Morel Guatemala?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Kreno ja s Zdići talme ekipom u Tajan, došli mi u Zdiće, scena ko u kaubojskim filmovima, nigdje nikog, samo cigani i vehabije 
Morel Guatemala?
Morel Guatemala?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Zavidovići su rupa od grada, ali i tvoji Banovići su smeće teško tako da prvo očisti ispred svoje kuće pa onda nešto pametuj. Kako čovjek priča rekao bi da dolazi iz Pariza a ne yebenih Banovića.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 19 dec 2019, 12:59, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Što sam imao prilike upoznati, sve dobri ljudi iz Zavidovića.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Sarrifufna
Dobri su Banovići, bio tri puta. Dvaput mi Mona uplatio, treći put anonimni fan 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
BonoviciBundesliga je napisao/la: ↑19 dec 2019, 12:53Zavidovići su rupa od grada, ali i tvoji Banovići su smeće teško tako da prvo očisti ispred svoje kuće pa onda nešto pametuj. Kako čovjek priča rekao bi da dolazi iz Pariza a ne yebenih Banovića.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel kultura ovaj Dubliner, pitah te jednom ali ne sjećam se.
Nullius in verba
To ti je wannabe Tuzlak buraz, najgora sorta ljudi na svijetu. Nos do neba, uvijek u pravu i svi drugi su ****. Fuj. Stetocine.Bundesliga je napisao/la: ↑19 dec 2019, 12:53Zavidovići su rupa od grada, ali i tvoji Banovići su smeće teško tako da prvo očisti ispred svoje kuće pa onda nešto pametuj. Kako čovjek priča rekao bi da dolazi iz Pariza a ne yebenih Banovića.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- ASD
- Kontakt:
Banovići su tradicionalno od svojih početaka muški grad.harden je napisao/la: ↑19 dec 2019, 13:54BonoviciBundesliga je napisao/la: ↑19 dec 2019, 12:53Zavidovići su rupa od grada, ali i tvoji Banovići su smeće teško tako da prvo očisti ispred svoje kuće pa onda nešto pametuj. Kako čovjek priča rekao bi da dolazi iz Pariza a ne yebenih Banovića.iz Zavidovica su makar lijepe cure, Banovici ni to nemaju.
Sigurno i dan danas jedan od većih omjera muškaraca u odnosu na žene, a nekad je taj omjer bio veći nego u muškim fudbalskim timovima.
- Marsal
- Kontakt:
Ok je.
Pošto vjerovatno ideš firminim kombijem moja preporuka ti je Cozy pub. Imaju odlične hrane i dobar izbor piva, easy accessible i uvijek imaš besplatan parking (ako ne ispred samog puba onda u blizini)
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.