Fina zaliha sportova. Prva dva odlična. Zadnji isto dobar ali nije za baviti se njime.
Glava boli sutra ujutru.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Fun fact: Pitaj mene, ja sam ga jednom iz patika izbioBarbarossa je napisao/la: ↑20 dec 2019, 21:55
Dvije godine stariji od mene , razvaljivo fudbal ovdje , novi zavidobicki Susic, na kraju je otisao da blista u suprotnom kraju svijeta
Vidi se da ne treba gore nista trazitBundesliga je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:13Bio je onaj Emir iz Paravaca u Zavidovicima. Otisao u Siriju sa Isilovcima i poginuo. Otac mu raspalio rostilj, kaze ponosan kako je poginuo. Bolesnici pa hajd. I on je tako isto bio normalan, i odjednom okrenu se skroz.
Po njima je progresivno primat iglu u venu i hashima u dupe. Kazu da vjera tlaci zene a svaka je u komunizmu prolazila pakao pored alkoholiziranih maymuna.
Stao ja u onoj prodavnici na Breziku nešto da kupim, poodavno. Imam pitanje, jel ima tamo incesta? Mislim face su ono. I bolje što su nindže ne bi ih ni ja mogao onakve gledati.Dex je napisao/la: ↑21 dec 2019, 09:31Vidi se da ne treba gore nista trazitBundesliga je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:13Bio je onaj Emir iz Paravaca u Zavidovicima. Otisao u Siriju sa Isilovcima i poginuo. Otac mu raspalio rostilj, kaze ponosan kako je poginuo. Bolesnici pa hajd. I on je tako isto bio normalan, i odjednom okrenu se skroz.
Ima na Breziku gore, otac ih istjero sve iz kuce jer mu je sin poceo hodat s ovim ekstremistima
Ja znam par likova koji su se gudrali a sad su u vjeri, nijedan nije umjeren. Svi kratke tole, duge brade, vecina ih i ne pozdravlja.
Ma ovog je murija x puta privodila, ode pred Jordansku džamiju ljeti kad raja klanja vani džume i teravije dere se na njih kako su ćafirituzlak1987 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 10:44Neka on radi sta hoce, drogira se ili konzumira vjeru. Samo neka ne hoda naokolo i pametuje svima kako nemaju pojma, a on pokupio svu pamet svijeta kao sto to oni manje vise svi rade. I ti stavovi koji propagiraju su stetniji za okolinu nego da su se u venu uboli.
Kolinda u Vukovaru: Sigurna sam da našim braniteljima nije žao što su poginuli.
Pusti me da vjerujem da nemaHeller je napisao/la: ↑21 dec 2019, 10:48Stao ja u onoj prodavnici na Breziku nešto da kupim, poodavno. Imam pitanje, jel ima tamo incesta? Mislim face su ono. I bolje što su nindže ne bi ih ni ja mogao onakve gledati.Dex je napisao/la: ↑21 dec 2019, 09:31Vidi se da ne treba gore nista trazitBundesliga je napisao/la: ↑20 dec 2019, 22:13Bio je onaj Emir iz Paravaca u Zavidovicima. Otisao u Siriju sa Isilovcima i poginuo. Otac mu raspalio rostilj, kaze ponosan kako je poginuo. Bolesnici pa hajd. I on je tako isto bio normalan, i odjednom okrenu se skroz.
Ima na Breziku gore, otac ih istjero sve iz kuce jer mu je sin poceo hodat s ovim ekstremistima
Ja znam par likova koji su se gudrali a sad su u vjeri, nijedan nije umjeren. Svi kratke tole, duge brade, vecina ih i ne pozdravlja.
Pezic moze biti simpatican samo članovima zajednice kojoj pripada.Sviuodbranu je napisao/la: ↑21 dec 2019, 12:46Da se razumijemo, postoji velika razlika izmedju ljudi.
Ne postoji umjereni Musliman i ekstremni musliman.
Ili jesi ili nisi.
Evo recimo Pezic i onaj iz Kalesije, sto poginuo po vasem forumskom svatanju pripadaju istoj "sekti"po vasem svatanju, a ljudi nebo i zemlja...po svemu od ophodjenja prema ljudima, tumacenju vjere, ponasanju...jedino im iste duzine pantole i brada![]()
Generalizacija je opasna stvar.
Ako je neko narkoman i klosar i okrenuo se vjeri, to je dobro. Da li je to iskreno ili nije to je izmedju njega i Boga.
Pezic ima zanimljivo predavanje bas na tu temu.
Meni je frajer simpa jer sve okrene na sprdacinu, naravno u grsnicama pristojnosti.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, bavariapivo i 7 gostiju.