Drug prodaje, pa reko možda ima zainteresovanih

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Gdje ga kupi ? Od nekoga koga znaš ili ?
Hyundai i Mokka su i mene najvise interesovali od ovih pomenutih.Tj za Hyundai si i meni potvrdio teze.Znam dosta ljudi da imaju hyundaia i svi su zadovoljni.Nisu ko japanci ali haman.Asteriks je napisao/la: ↑25 dec 2019, 16:37Ugradnjom plina ostat ces barem bez 10 KS snage + zivotni vijek ventila skratiti za mozda godinu dana, iako ovi podaci nisu zabrinjavajuci. Dalje, ne podnose isto svi benzinski motori pomenuti plin. To su one negativne strane.
Mehanika i struja ix35-ce bez premca a sigurnost blizu Totyote iako jos malo fali za taj nivo.
Sto se Mokke i tako tih egzoticnih vozila tice, sud o pomenutim cu prepustiti nekom drugom, samo mogu reci da je taj motor ranije koristen u modelima Astre.
Pa izvadi ga nije toliko tesko i vidi nazad tice, kao da ti je ta za zvucnike se olabavila pa sad skroz ispalaSMR187 je napisao/la: ↑27 dec 2019, 13:25Vec par dana me zeza radio u autu, radi sve normalno ali kad naletim na malo vecu neravninu na putu, nestane zvuk iako radio i dalje radi normalno. Poslije minut dodje sebi i postepeno se pojacava zvuk do one jacine gdje je i nastiman bio. Dok se to ne desi, samo se cuje neko krckanje u zvucnicima, kao da gubi kontakt negdje. I to se cuje cak i kad se ugasi radio skroz.
Danas je evo skroz stao, sad ne radi nikako.
Europska komisija od 1. siječnja 2020. kažnjavat će proizvođače automobila za svaki prekobrojni gram ugljikova dioksida (CO2) iznad zacrtanog prosjeka od 95 grama po prijeđenom kilometru, i to iznosom od 95 eura po gramu.
To proizlazi iz rigorozne Uredbe o utvrđivanju standardnih vrijednosti emisije CO2 za nove automobile i nova laka gospodarska vozila kojom EK od proizvođača automobila traži da prosječni automobili prodani na tržištu Europske unije već sljedeće godine emitiraju iznimno niskih 95 g/km, a samo pet posto prodanih vozila moći će imati veću emisiju ugljikova dioksida od zacrtane, piše novac.hr.
Sve to vodi i prema poskupljenju cijena novih automobila jer trgovci neće sami moći kompenzirati penalizaciju.
Prema procjeni konzultantske kuće Euler Hermes, cijena novog automobila već će u 2020. godini u prosjeku porasti za 2,6 posto, što je tek početak vala poskupljenja.
Kod ovog Merca W204 obrati paznju na stanje amortizera, provjeri temperaturu a trebalo bi uradit preventivni pregled brtve elektro konektora automatskog mjenjaca. Svako lupanje u rezimu start/stop iz motora mogao bi znaciti problem radilice.. Ovako generalno, moze se reci da je pouzdan.dijabola je napisao/la: ↑30 dec 2019, 16:27Odustao sam od CLS-a, prvenstveno jer je ovaj što mi se sviđao otišao (i ugrađen mu je plin nedavno) a i 500 je ipak možda malo previše. Sada razmatram sljedeće opcije:
- Mercedes E Class W212 2010 g. 3.5 CGI
- Mercedes C Class C300 W204 2008 g. 3.0 (također benzin)
- Jaguar S-type 2004 manuelni V6 3.0 benzin - ovu opciju razmatram čisto jer mi djeluje sportskije (i sa ljepšim zvukom he-he) od e klase a komfornije od c klase, tako da dolazi u opticaj iako je dosta stariji i jeftiniji.
Mišljenja, iskustva i prijedlozi svih vrsta su uvijek dobrodošli![]()
A svidja mi se BMW e90 i e92 ali kud god pogledam na netu sve su lose kritike glede pouzdanosti. Plus su cijenom u pravilu skuplji od Mercedesa, ne znam zasto. Ali ideja o rednom sestaku...sex.Asteriks je napisao/la: ↑30 dec 2019, 19:40Kod ovog Merca W204 obrati paznju na stanje amortizera, provjeri temperaturu a trebalo bi uradit preventivni pregled brtve elektro konektora automatskog mjenjaca. Svako lupanje u rezimu start/stop iz motora mogao bi znaciti problem radilice.. Ovako generalno, moze se reci da je pouzdan.dijabola je napisao/la: ↑30 dec 2019, 16:27Odustao sam od CLS-a, prvenstveno jer je ovaj što mi se sviđao otišao (i ugrađen mu je plin nedavno) a i 500 je ipak možda malo previše. Sada razmatram sljedeće opcije:
- Mercedes E Class W212 2010 g. 3.5 CGI
- Mercedes C Class C300 W204 2008 g. 3.0 (također benzin)
- Jaguar S-type 2004 manuelni V6 3.0 benzin - ovu opciju razmatram čisto jer mi djeluje sportskije (i sa ljepšim zvukom he-he) od e klase a komfornije od c klase, tako da dolazi u opticaj iako je dosta stariji i jeftiniji.
Mišljenja, iskustva i prijedlozi svih vrsta su uvijek dobrodošli![]()
Kao drugu opciju mozes gledati BMW-ov 330i (N52 motor sestak), naravno radi se o atmosfercu.