FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Eee moj Morto šta si dopustio na temi, k'o da sam na pik ušao.. Gledaj ovog škore svega ti, pa imaš li još možda kakvih drva i šporeta za prodati. Izreklamirao se čovjek u sekundi..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Kupih nekakve kanarince neki dan, al nece da pjevaju nikako. Zna li neko sta da im radim?
1946~
Napij ih. Ako pjani ne propjevaju vrati ih gdje si kupio, uvalili ti gluhonijeme kanarince.ThrillerHz je napisao/la: ↑20 dec 2019, 00:31Kupih nekakve kanarince neki dan, al nece da pjevaju nikako. Zna li neko sta da im radim?
ma ne zna djete ba, on još konta Miske u želji....
ako im dođe tražiće mu para
trebalo bi, dok rasčiste još par domaćih...i još nekih stvari....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nabavit ćemo.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 00:26Eee moj Morto šta si dopustio na temi, k'o da sam na pik ušao.. Gledaj ovog škore svega ti, pa imaš li još možda kakvih drva i šporeta za prodati. Izreklamirao se čovjek u sekundi..
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nisu smekeri, vidi se.. uzeo si prave ptice.ThrillerHz je napisao/la: ↑20 dec 2019, 00:31Kupih nekakve kanarince neki dan, al nece da pjevaju nikako. Zna li neko sta da im radim?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
@Mortem
Da li mogu opet bacit reklamu ?
Da li mogu opet bacit reklamu ?
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
Počeli su reklame bacati po forumu

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Šuti ba i posjeti stranicu, podrži bijedu.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 00:26Eee moj Morto šta si dopustio na temi, k'o da sam na pik ušao.. Gledaj ovog škore svega ti, pa imaš li još možda kakvih drva i šporeta za prodati. Izreklamirao se čovjek u sekundi..
![]()
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kae; Poš'o Mujo kuci s posla i svrati u cvjecaru da kupi cvijece. Naprave mu buket i on pravo kući. Zvoni, otvori mu Fata i upita ga:
- Mujo, otkud to cvijece?
- Ma nako... Sjetio sam te se i, eto, kupio. Bez razloga.
Fata, sva oduševljena, zagrli Muju, uvuče ga u kucu, poče ga ljubiti i skidati i njega i sebe. Dovuče ga do spavace sobe, skide gaće, baci se na krevet, raširi noge i reče:
- Evo, Mujo, ovo ti je za cvijeće!
- Šta ti je, bona??? Bolja je vaza!
Malo razonode. Zaklaste više sa Upravom i Husrefom.
- Mujo, otkud to cvijece?
- Ma nako... Sjetio sam te se i, eto, kupio. Bez razloga.
Fata, sva oduševljena, zagrli Muju, uvuče ga u kucu, poče ga ljubiti i skidati i njega i sebe. Dovuče ga do spavace sobe, skide gaće, baci se na krevet, raširi noge i reče:
- Evo, Mujo, ovo ti je za cvijeće!
- Šta ti je, bona??? Bolja je vaza!
Malo razonode. Zaklaste više sa Upravom i Husrefom.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hoćel taj trener više?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Evo ide niz Karaulu, odmarace u Olovu pa ce vamo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- jurisicduska
- Kontakt:
Eto dobismo i trenera, sta cemo sad 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Na kraju jedino pravo mjerilo bit ce kakav ce rezultat ostvariti nase Sarajevo. Ako uzmemo titulu sve xe biti ok, ako budu lošiji rezultati nego u protekle dvije godine bit ce "veselo"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Vidjet ćemo kakve će rezultate novi trener imati nakon dvije godine.bordobijeli je napisao/la: ↑20 dec 2019, 09:14Na kraju jedino pravo mjerilo bit ce kakav ce rezultat ostvariti nase Sarajevo. Ako uzmemo titulu sve xe biti ok, ako budu lošiji rezultati nego u protekle dvije godine bit ce "veselo"
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Custovic ipak??
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu prireme još svakako, ja bi radije da trenera dovedemo 10 januara ali da je ime a ne sad nekog Varešanovića i sl.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja bi mu dao i tri sezone ako ce biti iskorak u europi al kljucni ce biti ovaj proljetni dio, znamo da kod nas nema strpljenja posebno sad nakon ove smjene Husrefa. Sljedecem treneru biti teze nego inace.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 dec 2019, 09:17Vidjet ćemo kakve će rezultate novi trener imati nakon dvije godine.bordobijeli je napisao/la: ↑20 dec 2019, 09:14Na kraju jedino pravo mjerilo bit ce kakav ce rezultat ostvariti nase Sarajevo. Ako uzmemo titulu sve xe biti ok, ako budu lošiji rezultati nego u protekle dvije godine bit ce "veselo"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Najpoštenije je da ga uprava tretira i zaštiti i podrži kao i Husrefa u nekim trenucima.bordobijeli je napisao/la: ↑20 dec 2019, 10:06Ja bi mu dao i tri sezone ako ce biti iskorak u europi al kljucni ce biti ovaj proljetni dio, znamo da kod nas nema strpljenja posebno sad nakon ove smjene Husrefa. Sljedecem treneru biti teze nego inace.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 dec 2019, 09:17Vidjet ćemo kakve će rezultate novi trener imati nakon dvije godine.bordobijeli je napisao/la: ↑20 dec 2019, 09:14Na kraju jedino pravo mjerilo bit ce kakav ce rezultat ostvariti nase Sarajevo. Ako uzmemo titulu sve xe biti ok, ako budu lošiji rezultati nego u protekle dvije godine bit ce "veselo"
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, Google [Bot], mire971, Vanja8 i 17 gostiju.