Dobro ti, bilo je prije tvog nekih postova gdje raja sugeriše da mora znat ligu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobro ti, bilo je prije tvog nekih postova gdje raja sugeriše da mora znat ligu.
Nebitno koga bih ja, pitam lijepo sta je u zivotu doticni uspio kako bi postao trener najveceg kluba u drzavi, bez ikakvog hejta prema istom.
pa ima titulu sa zrinjskim super je vodio ekipu borca dobro vodi i repku u21holyman je napisao/la: ↑21 dec 2019, 19:44Nebitno koga bih ja, pitam lijepo sta je u zivotu doticni uspio kako bi postao trener najveceg kluba u drzavi, bez ikakvog hejta prema istom.
a titula ali ok
Ma nije ni on savrsen, ali od ovih sto je @kanarinac pobrojao najbolje rjesenje. Moje misljenje.
ne znam vala šta bih ti rekao,mislim da vinko ne bi mogao voditi pionire ostendea,ako nam je zabremedet to što je uzeo titulu sa zrinjskim yebo ti nas,vinko je po meni husrefova klasa,pravi fildzanski trenerOrangina85 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 19:22Opravdanija je fascinacija Vinkom nego Custovicemnukleusmember je napisao/la: ↑21 dec 2019, 19:18može li mi neko objasniti čemu fascinacija vinkom?ne kontam![]()
VVVBK
Nista Vinko nije bolji od nabrojanih. Ako nije losiji nije ni bolji. Ja licno bih svakog od nabrojanih prije gledao na klupi nego Vinka.RajaBa1983 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 19:57a titula ali ok
Ne znam druze za mene je licno super trener
ma jok ne pratim ja fudbal
nek nam dodje mirza risto ili jovic mozda![]()
E fakat si za muštuluka, ako bude. Međutim, moj izvor iz kluba kaže mi da niko ne zna ko će biti, ništa se ne zna još, jer ni sa kim nije ništa dogovoreno, još uvijek se pregovara sa potencijalnim kandidatima.
Pa svako ima svoje misljenje, nisam rekao da ne pratis fudbal samo me iznenadilo to sto si rekao da vodi dobro nase mlade, a znamo i sami koliko smo nekvalitetni.RajaBa1983 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 19:57a titula ali ok
ok svako ima svoje misljenje ali kakva je ekipa u repki u21 on dobro vodiholyman je napisao/la: ↑21 dec 2019, 20:27Pa svako ima svoje misljenje, nisam rekao da ne pratis fudbal samo me iznenadilo to sto si rekao da vodi dobro nase mlade, a znamo i sami koliko smo nekvalitetni.RajaBa1983 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 19:57a titula ali ok
Ako smo tako dugo cekali da bi se imenovao neki vinko ili cak jovic, mozemo se oprostiti sa titulom. Zivjeli!
Oto Baricbelosevic28 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 20:16Zanima me koji bivsi trener Dinama je u konkurenciji?
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Kabinet1987, laznokrilo, rimljanin90 i 46 gostiju.