A ima li gdje fakat zapisano da predaje na nekom od univerziteta u Madridu osim onog jednog članka, čini mi se na zvaničnoj.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 19:11Jok eto ti ćeš pregovarati Monchi hahahahahahahahfks74 je napisao/la: ↑20 dec 2019, 17:59Odjavi se odmah, rekao sam vam da ce te se razocarati. Cuj Sabrina pregovara, ona i fudbal nemaju veze nikakve.AlfredNobel je napisao/la: ↑20 dec 2019, 16:18
I on isto tako. Znači ako dođe Varešanović, Vidaković, Bošnjaković, taj talijan, Jović, Nikolić i neko od tih drugih spomenutih imena, ja odo evo na dva mjeseca.
Dolazi Risto zato što je Selimović otišao iz Olimpica, što mu ljudi čestitaju po fbu i zato što je radio s Jeleškovićem. A da ne ide možda u mlađe kategorije..![]()
Kad budeš u Madridu predavao, onda se javi. Ovako možeš pregovarati samo na Manageru.
Čak i na ovim našim najjadnijim univerzitetima piše ko su profesori i njihov CV na raspalim stranicama fakulteta koje niko ni ne posjećuje.
Meni nekako neshvatljivo da je zamislim u toj ulozi a prije dvije godine meni odgovarala na viberu sa nevjerovatnim gramatičkim greškama, uredu činjenica da je dugo bila vani i da zbog tog nije jedno vrijeme ni izlazila u javnost jer nije znala rečenicu sastaviti. Ovdje se čak i ismijavao njen CV koji je na engleskom, koji je takođe, imao strašne propuste. Malo mi to neozbiljno.