Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la defender » 19 nov 2010, 10:37

KUP KRALJA: REAL NA LEVANTE

Real Madrid će u Kupu Kralja u narednom krugu igrati protiv Levantea, odlučio je to današnji ždrijeb parova.
Danas su u Madridu ždrijebani parovi drugog kruga knockout faze natjecanja u Kupu Kralja. Real Madrid je za protivnika dobio momčad Levantea, istu onu s kojom su na početku ove sezone remizirali (0:0). Barcelona je za protivnika dobila Athletic Bilbao, a prve utakmice kupa igraju se 22. decembra ove godine, dok će se uzvrati igrati 5. januara 2011. godine. Real će prvu utakmicu igrati na domaćem terenu.
Ono što je dobro za momčad Reala jeste podatak da se ne mogu susreti s Barcom prije finala. Tako će Real, ukoliko prođe dalje, igrati protiv Atletica ili Espanyola, odnosno pobjednika tog dvoboja, a zatim će igrati protiv Seville, Malage, Valencie ili Villarreala, zavisno od njihovih rezultata u narednim utakmicama. Finale kupa igra se 20. aprila naredne godine.

PAROVI:
1. Valencia – Villarreal
2. Barcelona – Athletic de Bilbao
3. Córdoba – Deportivo de la Coruña
4. Betis – Getafe
5. Almería – Mallorca
6. Sevilla – Málaga
7. Real Madrid- Levante
8. Atlético de Madrid – Espanyol
Četvrtfinale:
Pobjednici 5 i 3 (A)
Pobjednici 2 i 4 (B)
Pobjednici 7 i 8 (C)
Pobjednici 1 i 6 (D)
Polufinale:
Pobjednici D i C
Pobjednici B i A

http://en.wikipedia.org/wiki/2010%E2%80 ... pa_del_Rey

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 nov 2010, 18:55

Ma u kupu prolazimo 8-)
Nešto mi naumpade ova tekma nekako mi je najdraža jbg :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Kad Raul dade go tako sam se drekno da sam probudio starog on bio zaspo :mrgreen: ,a na kraju Pipita počeo sam da plačem :lol: 8-)
Ovo je bilo nešto specijalno otako ovaj Mou dođe nema uzbudljivih tekmi sve razvalismo :roll: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 19 nov 2010, 20:29

vuvu_zzz je napisao/la:moram ovo i ovdje postaviti

[youtube][/youtube]

lol :lol: :lol: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: aje pljuske :shock:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 20 nov 2010, 13:51

Potraga za Piqueom još traje!

Navodno se u cjelokupni slučaj uključila policija Portugalske vlade a za istim tragaju i Španjolski organi gonjena. Uloga glavnog spasioca pripada Horatiu Cainu. :lol: :lol: :lol:

Valjda će ga naći do El Clasica! :D

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 20 nov 2010, 13:53

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 20 nov 2010, 14:42

ek0 je napisao/la:Neki kazu da i dan danas "klize", a i ja sam se uvjerio u to maloprije kad mi je "proklizao" pored zgrade. :lol:

Priča se da je počeo trenirati umjetničko klizanje, bolje mu to ide nego fudbal :lol: :lol:

aquilani
Kontakt:

Post Postao/la aquilani » 20 nov 2010, 14:45

dajte nam benzemu :)
Quando ti vedo in campo sei la cosa piu bella che ce...109 anni di storia non si cancellano con un processo ridicullo...by Del Piero !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 nov 2010, 14:53

A jeste ljudi pacenici nevidjeni, toliko spominjati jedan laznjak, koji se desi jos na jednoj prijateljskoj utakmici nevaznoj, jos uz to gol nije ni priznat, pa dje je bio taj Ronaldo kad su na svjetskom igrali , Ronaldu je na kraju plakao malo a taj Pique je ljubio pehar svjetskog prvaka.

A ako volite toliko te laznjake evo vam jos malo lekcija fudbalskih, od prije skoro pa tacno 5 godina

[youtube][/youtube]
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 20 nov 2010, 14:55

Romariooo je napisao/la:A ako volite toliko te laznjake evo vam jos malo lekcija fudbalskih, od prije skoro pa tacno 5 godina
[youtube][/youtube]

:* :* :oops:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 nov 2010, 14:56

[youtube][/youtube]

I jos jeda veliki nikad zaboravljeni laznjak protiv reala
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 nov 2010, 14:58

jel dosta spamanja....http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =61&t=3658 e tu fino do sutra postavljajte video zapise...
Raul_64 je napisao/la:__________IKER____________

RAMOS __PEPE__RICARDO__MARCELO

________XABI___KHEDIRA ___

RONALDO_____OZIL _____DI MARIA____

_______HIGUAIN ______
Ronaldo ipak spreman...Bilbao takođe 4-2-3-1 sa Llorenteom u vrhu napada iza njegovih leđa su Martinez,Suseta i Gabilondo...ništa očekujem laganu pobjedu pošto je Atletiko doma i vani nije ista ekipa...fina uvertira za El Clasiko i u svakom slučaju bi trebali bi ostati ispred barcelone prije istog...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jose Mourinho nije bio usamljen na jučerašnjem treningu jer mu je oko 15 minuta društvo pravio legendarni Diego Armando Maradona.

Naime, ovaj Argentinac stigao je u Madrid gdje je posjetio Kuna Aguera i svoje unuke, pa je nakratko svratio i na trening kamp Real Madrida gdje je oko 15 minuta na klupi razgovarao s trenerom Reala – Joseom Mourinhom. Nakon završetka razgovora Diego i Jose su se pozdravili a nakon toga su se i našli na Santiago Bernabeu gdje su obojica dali izjave, a Mourinho mu je uz to i potpisao dres s brojem 1 na kojem je pisalo “Mourinho”.

slika

“Mourinho je senzacionalan. Dopuštva svojim igračima da se zabavljaju, ali isto tako ih je disciplinirao. On je zasigurno među dva ili tri najbolja trenera svijeta uz Pepa. On osvaja sve i radi što misli da je za Real najbolje. Uvjeren sam da će Mourinho donijeti naslov Lige Prvaka Real Madridu u vrlo kratkom roku.”-rekao je Maradona između ostalog.

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 nov 2010, 14:59

I na kraju, najbolji laznjak svih vremena, toliko genijalan laznjak da je igrac reala polupao jajca od stativu

[youtube][/youtube]
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 nov 2010, 15:01

Moderatori/ce: csh, ribery, hammers, geronimo, Monolog

đezba đezba

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 nov 2010, 15:03

Raul_64 je napisao/la:Moderatori/ce: csh, ribery, hammers, geronimo, Monolog

đezba đezba
U čemu je problem? Ovdje ne vidim spam, već klipove sa utakmica Real Madrid - Barcelona. Ako pojedini mogu staviti klip u kome Mourinho "pozdravlja" Puyola, zašto ne bi mogli biti klipovi Maradone i ostalih igrača Barcelone? Također, na temi o Barci ima klip kako Ronaldo dribla Piquea? Trebam li i to obrisati? :lol:

Pobogu, prepucavanja su sasvim normalna, šta će tek biti u oči i nakon El Clasica?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 20 nov 2010, 15:05

Monolog je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:Moderatori/ce: csh, ribery, hammers, geronimo, Monolog

đezba đezba
U čemu je problem? Ovdje ne vidim spam, već klipove sa utakmica Real Madrid - Barcelona. Ako pojedini mogu staviti klip u kome Mourinho "pozdravlja" Puyola, zašto ne bi mogli biti klipovi Maradone i ostalih igrača Barcelone? Također, na temi o Barci ima klip kako Ronaldo dribla Piquea? Trebam li i to obrisati? :lol:

Pobogu, prepucavanja su sasvim normalna, šta će tek biti u oči i nakon El Clasica?
Jel ovo tema "Real Madrid" ?

Ima temu Barcelone , pa nek postavlja klipove koje hoce ... kazes ima klip ronaldo dribla piquea ... obrisi ga

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 nov 2010, 15:06

Pa zato valda i postoji ta tema pobogu http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =61&t=3658 ...
ma nije spam jok
[youtube][/youtube]

možda postavim još par...sve po jedan naravno

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 nov 2010, 15:08

Jesu li ovo mečevi Real - Barcelona? Ako ja dobro vidim(a vidim), onda je to sasvim standardno prepucavanje koje smeta samo onima koji glume nevinašca. Slobodno posjeti temu o Barceloni i vidi da je tamo klip meča Portugal-Španija. Da li bih trebao obrisati taj klip? Naravno da ne. Radi se o igračima koji igraju za Barcelonu i to je to. Jbt, ne mogu da vjerujem da vam sve smeta. U istom ste sosu i jedni i drugi; šta će biti ako Barca dobije u El Clasicu i postave vam golove sa istog na ovoj temi? Šta će biti ako Real dobije, pa vaši provokatori odu na temu o Barci i tamo likuju raznoraznim klipovima? Čovječe, ovo je forum, a ovi klipovi su sasvim normalna stvar.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 20 nov 2010, 15:10

Uredu je kad postaviš klip kako treba ... al' kad postaviš tri klipa u roku od tri minute , e to je onda nešto drugo ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 nov 2010, 15:18

nemam ja namjeru spamati, cak mi je uvijek i mrsko postavljati klipove, al kad vidim kako pacenici jedan potez danima evo velicaju, dodje mi jbg, a sve ovo sto sam postavio dogadjalo se na el clasicima naravno. ako toliko momci laznjake, neka vide i bolje od onog ronaldovog
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 20 nov 2010, 15:33

Monolog kao da ne zna šta je spam, pa lik u par sekundi postavio 3-4 klipa, kolko već.. Isto da ja odem na Farsinu temu i samo postavljam klip za klipom, bil` to bio spam? Nema veze što ima veze sa igračima Farse to je spam :S

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.