FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kada umrem i odem, kad’ me ne bude, ja ću žaliti samo što nisam uz tebe.
FK SARAJEVO 💖
FK SARAJEVO 💖
-
- Kontakt:
Vjeruj, da ne razmišljam nešto o pojedincima u upravi, jedino da kola baš krenu nizbrdo (pu, pu, pu) tada normalno tražiti druga rješenja. Što se mene tiče, mene je stid da mi je na čelu kluba lezbijka i ne znam ima li i jedan klub na svijetu da ga vodi žena ( u pitanju je fudbalski muški klub), osim ako nije sa svojim kapitalom unutra. A onoga koji ju je doveo u klub... ma ne znam šta bih i njemu uradio. Apsolutno mi nije bitno šta ona i kako radi, taman da sve pozlati, tako bih je sa apetitom nogirao i mislim da se sa ovim, što nam je direktor lezba, neviđeno blamiramo i da nam se svi smiju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑20 dec 2019, 11:37Kakvo mišljenje imaš o Sabrini i Jahiću?bordopoeta je napisao/la: ↑20 dec 2019, 10:53Ih, kako si jedva dočekao da salutiraš!!! Ne bih da komentarišem sve tačke, većina su baljezgarije, ali evo samo za tačku 5. apsolutno netačno je da je uprava odlučila da se nastavi u Luštici, nego je JEDANODVAS to odlučio iako je imao dozvolu od direktorice da ne nastavi utakmicu (svi igrači osim kapitena su bili protiv nastavljanja iste). Nemojte sad bezveze izmišljati da bi amnestirali JEDNOGODVAS, koji je ovim nanio najveću štetu u historiji našem klubu, pokazujući svoj kukavičluk i propuštajući da se škutorima zakuca zadnji ekser. A zašto je tako uradio pitajte njega, zdrav razum ne može shvatiti njegovu odluku direktno šteteći svom klubu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Odjavi se odmah, rekao sam vam da ce te se razocarati. Cuj Sabrina pregovara, ona i fudbal nemaju veze nikakve.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 16:18I on isto tako. Znači ako dođe Varešanović, Vidaković, Bošnjaković, taj talijan, Jović, Nikolić i neko od tih drugih spomenutih imena, ja odo evo na dva mjeseca.
Dolazi Risto zato što je Selimović otišao iz Olimpica, što mu ljudi čestitaju po fbu i zato što je radio s Jeleškovićem. A da ne ide možda u mlađe kategorije..![]()
-
- Kontakt:
Joj, ako dodje neka od ovih prevara o kojima se mahala, bas me interesuje da li ce placenici uprave jos uvijek opravdavati poteze ili ce se postidit? Da li je djon obraz ili je ipak ostalo nesto casti, saznat cemo u novoj epizodi sapunice: "Ku.rava bira saradnika".
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
"Lezbejka", "kurava"... je li ovo samo vas odgoj ili znate nesto sto ostali ne znaju?
- robertkosar
- Kontakt:
Ovo se druze zove frustracija pojedinih clanova na forumu

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Zvanicno, nisam zadovoljan, ali bolji je od Varesanovica:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne znam što te to dotiče, jedino ako se nisi pronašao.zlo87 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 17:24Molim te, da prestanes sa vrijedjanjem tipa "ovce debilne", nije ti to u redu nikako. I ja cisto sumnjam da iko zna ko ce trener biti, vidjet cemo.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 15:51Ako bude došao Risto ili Varešanović, evo ja sad kažem da se odjavljujem s foruma mjesec dana minimum. Ebo vas Risto i Varešanović, kako ste tako dosadni u pm. Ovce debilne, šta god vam neko plasira, kaže mahalsku, vi se naložite.
Garantujem sad da niko ne zna imena kandidata, možda dvije osobe s foruma eventualno. Ovo ostalo lupaju sve, rekla im čistačica da će to i to biti. Kako vas više ne mrzi. Crknite mahalaši, znam da je tegoba što ništa ne curi iz Kluba.
Nije to vrijeđanje, to su činjenice. 100x se jedno te isto ponavlja i opet đođu levati i isto mlate. Nego šta nego ovce, nema većih.
@Elcor
Šta drugo očekuješ od njega?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jok eto ti ćeš pregovarati Monchi hahahahahahahahfks74 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 17:59Odjavi se odmah, rekao sam vam da ce te se razocarati. Cuj Sabrina pregovara, ona i fudbal nemaju veze nikakve.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 16:18I on isto tako. Znači ako dođe Varešanović, Vidaković, Bošnjaković, taj talijan, Jović, Nikolić i neko od tih drugih spomenutih imena, ja odo evo na dva mjeseca.
Dolazi Risto zato što je Selimović otišao iz Olimpica, što mu ljudi čestitaju po fbu i zato što je radio s Jeleškovićem. A da ne ide možda u mlađe kategorije..![]()
Kad budeš u Madridu predavao, onda se javi. Ovako možeš pregovarati samo na Manageru.
-
- Kontakt:
A zasto mora imati veze sa fudbalom da pregovara oko ugovora sa fudbalskim strucnjakom?fks74 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 17:59Odjavi se odmah, rekao sam vam da ce te se razocarati. Cuj Sabrina pregovara, ona i fudbal nemaju veze nikakve.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 16:18I on isto tako. Znači ako dođe Varešanović, Vidaković, Bošnjaković, taj talijan, Jović, Nikolić i neko od tih drugih spomenutih imena, ja odo evo na dva mjeseca.
Fabio paratici inace stari fudbaler i poznavao fudbala bas kao i Andrea anjeli a prije toga i sadašnji SD Intera. Sve fudbaler do fudbalera 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Realno sabrina pored emira MORA naci jos nekog iz fudbala kraj sebe. Ali eto bit ce prilike.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sad će reći pa zato je i Inter u takvom stanju i bez trofeja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A ima li gdje fakat zapisano da predaje na nekom od univerziteta u Madridu osim onog jednog članka, čini mi se na zvaničnoj.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 19:11Jok eto ti ćeš pregovarati Monchi hahahahahahahahfks74 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 17:59Odjavi se odmah, rekao sam vam da ce te se razocarati. Cuj Sabrina pregovara, ona i fudbal nemaju veze nikakve.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 16:18
I on isto tako. Znači ako dođe Varešanović, Vidaković, Bošnjaković, taj talijan, Jović, Nikolić i neko od tih drugih spomenutih imena, ja odo evo na dva mjeseca.
Kad budeš u Madridu predavao, onda se javi. Ovako možeš pregovarati samo na Manageru.
Čak i na ovim našim najjadnijim univerzitetima piše ko su profesori i njihov CV na raspalim stranicama fakulteta koje niko ni ne posjećuje.
Meni nekako neshvatljivo da je zamislim u toj ulozi a prije dvije godine meni odgovarala na viberu sa nevjerovatnim gramatičkim greškama, uredu činjenica da je dugo bila vani i da zbog tog nije jedno vrijeme ni izlazila u javnost jer nije znala rečenicu sastaviti. Ovdje se čak i ismijavao njen CV koji je na engleskom, koji je takođe, imao strašne propuste. Malo mi to neozbiljno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Hajd' mi reci realno sto bi se neko trudio da tebi odgovori gramaticki ispravno?! Mislim na tebe kao navijaca... Isto tako ni meni ni bilo kome nije duzna odgovarati nista i nikako...
Obzirom da znam cime se bacis, i koji fakultet imas, sumnjam da je bila poslovna komunikacija, koja se btw i ne obavlja viberom, znamo i ja i ti
I jah, da ti odgovorim, sve sto je pisalo je tacno, zena fakat predaje. Pozz hejteru
Obzirom da znam cime se bacis, i koji fakultet imas, sumnjam da je bila poslovna komunikacija, koja se btw i ne obavlja viberom, znamo i ja i ti
I jah, da ti odgovorim, sve sto je pisalo je tacno, zena fakat predaje. Pozz hejteru
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo našao sam, istina je, mislio sam iskreno da je šuplja.
@beli, neko ozbiljan ne bi ni pogledao od mene poruku tada, a kamo li odgovorio, al cijenim to što je "izašla u susret" nekom nepoznatnom navijaču. Doduše, čini mi se da je tad bila na nižoj poziciji i da su Kusturica i Selimović kolo vodili, sad je sigurno druga priča
Iskreno, drago mi je što sam našao članak.
@beli, neko ozbiljan ne bi ni pogledao od mene poruku tada, a kamo li odgovorio, al cijenim to što je "izašla u susret" nekom nepoznatnom navijaču. Doduše, čini mi se da je tad bila na nižoj poziciji i da su Kusturica i Selimović kolo vodili, sad je sigurno druga priča

Iskreno, drago mi je što sam našao članak.
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Jeste, ne branim je al fakat jeste. Eto nasao si.
A znam to, recimo meni Hadzija kad je tek preuzeo funkciju, u najvecoj frci, odgovori na poruku, i to roman napisao
ja ignore ocekivao.
A znam to, recimo meni Hadzija kad je tek preuzeo funkciju, u najvecoj frci, odgovori na poruku, i to roman napisao
Trenutno korisnika/ca: Belito, bordobijeli, ErosViverosViv, itatabisine, OsmanhodzicBuco, PapakIzSa, Pena, Proximic, THEC, Vanja8, Velaxsa i 68 gostiju.