AlfredNobel je napisao/la: ↑22 dec 2019, 17:02Jurgen Klopp i Željko Buvač svugdje radili zajedno do sada. Posvađaju se i ovaj drugi ode svojim putem. Što nije uprava Liverpoola došla i rekla "eee momci ajde kući psujte jedan drugom familiju, sad morate zajedno raditi jer ste plaćeni." To tako inače ide jel?simidobar je napisao/la: ↑22 dec 2019, 16:56Nema tu sta ko stajat na neciju stranu, nije kafana, taj konflikt moze al poslije posla.. obojica su PLACENI za svoj posao a ne za konflikte.. to je normalan stav neke uprave koja zeli poslovne uspjehe.. nema tu strana...AlfredNobel je napisao/la: ↑22 dec 2019, 16:37Čekaj jesam li dobro skontao..
Hipotetički - Ja kondicioni, evo recimo beli trener, a zip predsjednik. Beli i ja se zakačimo, zip stane na moju stranu. Šta onda? Kako dalje raditi u takvom konfliktu?
Znači, oni su krivi jer se navodno Husref zamjerio Jeleškoviću i za to je Uprava kriva? Pogotovo kad se radi o takvom stručnjak, čovjeku kojem bi povjerio komplet taj segment, koji iza sebe ima strahovite rezultate, te koji je među najboljim kondicionim trenerima na ovim prostorima, a i šire.
Zijanili derbi zbog love? Ou em dži![]()
Al zato moras bit prisutan i znat sta ti se desava medju uposlenicima.. zrtvovat par seminara kad gori u klubu...
Zar nisi naucio od nasih politicara da ima mnogo toga iznad konflikta.. milion je nacina kad je cilj zajednicki..![]()
![]()
A ko kaže da ne znaju šta se dešava? Ne provaljuj se za te seminare života ti. Seminari krivi, jer eto ne znaju šta se dešava hahahahahahahahah..
Zadnji put da ti odgovaram, jer hajde što se blamiraš u svakom mogućem postu, nego što si poglup i naivan malo je reći. Uzdravlje.
Neki klub je ispastao radi njihove svadje ?
Kakav debil jel moguce..
Znam da je kriv Husref i sad kad nije u klubu, ko i Cala sto je bio kriv..
Kad idu pripreme za Evropu i pocetak prvenstva, transferi.. kome skodi par seminara, svi ce rado sacekat da se to zavrsi.. moraju sta ce..
Sta me ba boli ku*ac sta ces ti zadnji put uradit ? Jesam li ti trazio odgovor ?
Nisam ja ba socijalni radnik..
Hoces da ti nacrtam da svatis ?