Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Treba nam Amar Osim i vise paznje na BHT PL. Ubijeđen sam da se tu krije bar 10 kvalitetnih reprezentativaca.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
E moj druze, Amar je trener max za PL (sto je i dokazao kroz svoju trenersku karijeru, kao sto je i Husrefu isto plafonu PL), a ovo sa 10 igraca koji su za repke, to je jos veci cirkus.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 dec 2019, 12:34Treba nam Amar Osim i vise paznje na BHT PL. Ubijeđen sam da se tu krije bar 10 kvalitetnih reprezentativaca.

Kad bi nasli igraca 2-3 u PL da su kvalitet za repke, to je premija, bingo!

Fakat, gdje ti zivis?

Bajevic je mozda malo prekasno preuzeo repku, samo je pitanje moze li on igrati ovaj moderni fudbal, jer godinama nije vodio nikog.
Ako moze, onda je on najbolji moguci izbor u ovom trenutku.
Kakav Amar bolan, pa Dusko je za njega profesor, nije Amar=Ivica, pa da kazes daj Osima za selektora!
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Ironijabosanskazvijer je napisao/la: ↑23 dec 2019, 12:47E moj druze, Amar je trener max za PL (sto je i dokazao kroz svoju trenersku karijeru, kao sto je i Husrefu isto plafonu PL), a ovo sa 10 igraca koji su za repke, to je jos veci cirkus.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 dec 2019, 12:34Treba nam Amar Osim i vise paznje na BHT PL. Ubijeđen sam da se tu krije bar 10 kvalitetnih reprezentativaca.![]()
Kad bi nasli igraca 2-3 u PL da su kvalitet za repke, to je premija, bingo!![]()
Fakat, gdje ti zivis?![]()
Bajevic je mozda malo prekasno preuzeo repku, samo je pitanje moze li on igrati ovaj moderni fudbal, jer godinama nije vodio nikog.
Kakav Amar bolan, pa Dusko je za njega profesor, nije Amar=Ivica, pa da kazes daj Osima za selektora!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
Ako je ironija, onda druze ne treba link sa Wiki, napisi da je lik protiv Osima, nisam pratio prijasnje postove.Maestro je napisao/la: ↑23 dec 2019, 12:51https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Ironijabosanskazvijer je napisao/la: ↑23 dec 2019, 12:47E moj druze, Amar je trener max za PL (sto je i dokazao kroz svoju trenersku karijeru, kao sto je i Husrefu isto plafonu PL), a ovo sa 10 igraca koji su za repke, to je jos veci cirkus.Wandelanoite je napisao/la: ↑23 dec 2019, 12:34Treba nam Amar Osim i vise paznje na BHT PL. Ubijeđen sam da se tu krije bar 10 kvalitetnih reprezentativaca.![]()
Kad bi nasli igraca 2-3 u PL da su kvalitet za repke, to je premija, bingo!![]()
Vidim da je navijac Barcelone, a znamo kako oni razmisljaju, tako i da nije ironija, ne bi me iznenadilo.

Ma druze wanda se uvjek sprda sa plbih i clanovima iste.bosanskazvijer je napisao/la: ↑23 dec 2019, 12:54Ako je ironija, onda druze ne treba link sa Wiki, napisi da je lik protiv Osima, nisam pratio prijasnje postove.Maestro je napisao/la: ↑23 dec 2019, 12:51https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Ironijabosanskazvijer je napisao/la: ↑23 dec 2019, 12:47
E moj druze, Amar je trener max za PL (sto je i dokazao kroz svoju trenersku karijeru, kao sto je i Husrefu isto plafonu PL), a ovo sa 10 igraca koji su za repke, to je jos veci cirkus.![]()
Vidim da je navijac Barcelone, a znamo kako oni razmisljaju, tako i da nije ironija, ne bi me iznenadilo.![]()

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ko je navijac Barcelonebosanskazvijer je napisao/la: ↑23 dec 2019, 12:54Ako je ironija, onda druze ne treba link sa Wiki, napisi da je lik protiv Osima, nisam pratio prijasnje postove.Maestro je napisao/la: ↑23 dec 2019, 12:51https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Ironijabosanskazvijer je napisao/la: ↑23 dec 2019, 12:47
E moj druze, Amar je trener max za PL (sto je i dokazao kroz svoju trenersku karijeru, kao sto je i Husrefu isto plafonu PL), a ovo sa 10 igraca koji su za repke, to je jos veci cirkus.![]()
Vidim da je navijac Barcelone, a znamo kako oni razmisljaju, tako i da nije ironija, ne bi me iznenadilo.![]()

Sad vec osam epizoda od kojih je zadnja upravo na temu strucnog staba te i odredjena doza kritike Bajevicu zbog price o Vranjesu.Drape je napisao/la: ↑27 nov 2019, 11:30Ko (ne) bi trebao voditi reprezentaciju BiH u formi podcasta
https://opsajd-podcast.simplecast.com/e ... tanje-vol1
pa jesul mogli goru i više traumatizirajuću uvodnu špicu naćIcha je napisao/la: ↑28 jan 2020, 14:33Sad vec osam epizoda od kojih je zadnja upravo na temu strucnog staba te i odredjena doza kritike Bajevicu zbog price o Vranjesu.Drape je napisao/la: ↑27 nov 2019, 11:30Ko (ne) bi trebao voditi reprezentaciju BiH u formi podcasta
https://opsajd-podcast.simplecast.com/e ... tanje-vol1

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dosta mi se svidja kako rade Sasa Ibrulj i Ismet Tursic. Neovisno, objektivno, rezonski razmisljaju / strucno. Definitivno imaju nesto novo ponuditi u moru portala i cega vec jos.
Auu tesko ti se kad Emir ovo procita. Ljudi su protiv Papeta. Znaci tacno za zivac nam Emira fataju.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Jesu. "Bosna je šampion oooo".Osim13 je napisao/la: ↑28 jan 2020, 17:54pa jesul mogli goru i više traumatizirajuću uvodnu špicu naćIcha je napisao/la: ↑28 jan 2020, 14:33Sad vec osam epizoda od kojih je zadnja upravo na temu strucnog staba te i odredjena doza kritike Bajevicu zbog price o Vranjesu.Drape je napisao/la: ↑27 nov 2019, 11:30Ko (ne) bi trebao voditi reprezentaciju BiH u formi podcasta
https://opsajd-podcast.simplecast.com/e ... tanje-vol1![]()
Ovaj naš goni dobro sa Regensburgom, mogao bi se umiješati u borbu za plasman u Bundesligu. Mlad stručnjak, možda bude kandidat i za selektora nekad. 

Bit ce q... neka se bori tamo u klubs.nogometu
Evo nasi u kratko.
Brkan, Teletina, horoz, mikado, pivic mesar, tableta did, cetnik.

Sto ovaj tili vari gluposti na svakoj temi
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
jedva cekam spisak za naredne tekme
potajno se nadam da Civic, Saric, Duljevic .. nece biti na spisku ... sto je u mojim ocima vec uspjeh
potajno se nadam da Civic, Saric, Duljevic .. nece biti na spisku ... sto je u mojim ocima vec uspjeh

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Zasto Civic?poslije Kolasinca nas najbolji lijevi bek.
Standardan u Ferencvarosu,izabran u najboljih 11 prve polusezone u Mađarskoj.
Nije Marcelo,ali sasvim solidan igrac.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
moram priznat od ove trojke on mi je najdrazi i vjerovatno je da ce dobiti poziv
GK: Begovic, Sehic, Buric
DEF: Vranjes (na zalost) , Bicakcic, Memisevic, Mihojevic, Sunjic,Kolasinac, Mateo Susic
MID: Pjanic, Gojak, Visca, Lulic, Krunic, Cimirot, Jajalo, Milosevic,
FWD: Dzeko, Kodro, Demirovic, Hodzic
Formacija
--------------------begovic------------------------------
Vranjes------Bicakcic------Memisevic----Kolasinac
--------------------Besic---Krunic-----------------------
---Visca----------------Pjanic----------------------Lulic
------------------------Dzeko-----------------------------
DEF: Vranjes (na zalost) , Bicakcic, Memisevic, Mihojevic, Sunjic,Kolasinac, Mateo Susic
MID: Pjanic, Gojak, Visca, Lulic, Krunic, Cimirot, Jajalo, Milosevic,
FWD: Dzeko, Kodro, Demirovic, Hodzic
Formacija
--------------------begovic------------------------------
Vranjes------Bicakcic------Memisevic----Kolasinac
--------------------Besic---Krunic-----------------------
---Visca----------------Pjanic----------------------Lulic
------------------------Dzeko-----------------------------
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.