FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve je to individualno od igraca do igraca ali i do procjene ljudi koji ih savjetuju.Cak mislim da nije toliko upitan ni kvalitet i potencijal nego pogresan odabir sredine za dalji razvoj.
I ja sam dugo vremena pricao u tome i odustao, cini mi se da sam se sa forumašem samozdravlje oko toga najvise ubjeđivao.bordobijeli je napisao/la: ↑20 dec 2019, 11:15Prije godinu, dvije sam ovdje ratovao s vecinom koji su odobravali odlazak mladi igraca, kao bolje vani tamo je sve idealno nego ovdje grijati klupu. Sadiku, Smajlagic, Hadzic, Veladzic, Heric ima ih još svi su otišli grlom u jagode, jedino Čatakovic nesto napravio. Cak mislim da je bolje i Mujakicu da je ostao i ovu sezonu kod nas nego sto je rezerva u Belgiji. Duljevic, Cimirot, Saric svi dobre transfere napravili a otišli 22+ godina cak su i reprezentativci.
Ako se svaki nas akademac kroz par godina bude vracao u premijer ligu teze ce ih biti i prodati jer uvidjece i drugi kakvi se igraci ovdje prave i koji im je cilj.
You are someone else I am still right here
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pritisak će biti prevelik na upravu ako titula ne bude, ovo trenutno nije ni 0,1% šta će biti i koliko će nezadovoljstvo biti, sumnjam da će ostati raditi u tom slučaju bez obzira što jedini Nam može da ih otpusti, takođe, i Kantardžića je mogao samo Tan otpustiti da tu temu ne razmotavamo. Glavu dajem da skoro niko iz uprave neće raditi u nekom drugom klubu do kraja svoje karijere ovo što rade kod nas, nadam se da su toga svjesni i da će sve dati od sebe da zadrže svoje fotelje a to znači da neće stopirati dogovorena pojačanja zarad svojih nekih interesa i da će shvatiti da je najbitnije novac trošiti na način koji će unaprijediti rezultate prve ekipe.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 dec 2019, 10:08Najpoštenije je da ga uprava tretira i zaštiti i podrži kao i Husrefa u nekim trenucima.bordobijeli je napisao/la: ↑20 dec 2019, 10:06Ja bi mu dao i tri sezone ako ce biti iskorak u europi al kljucni ce biti ovaj proljetni dio, znamo da kod nas nema strpljenja posebno sad nakon ove smjene Husrefa. Sljedecem treneru biti teze nego inace.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑20 dec 2019, 09:17
Vidjet ćemo kakve će rezultate novi trener imati nakon dvije godine.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kakvo mišljenje imaš o Sabrini i Jahiću?bordopoeta je napisao/la: ↑20 dec 2019, 10:53Ih, kako si jedva dočekao da salutiraš!!! Ne bih da komentarišem sve tačke, većina su baljezgarije, ali evo samo za tačku 5. apsolutno netačno je da je uprava odlučila da se nastavi u Luštici, nego je JEDANODVAS to odlučio iako je imao dozvolu od direktorice da ne nastavi utakmicu (svi igrači osim kapitena su bili protiv nastavljanja iste). Nemojte sad bezveze izmišljati da bi amnestirali JEDNOGODVAS, koji je ovim nanio najveću štetu u historiji našem klubu, pokazujući svoj kukavičluk i propuštajući da se škutorima zakuca zadnji ekser. A zašto je tako uradio pitajte njega, zdrav razum ne može shvatiti njegovu odluku direktno šteteći svom klubu.
FK Sarajevo
Esad selimovic se vraca u klub. Pitanje je ko ce biti sef strucnog staba, varesanovic ili Risto?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pomakni se s'mjesta.
Gluho bilo.
FK Sarajevo
Kakve veze ima misljenja o nekim ljudima koji nisu na terenu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑20 dec 2019, 11:37Kakvo mišljenje imaš o Sabrini i Jahiću?bordopoeta je napisao/la: ↑20 dec 2019, 10:53Ih, kako si jedva dočekao da salutiraš!!! Ne bih da komentarišem sve tačke, većina su baljezgarije, ali evo samo za tačku 5. apsolutno netačno je da je uprava odlučila da se nastavi u Luštici, nego je JEDANODVAS to odlučio iako je imao dozvolu od direktorice da ne nastavi utakmicu (svi igrači osim kapitena su bili protiv nastavljanja iste). Nemojte sad bezveze izmišljati da bi amnestirali JEDNOGODVAS, koji je ovim nanio najveću štetu u historiji našem klubu, pokazujući svoj kukavičluk i propuštajući da se škutorima zakuca zadnji ekser. A zašto je tako uradio pitajte njega, zdrav razum ne može shvatiti njegovu odluku direktno šteteći svom klubu.
Jel imaju igraci navece plate u BiH. Imaju. Jel imaju sve sto traze, imaju.
Jesu li 4-5 puta stali iza trenera cak i kad su ga navijac tjerali? Jesu. Jesu li uprava koja aje osvojila duplu krunu. Jesu. Jesu li odluke do tada donijele dijelom tu titulu jesu.
Ne znam sta je problem onda da se postuju odluke.
Ne kradu pare, bar ne da se makar mahala.
Ne dovode menadžerske igrace niti neki menqdzer nam trpa otpatke.
Ne znam u cemu je problem. Boli me rqcku Jel ko koga zaposlio, sve dok imamo rezultat i titule. Kad zbog njihovih odluka popusim titulu, npr ovo sad otkaz Husrefu, znaci mora biti titula, e tu onda treba da se pokupe.
Na kraju glavni sud dat ce Nam, covjek koji daje 10 milki da bi bio hlavnii
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Cestita mu raja povratak u klub na fbu
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Kome ba? Čičkovo ulje?Kamuflazn je napisao/la: ↑20 dec 2019, 11:53Cestita mu raja povratak u klub na fbu
Radio je sa Ristom i sa Mirzom. Vjerovatno 1 od ove dvojice. Danas/sutra valjda saznamo aBda.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Ma vala može i Risto, samo nemoj onog zalizanog 
Pa bolje Husrefa vratit svegam

Pa bolje Husrefa vratit svegam
Svašta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nisu valjda toliko ludi.... ne želim povjerovati u to.
FK Sarajevo
Saznajemo / Bomba s Koševa: Trenerski stručnjak iz Italije u pregovorima sa FK Sarajevo
Manje od dvije sedmice postalo je za imenovanje novog trenera Fudbalskog kluba Sarajevo, koji će na klupi šampiona Bosne i Hercegovine naslijediti Husrefa Musemića.
Čelnici tima s Koševa su se na rastaku od prvog dijela sezone od navijača oprostili s informacijom da je krajnji rok za izbor novog šefa stručnog štaba, 31. decembar.
Iz kluba još nisu izašli s konkretnim imenima. Proteklih dana spominjana su dva imena - Marko Nikolić, bivši trofejni trener Partizana i Dragan Jović, koji je već jednom bio na klupi aktuelnog šampiona BiH.
Kako portal ****.ba saznaje, čelnici FK Sarajevo, u prvom redu direktorica Sabrina Buljubašić, u pregovorima su sa dva nova imena.
Jedno ime je veoma zanimljivo i poznato našoj javnosti. Riječ je o Krunoslavu Jurčiću, bivšem trofejnom treneru zagrebačkog Dinama.
Drugo ime do kojeg je došao naš portal je relativno nepoznato, ali krajnje interesantno. Radi se o italijanskom stručnjaku Gabrieleu Cioffiju, koji se trenutno nalazi na klupi engleskog tima Crawley Town.
Cioffi je trenersku karijeru počeo u Carpiju, bio je pomoćnik u Birminghamu legendarnom Gianfrancu Zoli, a jedan dio je kao trener proveo i na Bliskom istoku.
Kako saznajemo, ova dva posljednja imena su želje direktorice Buljubašić, koja je u pregovorima s njima i njihovim menadžerima, a više detalja će se znati posljednjih dana ove godine.
Sarajevo je prvi dio prvenstva završilo na prvom mjestu na tabeli BH Telecom Premijer lige.
Manje od dvije sedmice postalo je za imenovanje novog trenera Fudbalskog kluba Sarajevo, koji će na klupi šampiona Bosne i Hercegovine naslijediti Husrefa Musemića.
Čelnici tima s Koševa su se na rastaku od prvog dijela sezone od navijača oprostili s informacijom da je krajnji rok za izbor novog šefa stručnog štaba, 31. decembar.
Iz kluba još nisu izašli s konkretnim imenima. Proteklih dana spominjana su dva imena - Marko Nikolić, bivši trofejni trener Partizana i Dragan Jović, koji je već jednom bio na klupi aktuelnog šampiona BiH.
Kako portal ****.ba saznaje, čelnici FK Sarajevo, u prvom redu direktorica Sabrina Buljubašić, u pregovorima su sa dva nova imena.
Jedno ime je veoma zanimljivo i poznato našoj javnosti. Riječ je o Krunoslavu Jurčiću, bivšem trofejnom treneru zagrebačkog Dinama.
Drugo ime do kojeg je došao naš portal je relativno nepoznato, ali krajnje interesantno. Radi se o italijanskom stručnjaku Gabrieleu Cioffiju, koji se trenutno nalazi na klupi engleskog tima Crawley Town.
Cioffi je trenersku karijeru počeo u Carpiju, bio je pomoćnik u Birminghamu legendarnom Gianfrancu Zoli, a jedan dio je kao trener proveo i na Bliskom istoku.
Kako saznajemo, ova dva posljednja imena su želje direktorice Buljubašić, koja je u pregovorima s njima i njihovim menadžerima, a više detalja će se znati posljednjih dana ove godine.
Sarajevo je prvi dio prvenstva završilo na prvom mjestu na tabeli BH Telecom Premijer lige.
Ako je istina onda se nadati da nijr talijan, lik nema ni igracko ni trenersko iskustvo, u 4. rangu engleskog fudbala radi... Kruno bar ima rezultate iza sebe i puno vise iskustva.
Custovic je za cioffija iskusan trener.
Custovic je za cioffija iskusan trener.
Svasta se prica i nagada, ali cinjenica je da niko nista pouzdano ne zna, sve su ovo samo nagadanja.
Jedno je izvjesno, a to je da i oni u klubu jos nemaju neku izvjesnu opciju.
Jedno je izvjesno, a to je da i oni u klubu jos nemaju neku izvjesnu opciju.
- ElCartel11
- Kontakt:
Imaju oni opcije sad se vjerovatno "natezu" za plate, bonuse, ciljeve itd.
Hoce za najmanje para da nadju najbolje rjesenje, a to nije lako, nekad je cak i neizvodljivo.
Hoce za najmanje para da nadju najbolje rjesenje, a to nije lako, nekad je cak i neizvodljivo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
"Stručnjak" plaća novinare da pišu o njegovom povratku, a onda se "upućeni" uhvate na to.Kamuflazn je napisao/la: ↑20 dec 2019, 11:53Cestita mu raja povratak u klub na fbuBordoSarajevo je napisao/la: ↑20 dec 2019, 11:48
Esad selimovic se vraca u klub. Pitanje je ko ce biti sef strucnog staba, varesanovic ili Risto?
Pomakni se s'mjesta.
Gluho bilo.
kuknjava
mozda i imaju ne zna se, meni je drago da ne cure vise informacije iz kluba puno je ovo profesionalnije nego sto je prije bilo.
Trenutno korisnika/ca: armankosutic, Google Adsense [Bot], Sazg, soe i 62 gosta.