Navodno se u cjelokupni slučaj uključila policija Portugalske vlade a za istim tragaju i Španjolski organi gonjena. Uloga glavnog spasioca pripada Horatiu Cainu.
Valjda će ga naći do El Clasica!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
ek0 je napisao/la:Neki kazu da i dan danas "klize", a i ja sam se uvjerio u to maloprije kad mi je "proklizao" pored zgrade.
[youtube][/youtube]Romariooo je napisao/la:A ako volite toliko te laznjake evo vam jos malo lekcija fudbalskih, od prije skoro pa tacno 5 godina
Ronaldo ipak spreman...Bilbao takođe 4-2-3-1 sa Llorenteom u vrhu napada iza njegovih leđa su Martinez,Suseta i Gabilondo...ništa očekujem laganu pobjedu pošto je Atletiko doma i vani nije ista ekipa...fina uvertira za El Clasiko i u svakom slučaju bi trebali bi ostati ispred barcelone prije istog...Raul_64 je napisao/la:__________IKER____________
RAMOS __PEPE__RICARDO__MARCELO
________XABI___KHEDIRA ___
RONALDO_____OZIL _____DI MARIA____
_______HIGUAIN ______

U čemu je problem? Ovdje ne vidim spam, već klipove sa utakmica Real Madrid - Barcelona. Ako pojedini mogu staviti klip u kome Mourinho "pozdravlja" Puyola, zašto ne bi mogli biti klipovi Maradone i ostalih igrača Barcelone? Također, na temi o Barci ima klip kako Ronaldo dribla Piquea? Trebam li i to obrisati?Raul_64 je napisao/la:Moderatori/ce: csh, ribery, hammers, geronimo, Monolog
đezba đezba
Jel ovo tema "Real Madrid" ?Monolog je napisao/la:U čemu je problem? Ovdje ne vidim spam, već klipove sa utakmica Real Madrid - Barcelona. Ako pojedini mogu staviti klip u kome Mourinho "pozdravlja" Puyola, zašto ne bi mogli biti klipovi Maradone i ostalih igrača Barcelone? Također, na temi o Barci ima klip kako Ronaldo dribla Piquea? Trebam li i to obrisati?Raul_64 je napisao/la:Moderatori/ce: csh, ribery, hammers, geronimo, Monolog
đezba đezba
Pobogu, prepucavanja su sasvim normalna, šta će tek biti u oči i nakon El Clasica?
za prvi bold ideanonymousHD je napisao/la:Monolog kao da ne zna šta je spam, pa lik u par sekundi postavio 3-4 klipa, kolko već.. Isto da ja odem na Farsinu temu i samo postavljam klip za klipom, bil` to bio spam? Nema veze što ima veze sa igračima Farse to je spam :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.