Nabavit ćemo.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 00:26Eee moj Morto šta si dopustio na temi, k'o da sam na pik ušao.. Gledaj ovog škore svega ti, pa imaš li još možda kakvih drva i šporeta za prodati. Izreklamirao se čovjek u sekundi..
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nabavit ćemo.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 00:26Eee moj Morto šta si dopustio na temi, k'o da sam na pik ušao.. Gledaj ovog škore svega ti, pa imaš li još možda kakvih drva i šporeta za prodati. Izreklamirao se čovjek u sekundi..
![]()
Nisu smekeri, vidi se.. uzeo si prave ptice.ThrillerHz je napisao/la: ↑20 dec 2019, 00:31Kupih nekakve kanarince neki dan, al nece da pjevaju nikako. Zna li neko sta da im radim?
Šuti ba i posjeti stranicu, podrži bijedu.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 00:26Eee moj Morto šta si dopustio na temi, k'o da sam na pik ušao.. Gledaj ovog škore svega ti, pa imaš li još možda kakvih drva i šporeta za prodati. Izreklamirao se čovjek u sekundi..
![]()
Evo ide niz Karaulu, odmarace u Olovu pa ce vamo
Vidjet ćemo kakve će rezultate novi trener imati nakon dvije godine.bordobijeli je napisao/la: ↑20 dec 2019, 09:14Na kraju jedino pravo mjerilo bit ce kakav ce rezultat ostvariti nase Sarajevo. Ako uzmemo titulu sve xe biti ok, ako budu lošiji rezultati nego u protekle dvije godine bit ce "veselo"
Custovic ipak??
Nisu prireme još svakako, ja bi radije da trenera dovedemo 10 januara ali da je ime a ne sad nekog Varešanovića i sl.
Ja bi mu dao i tri sezone ako ce biti iskorak u europi al kljucni ce biti ovaj proljetni dio, znamo da kod nas nema strpljenja posebno sad nakon ove smjene Husrefa. Sljedecem treneru biti teze nego inace.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 dec 2019, 09:17Vidjet ćemo kakve će rezultate novi trener imati nakon dvije godine.bordobijeli je napisao/la: ↑20 dec 2019, 09:14Na kraju jedino pravo mjerilo bit ce kakav ce rezultat ostvariti nase Sarajevo. Ako uzmemo titulu sve xe biti ok, ako budu lošiji rezultati nego u protekle dvije godine bit ce "veselo"
Najpoštenije je da ga uprava tretira i zaštiti i podrži kao i Husrefa u nekim trenucima.bordobijeli je napisao/la: ↑20 dec 2019, 10:06Ja bi mu dao i tri sezone ako ce biti iskorak u europi al kljucni ce biti ovaj proljetni dio, znamo da kod nas nema strpljenja posebno sad nakon ove smjene Husrefa. Sljedecem treneru biti teze nego inace.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 dec 2019, 09:17Vidjet ćemo kakve će rezultate novi trener imati nakon dvije godine.bordobijeli je napisao/la: ↑20 dec 2019, 09:14Na kraju jedino pravo mjerilo bit ce kakav ce rezultat ostvariti nase Sarajevo. Ako uzmemo titulu sve xe biti ok, ako budu lošiji rezultati nego u protekle dvije godine bit ce "veselo"
Ih, kako si jedva dočekao da salutiraš!!! Ne bih da komentarišem sve tačke, većina su baljezgarije, ali evo samo za tačku 5. apsolutno netačno je da je uprava odlučila da se nastavi u Luštici, nego je JEDANODVAS to odlučio iako je imao dozvolu od direktorice da ne nastavi utakmicu (svi igrači osim kapitena su bili protiv nastavljanja iste). Nemojte sad bezveze izmišljati da bi amnestirali JEDNOGODVAS, koji je ovim nanio najveću štetu u historiji našem klubu, pokazujući svoj kukavičluk i propuštajući da se škutorima zakuca zadnji ekser. A zašto je tako uradio pitajte njega, zdrav razum ne može shvatiti njegovu odluku direktno šteteći svom klubu.emir79 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 19:02kengur je napisao/la: ↑19 dec 2019, 18:57
1. Uprava je kriva jer je odlucila da je Husref osoba da vodi klub u novi iskorak nakon duple
Kriva procjena jer su ga upravo oni otjerali jer je Husref podbacio. On apsolutno nije ta osoba nikad bio niti ce biti.
2. Uprava je kriva sto se tri sedmice pregovaralo oko uslova novog Husrefovog kontrakta i na kraju mu daju sve sto je i trazio. To mu se moglo dati prvi dan i poceti pripreme 20 dana ranije
3. Uprava je kriva sto nije zastitila Jeleskovica kao najboljeg kondicionog u drzavi. Ni Vinko ni Custovic ne smiju da ga otjeraju a kamoli Husref. Uprava je podrzala Husrefa da otjera Jeleskovica - dakle oni su indirektno odgovorni za povrede.
4. Pantelija objasni kako je upravi bilo bitno da budemo drugi prije nego se otjera Husref. Da smo remizirali derbi na Kosevu, mi bi zagarantovano bili prvi na pauzi a Husref bi dobio puno vise pri otkazu. Na derbiju smo igrali sramotno lose i to cak nasi inace najbolji igraci. Cudna koincidencija kao i naknadne price o strajku. Po Panteliji je uprava dogovorila da moramo pasti na drugo mjesto da bi se ustedile velike pare.
5. Uprava je odlucila da se izadje i nastavi ona bruka u Listici. I onda onako idiotsko saopstenje nakon svega je pokazalo kakav talenat imamo u klubu.
6.Ova uprava je prva u istoriji kluba podsticala mrznju i huskala ostale tribine protiv sjevera. Jos i danas su protiv sjevera cak su nalozili svojim kerovima da mjesecima vrijedjaju, provociraju i omalovazavaju navijace sjevera (krezubi, narkomani, .......) .
7. Svima je problem Husrefova plata a kolike su plate Sabrini, rumenom, Ilijevskom i Bukovici ? Cijeli odjel marketinga prima plate i doprinose cijele godine a niko nema ni kvalifikacija za marketing a ni znanja. Jeftinije je platiti firmu koja zna da povremeno odradi kampanju.
Posao direktorice i uprave je da reaguju kad su krupne stvari u pitanju. Sta je uprava uradila da rijesi nezadovoljstvo igraca protiv trenera koje traje od pocetka sezone ? Sta su uradili kad smo imali po 8-9 povrijedjenih ? Nisu doveli nikog a najavljivali su. Sta su uradili u Listici i nakon meca ? Obrukali nas onim izjavama. Sta su uradili da plate ne kasne prije priprema (najbogatiji klub u zemlji ne smije dozvoliti ni dan kasnjenja). Za slinave balijanere u Bosni za sve probleme se nadje opravdanje jer bolje i ne znaju.
Jedino sto je uprava skontala je da je misljenje na socijalnim mrezama bitno pa placa veliki broj kerova da na svaku pomen uprave izlete sa lazima i spinovanjima da bi se misljenje kontrolisalo.
Denchi, Zip, SJB, Sarajlijaaa i jos dosta ostalih su uvijek spremni. Na kraju za to su i placeni a ironicno pljuju po Husrefu da voli pare vise od kluba (sto je istina).
Sabrina je u rezime stavila da je ona zasluzna za duplu, a za Atalantu i poraze na derbijima nije nimalo.
Nasa jedina nada da krenemo naprijed je da Nam prokuzi nesposbne balije iz uprave i dovede sve svoje ljude koji znaju sta rade, a rastjera parazitsku gamad koja samo zbrinjava svoje na racun kluba.
Najveci problem ove uprave jos nisam ni spomenuo.
Sad ce poceti negiranja, spinovi i sistemi podsmijavanja i ostali jeftini trikovi. Oni koji kontaju ce skontati a kerovi laju jer moraju da zarade svoju crkavicu.![]()
I mene čudi što ga naši ne vrate, nije preko noći zaboravio igrati.Gomis99 je napisao/la: ↑19 dec 2019, 21:59Ne znam sto nasi ne vrate Sadikua. Svakako smo zaradili na njemu. A lik je potencijal samo takav bez obzira sto nije tamo igrao. Uvijek je odskakao od svoje generacije. Ode ti Lazic . Ode Besim. Zasto ne bi nas igrac bio tu i opet ga mozes prodati. Samo se Zeljo ne libi uzimati igrace kojj si kod nas igrali. To je interesantno.
Trenutno korisnika/ca: alacious, MSOZ101, NeSamSafetee, Rule_hz, Vrhbosnian i 53 gosta.