FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fera
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fera » 22 dec 2019, 00:15

bordobijeli je napisao/la:
21 dec 2019, 23:25
Ja nesto imam osjecaj da ce biti Risto.
igrao u zvezdi, ispunjava taj kriterij :-)
You are someone else I am still right here

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 22 dec 2019, 00:28

Kada smanjimo očekivanja bit ce nam svima lakse...
Mi jos uvijek nismo dosegli taj level da placamo trenere po 20-25 hiljada eura.
Što znači da na imena tipa Marko Nikolić, Ante Čačić, Nenad Lalatović, Matjaž Kek i njima slični mozemo definitivno zaboravit. Ja ne kazem da nikada necemo biti taj level, ali svakako da postepeno taj put treba graditi.
Nijedan od njih neće doći ovdje i pokvariti svoj CV radeći sa nekim prosječnim igračima. Za dobrog trenera preduslov su dobri i kvalitetni igraci.
Što se tiče mog izbora, to je definitivno Čusta, da isprobamo jednom i tog mladog ambicioznog stratega a ne da se vrtimo u krug, ali dat covjeku vremena i prostora.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 dec 2019, 00:34

Kad mi neko uporedi Čustovića i Marinovića, oči bih sebi izbio.. Al' hajde, ukusi su za nediskutovati, o neznanju i neupućenosti da ne govorim.

Ovi što sanjaju o Nikoliću i takvim brutalnim imenima, te koji su se napalili nakon onog jednog članka o istom, neka se ne brukaju. Promil šanse nema da takav čovjek dođe kod nas. Opet ta logika na stand by ili je nema nikako. Prije ovo drugo..

Ne vjerujem da će Vinko, haman pa nemoguće raditi dva posla odjednom i podjednako dobro. Sve sam više mišljenja da će to biti Čustović, iz nekih mojih kombinacija i viđenja.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 dec 2019, 00:40

ajdohordas je napisao/la:
22 dec 2019, 00:28
Što znači da na imena tipa Marko Nikolić, Ante Čačić, Nenad Lalatović, Matjaž Kek i njima slični mozemo definitivno zaboravit. Ja ne kazem da nikada necemo biti taj level, ali svakako da postepeno taj put treba graditi.
Nijedan od njih neće doći ovdje i pokvariti svoj CV radeći sa nekim prosječnim igračima. Za dobrog trenera preduslov su dobri i kvalitetni igraci.
Što se tiče imog izbora, to je definitivno Čusta, da isprobamo jednom i tog mladog ambicioznog stratega a ne da se vrtimo u krug, ali dat covjeku vremena i prostora.
Uprava je sama sebi postavila visoka ocekivanja smjenjen je trener koji je uzeo duplu i jesenju titulu.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 dec 2019, 00:46

Nije uzeo jesenju, necemo izmisljati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 22 dec 2019, 00:47

bordobijeli je napisao/la:
22 dec 2019, 00:40
Što se tiče imog izbora, to je definitivno Čusta, da isprobamo jednom i tog mladog ambicioznog stratega a ne da se vrtimo u krug, ali dat covjeku vremena i prostora.
Uprava je sama sebi postavila visoka ocekivanja smjenjen je trener koji je uzeo duplu i jesenju titulu.
Pa sta sad ako je osvojio, jel u narednih deset godina treba da nas vodi bez obzira na rezultate ?
Igra, harmonija, sklad, borba,snaga, zelja...sve je to pocelo da nedostaje ekipi koja je aktuelni osvajac duple krune i koja ima najkvalitetnije igrace u ligi. Doslo je do zasicenja obje strane i ovo je bio sasvim logičan potez uprave. Ekipi je potreban pozitivan šok, ili sto bi se reklo "refresh", jer i onako se vise nije moglo, a oni su to uradili dok jos nismo izgubili sansu za titulom.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 dec 2019, 00:51

Zeko87 je napisao/la:
21 dec 2019, 23:46
U anketi fali opcija "niko od navedenih".
Bilo je "neko treci" i ja glasao
NEMA NAZAD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 dec 2019, 00:56

Ja i nisam rekao da treba Husref ostati, samo kazem da je uprava njegovom smjenom sama sebi postavila visoko ljestvicu to je poenta, Husref je zavrsena prica .Ja volim FKS ko god da bude šef. Da Pantelija moja gresaka bio je drugi s istim brojem bodova.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 dec 2019, 01:29

Pantelija je napisao/la:
22 dec 2019, 00:46
Kako nije?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 22 dec 2019, 01:33

Kako jeste? Jel pratimo isti klub?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 dec 2019, 01:43

BordoSarajevo je napisao/la:
22 dec 2019, 01:29
Pantelija je napisao/la:
22 dec 2019, 00:46
Kako nije?
Fino nije..
On je tu bio ko filadendron.. Il vise ko dezurni krivac.. sve sto je dobro doslo je od nekog drugog, kakav ba on..

Jedini koji se usudio rec i dokazat da voli klub.. :oops:

A ko danas cijeni takve glupane.. fol on hoce da bude covjek. :urnebes:
Divimo se varalicama i njihovom umijecu.. moderni smo boli nas ku*ac.. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 22 dec 2019, 01:47

AlfredNobel je napisao/la:
22 dec 2019, 00:34
Kad mi neko uporedi Čustovića i Marinovića, oči bih sebi izbio.. Al' hajde, ukusi su za nediskutovati, o neznanju i neupućenosti da ne govorim.

Ovi što sanjaju o Nikoliću i takvim brutalnim imenima, te koji su se napalili nakon onog jednog članka o istom, neka se ne brukaju. Promil šanse nema da takav čovjek dođe kod nas. Opet ta logika na stand by ili je nema nikako. Prije ovo drugo..

Ne vjerujem da će Vinko, haman pa nemoguće raditi dva posla odjednom i podjednako dobro. Sve sam više mišljenja da će to biti Čustović,iz nekih mojih kombinacija i viđenja.
Sreca pa ti to imas.. nisi "debilna ovca" ko neki.. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 dec 2019, 02:05

Sreća pa se nisi pronašao.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 dec 2019, 02:09

Imam neki osjecaj da cemo danas saznati novog sefa
NEMA NAZAD

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 22 dec 2019, 02:15

Što se tiče mog izbora, to je definitivno Čusta, da isprobamo jednom i tog mladog ambicioznog stratega a ne da se vrtimo u krug, ali dat covjeku vremena i prostora.

Upravo tako,sve i da imamo para da platimo takva trenerska imena,nemamo para za pojacanja koja bi oni zelili,puno je to para,nije to samo plata treneru nego i pare za pojacanja i njihove plate,a pored toga svako od njih ce izabrati prije npr.Belgiju,Holandiju,Cesku,Poljsku,pa i komsijske nam Srbiju i Hrvatsku nego doci raditi ovdje,al abd u buducnosti ce doci red i na takva imena nadam se.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 22 dec 2019, 02:34

Dal neko zna ima li kakvih pojacanja,nista se ne prica o tome ?
EDIT : Ustvari da li ima naznaka nekih o nekim novim igracima,a da li su pojacanja to ce pokazati na terenu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 dec 2019, 02:42

Kako će biti kad se čeka imenovanje trenera? Ne kontam.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 22 dec 2019, 02:46

@Nobel,pa recimo bila je prica da su vec dogovoreni Beganovic i Fanimo,a kakve veze to ima sto se ceka imenovanje trenera,to nije problem sa dogovori vec sa nekim ,,kapitalcem" ako ih imamo u planu vec.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 dec 2019, 04:28

Sjeverjecudo je napisao/la:
22 dec 2019, 02:46
@Nobel,pa recimo bila je prica da su vec dogovoreni Beganovic i Fanimo,a kakve veze to ima sto se ceka imenovanje trenera,to nije problem sa dogovori vec sa nekim ,,kapitalcem" ako ih imamo u planu vec.
To su sve mahalske. Čeka se iz razloga da će trener koji dođe sebi krojiti ekipu i sklapati kockice. Ne možeš mu dovesti sad igrače, a ti isti nisu po njegovom ukusu, možda ne odgovaraju njegovom stilu, idejama itd. Također, ne možeš mu krojiti ekipu jer i tu ima odgovornosti Uprave, jer na kraju ako se ne ostvari zadani cilj, zna se ko bi bio kriv. Polako, trener kroz par dana i onda križaljka može početi. Za sve ima taman vremena.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 dec 2019, 08:13

Ja za Vinka nisam, nikako mi ne izgleda kao trener koji bi nam pomogao. Daj radije Custovica, igracemo ofanzivno, mozda i sa tri nazad ako bi uklopio sa igracima..
Inace, prije Husa sam pisao Sabrini da dovedu nekog mladjeg trenera, dosta vise i vracanja otpustenih..govorila, to je i moje misljenje - kad ono Hu izabran! :D Nadam se da ce sad zaista neko mladji na klupu i da ce uprava dati full podrsku treneru za vrijeme asimilacije u Klubu. Uz naravno par EKSTRA igraca, tako ce biti lakse i treneru i nama i svima da se napadne titula.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 72220, Aduka87, Google Adsense [Bot], laznokrilo, mnon46, napoleon72, NazorUso, nedimmmm1337, Pantelija, SamoDaKazeem i 72 gosta.