Zavidovići su rupa od grada, ali i tvoji Banovići su smeće teško tako da prvo očisti ispred svoje kuće pa onda nešto pametuj. Kako čovjek priča rekao bi da dolazi iz Pariza a ne yebenih Banovića.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 19 dec 2019, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zavidovići su rupa od grada, ali i tvoji Banovići su smeće teško tako da prvo očisti ispred svoje kuće pa onda nešto pametuj. Kako čovjek priča rekao bi da dolazi iz Pariza a ne yebenih Banovića.
Bonovici iz Zavidovica su makar lijepe cure, Banovici ni to nemaju.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To ti je wannabe Tuzlak buraz, najgora sorta ljudi na svijetu. Nos do neba, uvijek u pravu i svi drugi su ****. Fuj. Stetocine.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Bonovici iz Zavidovica su makar lijepe cure, Banovici ni to nemaju.
Banovići su tradicionalno od svojih početaka muški grad.
Sigurno i dan danas jedan od većih omjera muškaraca u odnosu na žene, a nekad je taj omjer bio veći nego u muškim fudbalskim timovima.
Jel kultura ovaj Dubliner, pitah te jednom ali ne sjećam se.
Ok je.
Pošto vjerovatno ideš firminim kombijem moja preporuka ti je Cozy pub. Imaju odlične hrane i dobar izbor piva, easy accessible i uvijek imaš besplatan parking (ako ne ispred samog puba onda u blizini)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988