Pa rekoh ja da je i jovic na tom turniru. Ali je on tu po zadatku, ne igra ko ovi nasi premijerligasi.AlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:48
A jes' neprofesionalan ovaj Jović, baš je amater i on i klub mu.
Sačekajte sutra. Nije još ništa gotovo, sutra će se sve znati. Nešto se izjalovilo u pregovorima s Čustom, ali sačekajmo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ja uopste ne mislim da je ovo los potez, ako bude Vinko.ThrillerHz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:35100% al zinula nam guzica, mi bi Ancelottia ako je kako moguce![]()
Plus rad u mladoj repki mu je dodatni plus, jer koliko znamo uprava zahtijeva rad s mladim igracima, u sta ne sumnjam da ce Vinko ispuniti, jer poznaje realno najbolje BH igrace do 21 godine
Iako sam ja imao svojih favorita, kao i svi mi.
Samo podrska ko go bio, pa cemo suditi na kraju sezone.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 25 dec 2019, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
baš gledam ovog Čustovića, na osnovu čega je on bolji, ispred Vinka?ThrillerHz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:31Ma kakve zapazene uloge bgt, garant bi se vracao u nasu ligu da je ostvario tamo neke rezultate, ako bar nista nasao bi posao u slabijim ekipama Belgijske lige, al izgleda ni to mu ne polazi za rukom. Nije ni godinu dana uspio u cugu ostat na klupi.Pantelija je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:28Custovic ima 41 godinu, staziranje u Belgiji i radu dva prvoligasa u Belgiji sa zapazenom rolom.ThrillerHz je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:24
Nije se rodio ko je nama ugodio. Po meni je custovic flop, za razliku od njeg Vinko ima rezultate i karijeru iza sebe.
Nase ulehe trenerski za 3 zivota nece doci do Belgije sem turisticki
Dosao bi ovde ko Kodro i bio otjeran nakon 3 mjeseca.
jedva godinu dana da je sakupio u jednom klubu.
podsjeca malo na Ješića, koji je slicno tako, bukvalno svake sezone mjenjao klubove
Momak odrzava formu. Svaka mu cast.AlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2019, 21:48
A jes' neprofesionalan ovaj Jović, baš je amater i on i klub mu.
Sačekajte sutra. Nije još ništa gotovo, sutra će se sve znati. Nešto se izjalovilo u pregovorima s Čustom, ali sačekajmo.
Dajte da skupimo taj dio para u kojem je zapelo sa "modernim strucnjakom" Custovicem, nista se ne moze porediti s time da Nobel ne pise mjesec dana. Postavite "go fund me", ne dozvolimo da nam neki klub preotme svemocnog Custovica. Nadam se samo da se nije javio klub iz 4.lige Belgije, bilo bi steta da ode tamo.
Jovic je tu da promovise turnir, ne nastupa.
Jovic je tu da promovise turnir, ne nastupa.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Bas se vidi na Jovicu da je dosao u odijelu i cipelama na promociju turnira

Pa ova slika i nije iz sale u kojoj se odigrava turnir. Jovic ne nastupa na turniru, a nije mu zabranjeno da trenira gdje zeli.
Pogresni si me razumio za odabir trenera, ranije sam napisao da skidam kapu za ovaj potez, ali svejedno smatram da trebaju biti najureni.
Zadnja izmjena: Napapijri, dana/u 25 dec 2019, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
- Kontakt:
Do juce "neki Custovic", danas daj Custu 'ta ce Marinovic.
A da mu damo podrsku ko god dodje, jer ce taj voditi nas klub?! Klub za koji navijamo...
Ne moramo mahati zastavama sa njegovim likom, ali hajdemo ga podrzati.
A da mu damo podrsku ko god dodje, jer ce taj voditi nas klub?! Klub za koji navijamo...
Ne moramo mahati zastavama sa njegovim likom, ali hajdemo ga podrzati.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- AlfredNobel
- Kontakt:
Za Čustovića imaš Google, ljudi fino napravili pa malo pretražuj. Ne samo ti, nego svi ostali. Čovjeku 40 godina, mlad trener, ovi se pitaju kako nema barem pet trofeja. Smiješno. Musemić kad ti dogura do druge hrvatske ili srpske lige, onda se možeš javiti i reći nešto o Čustoviću, ovako nonsense.
I kakvih mjesec dana spominješ? To sam rekao ako dođe neko od onih imena tipa Varešanović, Bošnjaković, Jović, Vidaković, Nikolić i onaj Talijan. Čitaj malo bolje.
Razočaran bih bio ako tu ne bude Čustović. Vinka poštujem i dobar mi je trener, naravno da bih mu dao podršku. Ali, bilo bi mi žao da se propusti Adnan, pogotovo kad je to haman pa gotovo bilo sve.
I kakvih mjesec dana spominješ? To sam rekao ako dođe neko od onih imena tipa Varešanović, Bošnjaković, Jović, Vidaković, Nikolić i onaj Talijan. Čitaj malo bolje.
Razočaran bih bio ako tu ne bude Čustović. Vinka poštujem i dobar mi je trener, naravno da bih mu dao podršku. Ali, bilo bi mi žao da se propusti Adnan, pogotovo kad je to haman pa gotovo bilo sve.
-
- Kontakt:
Ako bude Vinko ok je to. Ponavljam ovo al meni to suština problema u nasem klubu : uprava nije iskrena i nikad ne kazu tacno sta zele, uvijek nesto umotano i u rukavicama.
Javio se Saint Eloois, ali ima jos par dana fore jer mora odraditi probni rad. Kazu hoce da im objasni kakve trenerske zamisli provodi Conte.
To je taj neki plafon izgleda koji mi možemo dobacit u ovom momentu. Podrška za obojicu, ko god dođe!
Samo naprijed Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Opet bolje i Vinko,nego neki anonimus!
Ovde vise boli nekesto ne mogu iz kluba vise nikakvu info izvuci, nego boljitak FKS 
Al klub ide dalje, nadam se uzlaznom putanjom

Al klub ide dalje, nadam se uzlaznom putanjom

- AlfredNobel
- Kontakt:
A šta ti trebaju reći i pojasniti? Trebaju izaći s imenima kandidata i reći dokle je šta je i koga su zamislili da dođe? Ako se to igdje još radi, onda i ja stajem uz tebe. Ne kontam vas nikako, pratite li vi fudbal uopšte izvan naših okvira ili je ovo namjerno neko handrenje..bordobijeli je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:12Ako bude Vinko ok je to. Ponavljam ovo al meni to suština problema u nasem klubu : uprava nije iskrena i nikad ne kazu tacno sta zele, uvijek nesto umotano i u rukavicama.
@AlfredNobel, zasto da pozdravljam Husrefa, kada sam jasno naglasio da je dovodjenje Marinovica odlican potez? Od svih ovih koji su se dovodili u vezu sa nama, jedino Marinovic i Jovic su vrijedni otpustanja Husrefa, poenta je samo u losem momentu i nacinu otkaza. Ja nisam idolopoklonik, ko god je bolji za nas klub, treba da bude na toj poziciji. Marinovic ce biti jos uspjesniji od Musemica, nadam se.
-
- Kontakt:
Najmanje sam mislio ovo u vezi izbora trenera, nego uopšteno. Vecinu stvari navijaci koji i intezivno prate ne mogu skontati tacno sta zele od naseg kluba. Ne mislim da trebamo znati ko koliku platu ima i poslovne stvari, ali treba li bi znati koji je put FKS, akademija, titule, iskorak u europi, prodaja igraca, stadion, sta zele. Sve mi je to nekako nejasno i sad su to ponovili kad su smjenili Husrefa. Rekli su da zele evropsko Sarajevo al ne mogu obecati, skrivaju se iza Nama itd.AlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:19A šta ti trebaju reći i pojasniti? Trebaju izaći s imenima kandidata i reći dokle je šta je i koga su zamislili da dođe? Ako se to igdje još radi, onda i ja stajem uz tebe. Ne kontam vas nikako, pratite li vi fudbal uopšte izvan naših okvira ili je ovo namjerno neko handrenje..bordobijeli je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:12Ako bude Vinko ok je to. Ponavljam ovo al meni to suština problema u nasem klubu : uprava nije iskrena i nikad ne kazu tacno sta zele, uvijek nesto umotano i u rukavicama.
@napapijri
Ne mora on objašnjavati, dovedi Husrefa neka im boga osuje, sve će odmah skontati. Pozdravi rođaka Husa.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 25 dec 2019, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.