I zamalo da i Milan kao i mi prodje sa 8 golova u mrezi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I zamalo da i Milan kao i mi prodje sa 8 golova u mrezi
Buraz, ne mozes primiti 8 a ne biti odgovoran. Nema sanse.
Sabinho je u pravu, ipak Pidro nije dobro zatvorio stranu pa smo 8 primili. Nije do trenera.
Mi smo dopustili i Željo 5 da nam zabije, al krivo je more...
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 dec 2019, 15:02Mi smo dopustili i Željo 5 da nam zabije, al krivo je more...
Uprava im tako naredila, odnosno tutnula u dzep stoju. Ali oni vole Sarajevo...bordobijeli je napisao/la: ↑22 dec 2019, 15:09S kojim odusevljenjem ovdje pojedini pišu o Atalanti8 i petici od zeljeznicara samo da pokazu da su oni upravu. Nadladjuju se porazima ko da su kone.
Ja ba to je glavna prica kad sam pisao da je nesto ok kaze gledaj ovog sigurno je u upravi sad kazu Husref im gura lovu. Šegaemir79 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 15:12Uprava im tako naredila, odnosno tutnula u dzep stoju. Ali oni vole Sarajevo...bordobijeli je napisao/la: ↑22 dec 2019, 15:09S kojim odusevljenjem ovdje pojedini pišu o Atalanti8 i petici od zeljeznicara samo da pokazu da su oni upravu. Nadladjuju se porazima ko da su kone.![]()
Oni nisu dio tog debakla..bordobijeli je napisao/la: ↑22 dec 2019, 15:09S kojim odusevljenjem ovdje pojedini pišu o Atalanti8 i petici od zeljeznicara samo da pokazu da su oni upravu. Nadladjuju se porazima ko da su kone.
Ne, ja sam Custovic koji je "slucajno" bio na utakmici u Mostaru. Pa se "slucajno" odgodilo moje imenovanje za trenera, da bi se uprava sprala kako nije poturala nogu vlastitom treneru u jeku prvenstva. Misle kerovi u upravi da ce se to odlaganjem zaboraviti.
Otiso si usrefe osta sreca i veselje sada se navijaci mogu nadati pobjedi protiv Meljeemir79 je napisao/la: ↑22 dec 2019, 15:12Uprava im tako naredila, odnosno tutnula u dzep stoju. Ali oni vole Sarajevo...bordobijeli je napisao/la: ↑22 dec 2019, 15:09S kojim odusevljenjem ovdje pojedini pišu o Atalanti8 i petici od zeljeznicara samo da pokazu da su oni upravu. Nadladjuju se porazima ko da su kone.![]()
Sta i ako jeste. On i jos par njih su za Husrefa (mozda je Emir Husref licno), a uprava placa vise od 5 nikova da sire lazi, spinove i nebuloze.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, bhfanatic14, Bosniacum Lilium, budzak, Burberry46, Google Adsense [Bot], Hamagara, hazarder, keli, MSOZ101, nedimmmm1337, Noke995, OzmoodPinglewood, Paromlinac, robertkosar, samoFKS, sekac, Serha, ShofaII, TETRAPAK, Vanja8, ŠTA_JE i 155 gostiju.