanite malo s vrijedjanjem svakoga ko ne misli isto ko i vi. Forum je.
Ma isti svi ba.. :thumbup:

Braca, sestre, komsije, poznanici.. Pitari/HZ.. Sve ostalo ce proc mi cemo ostat.. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 19 dec 2019, 00:34

bodi123 je napisao/la:
19 dec 2019, 00:11

Podjele medju navijacima i prave ovi akademci sa istoka i zapada, a ne sjever. Napustili sjever u 20oj godini, presli na drugu tribinu i sada su pokupili svu pamet ovog svijeta, blate sjever na sve strane i nazivaju ih narkomanima. Bruka dobrih prijatelja koji su na sjeveru zivjeli maltene, sada glume akademce na istoku, smeta im smjena generacije, smeta im sto nekada osjete travu na par sekundi, smeta im sto grupa prodaje majice i rekvizite na poluvremenu iako je tako na svakoj tribini. Sada se cak i smiju brojkama kao da im je sjever neprijatelj. Slabo ko i pominje da im smeta sjever jer su protiv uprave. To su ti koji vrse podjelu navijaca, u svakom normalnom klubu sporedne tribine hvale svoju najvatreniju tribinu dok su kod nas 3 tribine 3 protivnika.
NEMA NAZAD

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 dec 2019, 00:55

Ma ko bolan pljuje sjever, eto vas ko i za Husrefa, kad kaze da ga je amaw ponizio, kaze ti pljujes Husrefa.

Ima pojedinaca koji napisu lose ali to nije nikakva vecina. Ja sam nezadovoljan sjeverom npr jer su dizali trans protiv istoka jer im je isti zvizdao zbog onoga u Zenici. Moras shvatiti nekada da kada ppgrijesis to shvati i prizbas a ne da na silu guras.

Evo neka mi neko kaze da nije ishitreno ovako reagovati na otkaz trenera koji je fakat zasluzio otkaz. Jeste. Isto tako niko ne moze oduzeti sjeveru to da su najvjeernija publika od svih tribina, da idu na svaku tekmu, da trose tesko zaradjen novac i zadužuju se hda bi bili uz klub. Znam, prosao sam to sve. I to treba postovati. Medutim, treba postovati i klub, druge navijace.
Evo samo pogledajte na zvanicnoj, ako bilo ko napise nesto a da nije uprava napolje, Jel odmah ide 10 komentara da mu je. Bu sve rumeno placenicko?

Podjelu je napravio prvo Husref svojim ponasanjem i haj anjem situacije. Zatim nekontrolisana Masa navijaca. Najveci podjelu prave navijači koji prijete silom nekom i nekim debilnim prijetnjama i dizanjem sebe na neki visi nivo. Ja nigdje nisam vidio da je neko na zvanicnoj napisao uprava napolje a da mu je 10 ljudi napisalo odgovor da mu hebu sve. Nisam cuo ni da su privatne poruke stizale istima. Obrnuto je redovna pojava.

Podjela je sama po sebi debilna. Husref bio i otisao. To je odluka uprave koja je sacuvala Husrefa na klupi vise od dvije godine i koja je osjetila da je zadnji momenat da se promjeni trener da ne ispadnemo iz utrke za titulu. Da li je ispravna, to cemo vidjeti na kraju sezone. Oni su na takvoj poziciji da odlucuju, sve dok su odluke dobre, bile slucajne ili ne, mene boli k gdje ko putuje, ko koga lize i ko se s kim taslaci.
Njihova odluka povlacio odgovornost, da na kraju sezone bez titule, ne daj boze, lete iz kluba. Ja Cu prvi da stanem pred klub. Ali su oni uprava i smatram da su dobro postupili.

A nas je posao da podrzimo ekipu a ne da ih ganja o po gradu, nas je posao da stvorimo pozitivnu atmosferu a ne da se potpaljuje ista.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, casual033, Chony533, enzo1, TETRAPAK i 83 gosta.