Isti se ne zove Husref Musemic, to ti jeRajaBa1983 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 20:37za bolje treba pare
ja imam svoje misljene za mene je dobar jbt sta ti nije jasno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Isti se ne zove Husref Musemic, to ti jeRajaBa1983 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 20:37za bolje treba pare
ja imam svoje misljene za mene je dobar jbt sta ti nije jasno
Daleko od toga da ga podrzavam, nemoj tobelosevic28 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 20:38Isti se ne zove Husref Musemic, to ti jeRajaBa1983 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 20:37za bolje treba pare
ja imam svoje misljene za mene je dobar jbt sta ti nije jasno![]()
Da li si ti zadovoljan izborom trenera, naravno ako bi to bio Marinovic?
Da raspolazem finansijama i da poznajem cifru koja mi je odredjena za dovodjenje trenera, onda bih i predlozio neke.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:03Dal je itko ko nije zadovoljan Marinovicem napisao tko su treneri koji su bolji i za koje postoji mogucnost da dodju radit u ovu močvaru. Bas me zanima na sta se cilja
A price tog gospodina mozete zaboravit. Financijsku moc ima, ali je nikad nece ovde pokazivat..niti ce iko bolji od husrefa, marinovica i slicnih doc ovde radit.holyman je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:07Da raspolazem finansijama i da poznajem cifru koja mi je odredjena za dovodjenje trenera, onda bih i predlozio neke.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:03Dal je itko ko nije zadovoljan Marinovicem napisao tko su treneri koji su bolji i za koje postoji mogucnost da dodju radit u ovu močvaru. Bas me zanima na sta se cilja
Po intervjuima gosp. Nama i njegovoj prici o ulaganju, ja sam mislio da ce murinjo doci. Ono spade lista na jovica, marinovica, mirzu il koga vec![]()
BiH - Portugal 3:1, kvota na keca 9
Kako mozes reci da nije nikakav napredak prvo mora da nas vodi par utakmica cak ne koliko mjesci da vidim jel napredak ili nijePantelija je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:05Meni marinovic nije nikakav napredak.
Prvo jer ne igra napadacki kako mi igramo i trebamo igrati. Drugo, sto nije nikakav napredak dalje od Husrefa, ne moze napredovati jer ima 48 godina i njemu je limit ova liga. Trece, svakakve price kruze oko u21 i sastavljanja ekipe, tako da po meni on nije nikakav napredak poslije Husrefa.
Brate zar ti ne bi trebao navijat da Vinko ne dodje nama ako je bas toliko dobar koliko mislis?tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:10A price tog gospodina mozete zaboravit. Financijsku moc ima, ali je nikad nece ovde pokazivat..niti ce iko bolji od husrefa, marinovica i slicnih doc ovde radit.holyman je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:07Da raspolazem finansijama i da poznajem cifru koja mi je odredjena za dovodjenje trenera, onda bih i predlozio neke.tutankamon1905 je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:03Dal je itko ko nije zadovoljan Marinovicem napisao tko su treneri koji su bolji i za koje postoji mogucnost da dodju radit u ovu močvaru. Bas me zanima na sta se cilja
Po intervjuima gosp. Nama i njegovoj prici o ulaganju, ja sam mislio da ce murinjo doci. Ono spade lista na jovica, marinovica, mirzu il koga vec![]()
Btw mortemBiH - Portugal 3:1, kvota na keca 9
Wales - BiH 0:4
BiH - wales 1:0
BiH - Svicarska 3:0
Ako cemo izvlacit rezultate i time dokazivat kolko je neko los il dobar, mozemo i koju pobjedu napisat.![]()
Bravo,ispravno milion posto
Gdje ces to reci na forumu!!!!!ado-hz je napisao/la: ↑21 dec 2019, 21:13Marinovic poznati taldzija u U21. Taj je uzeo i sakom i kapom u U21. Tako bi i kod nas radio. Bolje mu je tamo daostane vise love moze klepati na ovoj djeci koju vodi.
Naravno da ovim starijim kod nas ne bi uzimao oni bi mu igrali al svako dijete koje bi novo dobilo priliku ja mu ne bih vjerovao jer lik tako radi u U21.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kabinet1987, laznokrilo, rimljanin90, shminka i 43 gosta.