Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Vehabije Faceobook sveznalice. Svakom loncu poklopac, 10 statusa dnevno. Ko uplacuje pare na racun?
- Sarrifufna
Ako se ovike referises na moj post, onda si fulao poentu. Vjera jeste licna stvar svakog pojedinca, ali ja nigdje nisam spomenuo vjeru vec religiju. I nije mi bila poenta generalizovati niti omalovazavati vjeru i vjernike. Samo kazem i tvrdim da je prezak iz narkomanije u religioznost, i vice versa, cisto transfer iz jednog u drugi ekstrem, a nikakav spas i lijek za dusevno stanje.Sviuodbranu je napisao/la: ↑21 dec 2019, 12:46Da se razumijemo, postoji velika razlika izmedju ljudi.
Ne postoji umjereni Musliman i ekstremni musliman.
Ili jesi ili nisi.
Evo recimo Pezic i onaj iz Kalesije, sto poginuo po vasem forumskom svatanju pripadaju istoj "sekti"po vasem svatanju, a ljudi nebo i zemlja...po svemu od ophodjenja prema ljudima, tumacenju vjere, ponasanju...jedino im iste duzine pantole i brada![]()
Generalizacija je opasna stvar.
Ako je neko narkoman i klosar i okrenuo se vjeri, to je dobro. Da li je to iskreno ili nije to je izmedju njega i Boga.
Pezic ima zanimljivo predavanje bas na tu temu.
Meni je frajer simpa jer sve okrene na sprdacinu, naravno u grsnicama pristojnosti.
Ne znam, nisam pametan. Subota je, mozda i alkohol govori iz mene.

pocasni precjednik @ FK Formula
- Sarrifufna
Pogledajte Krissy Lynn u ShopLifterMylf. Volio bi upoznati scenaristu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Jbg na njegova predavanja dodje 5000 ljudi, napune sportsku dvoranu od evrope do Sandzaka,i bude od 7 do 77,ljudi svih uzrasta, i izgleda bradatih obrijanih kratkih pantola i sorceva, zena pokrivenih i otkrivenih, a tvoj auditorij nije veci od ovog podforuma trenutno, ili par istomisnjenika u uzem krugu prijatelja. Covjek je ucenjak, citav zivot posvetio ucenju, i skolovanju a ti drkas po forumu...Hiljade na njegovim predavanjima po svijetu kazu da nisi upravu.ASD je napisao/la: ↑21 dec 2019, 14:28Pezic moze biti simpatican samo članovima zajednice kojoj pripada.Sviuodbranu je napisao/la: ↑21 dec 2019, 12:46Da se razumijemo, postoji velika razlika izmedju ljudi.
Ili jesi ili nisi.
Evo recimo Pezic i onaj iz Kalesije, sto poginuo po vasem forumskom svatanju pripadaju istoj "sekti"po vasem svatanju, a ljudi nebo i zemlja...po svemu od ophodjenja prema ljudima, tumacenju vjere, ponasanju...jedino im iste duzine pantole i brada![]()
Ako je neko narkoman i klosar i okrenuo se vjeri, to je dobro. Da li je to iskreno ili nije to je izmedju njega i Boga.
Meni je frajer simpa jer sve okrene na sprdacinu, naravno u grsnicama pristojnosti.
Teško izvan te zajednice.
(Sace on meni zalijepiti sliku iz Dzemata Maoca dje bilo 20 ljudi na predavanju

Nema smisla rasprsvljat ti si covjek koji ce prije popusit komsiji nego slusati ucenog covjeka poput Pezica i minut tako da...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Jel Pezić onaj što napuni BKC Romima jer dijeli mobitele na predavanjima???

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ASD
- Kontakt:
Broj pristalica govori samo o tome da je čovjek praćen.Sviuodbranu je napisao/la: ↑21 dec 2019, 16:46Jbg na njegova predavanja dodje 5000 ljudi, napune sportsku dvoranu od evrope do Sandzaka,i bude od 7 do 77,ljudi svih uzrasta, i izgleda bradatih obrijanih kratkih pantola i sorceva, zena pokrivenih i otkrivenih, a tvoj auditorij nije veci od ovog podforuma trenutno, ili par istomisnjenika u uzem krugu prijatelja. Covjek je ucenjak, citav zivot posvetio ucenju, i skolovanju a ti drkas po forumu...Hiljade na njegovim predavanjima po svijetu kazu da nisi upravu.ASD je napisao/la: ↑21 dec 2019, 14:28Pezic moze biti simpatican samo članovima zajednice kojoj pripada.Sviuodbranu je napisao/la: ↑21 dec 2019, 12:46Da se razumijemo, postoji velika razlika izmedju ljudi.
Ili jesi ili nisi.
Teško izvan te zajednice.
(Sace on meni zalijepiti sliku iz Dzemata Maoca dje bilo 20 ljudi na predavanju).
Nema smisla rasprsvljat ti si covjek koji ce prije popusit komsiji nego slusati ucenog covjeka poput Pezica i minut tako da...
Učen čovjek.

Sve je to neka alternativna stvarnost. Ko hoće da sluša neka sluš, ko neće neka ne sluša. Ali takvi predavači uglavnom se bave teorijama koje nisu naučne.
-
- Kontakt:
Pa covjekova profesija, i uvjerenje je religija, nije fizika da se bavi naukom. Iako i sama nauka izucava nevjerovatnu preciznost i autenticnost Kurana u mnogim sferama te iste nauke,matematike i td. Da ucen covjek, neko u fizici neko hemiji, on u religiji...
Heleru kuco stara da je dijelio bambucu ti bi hafiz postao odma.
Heleru kuco stara da je dijelio bambucu ti bi hafiz postao odma.
- Marsal
- Kontakt:
Pezić je sramota za sve koji se nazivaju vjernicima, a i kao takav opet je bolji od ostalih nesrećnika poput Kuduzovića i onog što je poginuo šejha.
Imam jarana vjernika, oženjen bulom, klanja svaki namaz i kad mu pustim ove nesreće lik počne 'sovat i nervirat se kad vidi koji su to kreteni.
Imam jarana vjernika, oženjen bulom, klanja svaki namaz i kad mu pustim ove nesreće lik počne 'sovat i nervirat se kad vidi koji su to kreteni.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Likovi su živući dokaz da je Islam samo za Arapske zemlje pravljen i da mu nigdje van tog poluotoka nije mjesto.
Nullius in verba
- Marsal
- Kontakt:
A nije baš tipični vjernik. Podržava gayeve

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Elvedin Pezić je top lista nadrealista za Arapofile.
-
- Kontakt:

Kada forum tako kaze, druge nema