A jes' neprofesionalan ovaj Jović, baš je amater i on i klub mu.
Sačekajte sutra. Nije još ništa gotovo, sutra će se sve znati. Nešto se izjalovilo u pregovorima s Čustom, ali sačekajmo.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Fotosop, gdje bi Real to dopustioAlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:48
Sačekajte sutra. Nije još ništa gotovo, sutra će se sve znati. Nešto se izjalovilo u pregovorima s Čustom, ali sačekajmo.
Pa rekoh ja da je i jovic na tom turniru. Ali je on tu po zadatku, ne igra ko ovi nasi premijerligasi.AlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:48
Ja uopste ne mislim da je ovo los potez, ako bude Vinko.ThrillerHz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:35100% al zinula nam guzica, mi bi Ancelottia ako je kako moguce![]()
Plus rad u mladoj repki mu je dodatni plus, jer koliko znamo uprava zahtijeva rad s mladim igracima, u sta ne sumnjam da ce Vinko ispuniti, jer poznaje realno najbolje BH igrace do 21 godine
Samo podrska ko go bio, pa cemo suditi na kraju sezone.
baš gledam ovog Čustovića, na osnovu čega je on bolji, ispred Vinka?ThrillerHz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:31Ma kakve zapazene uloge bgt, garant bi se vracao u nasu ligu da je ostvario tamo neke rezultate, ako bar nista nasao bi posao u slabijim ekipama Belgijske lige, al izgleda ni to mu ne polazi za rukom. Nije ni godinu dana uspio u cugu ostat na klupi.Pantelija je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:28Custovic ima 41 godinu, staziranje u Belgiji i radu dva prvoligasa u Belgiji sa zapazenom rolom.ThrillerHz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:24
Nije se rodio ko je nama ugodio. Po meni je custovic flop, za razliku od njeg Vinko ima rezultate i karijeru iza sebe.
Nase ulehe trenerski za 3 zivota nece doci do Belgije sem turisticki
Dosao bi ovde ko Kodro i bio otjeran nakon 3 mjeseca.
Momak odrzava formu. Svaka mu cast.AlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:48
Pa ova slika i nije iz sale u kojoj se odigrava turnir. Jovic ne nastupa na turniru, a nije mu zabranjeno da trenira gdje zeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.