FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 25 dec 2019, 22:30

Zip je napisao/la:
25 dec 2019, 22:19
Ovde vise boli nekesto ne mogu iz kluba vise nikakvu info izvuci, nego boljitak FKS :lol:

Al klub ide dalje, nadam se uzlaznom putanjom :)
Pa to je to. Boli ih i pucaju im čirevi zašto što ne mogu bobu informacije saznati, pa onda drvlje i kamene, šatro nešto Koreja fazoni. Bole ih što im informacije nisu nadohvat ruke kao za vrijeme Ibrakovića, Dine i Kusturice. Tad si vala u granapu mogao znati kad će, gdje, u koliko sati neko potpisati, odnosno mogao si znati na 10 dana prije sve. Meni za Adilovića frajer rekao u bobu kad će izaći na Facebooku. Kako je lijepo kad se šamaralo s imenima Babovića, Alexandrova i koga više ne, svaki dan ljepota bilo za čitati, a na kraju kurko nigdje nikog od tih.
I to tako treba biti u jednom ozbiljnom Klubu? Normalno da je apsurdno.

Sad vide da nema zrno informacija pravih iz Kluba, pa ih to smara, moraju tetkice nešto mahalati, šta će raditi čitav dan. A u isto vrijeme kontaju ako je tišina i ne iznosi se ništa, onda oni ništa ne rade ni na kakvom planu, što se tiče priprema, igračke križaljke, sponzora, petog, desetog. Kontaju komplet Uprava zajedno otišla na Maldive, pa bilo jedno slobodno mjesto, pa poveli i Vladana. :rol:
Tačno vidiš svijest i intelekt naroda, nije ni čudo što smo u qurcu 25 godina. A da ne govorim o poznavanju i upućenosti u fudbal.

Samo da vam kažem da će ovako vazda biti. Nema više informacija nikakvih, zato je par ljudi i nogirano zbog tog iznošenja. Mali Salčin je popio poparu zbog toga. Svi iz Kluba su upozoreni zbog toga, evo vidimo daje rezultate.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 25 dec 2019, 22:33

Ako je Vinko novi trener, to je fino pojačanje. Više sam za Čustovića, ali i ovo mi je ok. Smatram da su i jedan i drugi napredak u odnosu na Husrefa. Puna podrška novom treneru.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 dec 2019, 22:34

AlfredNobel je napisao/la:
25 dec 2019, 22:30
Zip je napisao/la:
Ovde vise boli nekesto ne mogu iz kluba vise nikakvu info izvuci, nego boljitak FKS :lol:

Pa to je to. Boli ih i pucaju im čirevi zašto što ne mogu bobu informacije saznati, pa onda drvlje i kamene, šatro nešto Koreja fazoni. Bole ih što im informacije nisu nadohvat ruke kao za vrijeme Ibrakovića, Dine i Kusturice. Tad si vala u granapu mogao znati kad će, gdje, u koliko sati neko potpisati, odnosno mogao si znati na 10 dana prije sve. Meni za Adilovića frajer rekao u bobu kad će izaći na Facebooku. Kako je lijepo kad se šamaralo s imenima Babovića, Alexandrova i koga više ne, svaki dan ljepota bilo za čitati, a na kraju kurko nigdje nikog od tih.

Sad vide da nema zrno informacija pravih iz Kluba, pa ih to smara, moraju tetkice nešto mahalati, šta će raditi čitav dan. A u isto vrijeme kontaju ako je tišina i ne iznosi se ništa, onda oni ništa ne rade ni na kakvom planu, što se tiče priprema, igračke križaljke, sponzora, petog, desetog. Kontaju komplet Uprava zajedno otišla na Maldive, pa bilo jedno slobodno mjesto, pa poveli i Vladana. :rol:
Tačno vidiš svijest i intelekt naroda, nije ni čudo što smo u qurcu 25 godina. A da ne govorim o poznavanju i upućenosti u fudbal.

Samo da vam kažem da će ovako vazda biti. Nema više informacija nikakvih, zato je par ljudi i nogirano zbog tog iznošenja. Mali Salčin je popio poparu zbog toga. Svi iz Kluba su upozoreni zbog toga, evo vidimo daje rezultate.
Pa ti si bacao ovdje informacije da je sutra pres i da dolazi Čusta

ZgemboHZ
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboHZ » 25 dec 2019, 22:36

Novi trener je stranac

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 dec 2019, 22:38

bordobijeli je napisao/la:
25 dec 2019, 22:29
25 dec 2019, 22:12
Ako bude Vinko ok je to. Ponavljam ovo al meni to suština problema u nasem klubu : uprava nije iskrena i nikad ne kazu tacno sta zele, uvijek nesto umotano i u rukavicama.
A šta ti trebaju reći i pojasniti? Trebaju izaći s imenima kandidata i reći dokle je šta je i koga su zamislili da dođe? Ako se to igdje još radi, onda i ja stajem uz tebe. Ne kontam vas nikako, pratite li vi fudbal uopšte izvan naših okvira ili je ovo namjerno neko handrenje..

@napapijri
Ne mora on objašnjavati, dovedi Husrefa neka im boga osuje, sve će odmah skontati. Pozdravi rođaka Husa.
Najmanje sam mislio ovo u vezi izbora trenera, nego uopšteno. Vecinu stvari navijaci koji i intezivno prate ne mogu skontati tacno sta zele od naseg kluba. Ne mislim da trebamo znati ko koliku platu ima i poslovne stvari, ali treba li bi znati koji je put FKS, akademija, titule, iskorak u europi, prodaja igraca, stadion. Sve mi je to nekako ne jasno i sad su to ponovili kad su smjenili Husrefa. Rekli su da zele evropsko Sarajevo al ne mogu obecati, skrivaju se iza Nama itd.
To možeš svakog pitati. Kakav je put FKS? Otvori članke s Namom i sve će ti se reći, imaš onaj poduži na Klixu. Cilj FKS je UVIJEK titula, pa i kad se na viršlama bilo, išlo se ka titulama. O iskoraku ti je Nam sve rekao i koji je njegov plan. Ako mislite da je čovjek ublehaš, onda vaš problem. Ne znam šta bi htio da ti se kaže o tome.. "Evo mi ćemo ovako onako i ulazimo dogodine u Evropu eto da svi znate." Rekao ti i sam da je plan u roku od pet godina ući u grupnu fazu. Šta o prodaji igrača? Ne može ti reći kad trener novi nije došao, niti će se o tome uopšte govoriti i ne vidim svrhu govorenja o tome. Ko bude otišao, saznaćeš, ko bude došao, isto tako. Za stadion je velika borba, a znaš i sam kakva je politika kod nas. Eto ti info, Nam će uskoro predati zahtjev za koncesiju u Butmiru. Radi se na tome, ne moraju visiti u medijima, da bi imali dokaz da se radi.

Normalno da žele, kao i svi mi. Ko ti to može obećati? Nijedan čelnik ni uprava na svijetu. Može li predsjednik Barce obećati LP? Normalno da ne može, već može reći da je cilj osvajanje i da se ide ka tome. Skrivanje iza Nama? Objasni malo, ne kontam. Također, Nam je tražio ovakav profesionalan pristup oko informacija i toga i to da znaš.

@napapijri
Pa ako tako misliš, onda nemoj kontrirati na svaku i niko više i neće spomenuti Husrefa. Sve dok budeš to radio, drugi i ja sam ću vraćati.

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 25 dec 2019, 22:39

Ovaj alfrednobel se ubio za ovog foruma. Pravi istinski forum ratnik iz srca i duše 🤣raspolaže svim informacijama i sve zna ko gdje sta kad 🤣🤣

Podrska vinku i sretno mu, trebat ce mu srece ko nikad u zivotu..

Alfrede neka te na forumu i jesi vala za ss 💪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 dec 2019, 22:43

@bordobijeli
Jesam pisao sam, jer sam imao čvrst izvor i čovjeka koji nikad do sada nije fulio, zato sam i pisao. Ne znam kako je dolazio do informacija, ali dolazio je i to do onih pravih. Sve je bilo haman gotovo, ali kao što rekoh maloprije, nešto se izjalovilo. Znaće se sve sutra.

Čekam i ja do sutra, vidjećemo šta će biti. Ko god dođe ima moju podršku, bio to ovaj ili onaj. Najbitnije je da se sve to dobro posloži, dođu fina pojačanja, odrade pripreme kako i dostoji FKS i onda po titulu. Bio to Marinović ili Čusta, nek mu je hairli i sretno.

@north
Ljubi tebe Alfred tako pametnog, ultrasčić moj. Šta je ovo 23h, a ti budan? Mora da je ovo zbog Božića, nije bilo škole danas.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 25 dec 2019, 22:45, ukupno mijenjano 2 puta.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 dec 2019, 22:44

Nadam se da ce Vinko iskoristiti poznanstva i eventualno nagovoriti Cavara da dodje ovdje na posudbu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 dec 2019, 22:45

Zip je napisao/la:

Kako nema informacija iz kluba a evo prije nego je i došao trener skoro pa sigurno se zna ko će biti tu?
Ti veliš da imaš informaciju da je Čustović novi trener, nije li to informacija iz kluba i tkz. mahalanje?
Nema više informacija iz kluba a zna se kako i ko je otjerao Jeleškovića?
Nema informacija iz kluba a znaju se i detalji nasrtaja Rahmanovića na Velkoskog i njegovo ponašanje.
Nema informacija iz kluba i nema mahalanja a ja se smijao što kone pišu kako nam kasne plate a sutradan naši ne odoše na pripreme zbog plata.
Nema informacija iz kluba i nema mahalanja a kod nas se uvijek zna kojih 11 igrača počinje za tekmu koja je za 2 dana. Kone su nam znale sastav dan prije derbija.
Nema mahalanja a zna se da se stopirao dolazak dogovorenog igrača , Medojevića.
Nema mahalanja i informacija a ovdje se znaju i cifre trenera, i klauzule, i šta bi se desilo da je otkaz bio kroz 5 dana.
Nema informacija i mahalanja a sedmicama ranije se pisalo da se Jelešković vraća.

I još bezbroj primjera, o čemu pričaš?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 25 dec 2019, 22:50

BordoSarajevo je napisao/la:
25 dec 2019, 22:45
Zip je napisao/la:

Kako nema informacija iz kluba a evo prije nego je i došao trener skoro pa sigurno se zna ko će biti tu?
Ti veliš da imaš informaciju da je Čustović novi trener, nije li to informacija iz kluba i tkz. mahalanje?
Nema više informacija iz kluba a zna se kako i ko je otjerao Jeleškovića?
Nema informacija iz kluba a znaju se i detalji nasrtaja Rahmanovića na Velkoskog i njegovo ponašanje.
Nema informacija iz kluba i nema mahalanja a ja se smijao što kone pišu kako nam kasne plate a sutradan naši ne odoše na pripreme zbog plata.
Nema informacija iz kluba i nema mahalanja a kod nas se uvijek zna kojih 11 igrača počinje za tekmu koja je za 2 dana. Kone su nam znale sastav dan prije derbija.
Nema mahalanja a zna se da se stopirao dolazak dogovorenog igrača , Medojevića.
Nema mahalanja i informacija a ovdje se znaju i cifre trenera, i klauzule, i šta bi se desilo da je otkaz bio kroz 5 dana.
Nema informacija i mahalanja a sedmicama ranije se pisalo da se Jelešković vraća.

I još bezbroj primjera, o čemu pričaš?
Burazeru, on ce ti i na ove fakte iznjeti kontru u roku 3min koja nema veze sa vezom..
Ublehas lik, beze si izgubio 10min vremena da objasnis forum soljdzeru ...

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 25 dec 2019, 22:52

Ali opet smanjilo se broj informacija iz kluba puno!Pa bolan prije si znao u sekundu ko ce dobiti otkaz ko ce doci itd itd

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 dec 2019, 22:53

25 dec 2019, 22:43
@bordobijeli
Jesam pisao sam, jer sam imao čvrst izvor i čovjeka koji nikad do sada nije fulio, zato sam i pisao. Ne znam kako je dolazio do informacija, ali dolazio je i to do onih pravih. Sve je bilo haman gotovo, ali kao što rekoh maloprije, nešto se izjalovilo. Znaće se sve sutra.

Čekam i ja do sutra, vidjećemo šta će biti. Ko god dođe ima moju podršku, bio to ovaj ili onaj. Najbitnije je da se sve to dobro posloži, dođu fina pojačanja, odrade pripreme kako i dostoji FKS i onda po titulu. Bio to Marinović ili Čusta, nek mu je hairli i sretno.

@north
Ljubi tebe Alfred tako pametnog, ultrasčić moj. Šta je ovo 23h, a ti budan? Mora da je ovo zbog Božića, nije bilo škole danas.
I ja sam imao info da dolazi Risto pa me ti prozivao da trolam a ti kao znas da Čusta dolazi.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 dec 2019, 22:55

Aferim, BordoSarajevo. Sad imamo ove sto su na izvoru, pa se hvale time sto neki drugi nisu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 dec 2019, 22:58

@BordoSarajevo
Evo i sam vidiš da nema. Koliko je novinara polupalo imena u ovih 20 dana? Kao i svaki put. Normalno da može nekad nešto procuriti, ali da se sve zna, nikad.

- Na koliko si prije znao za Marinovića? Danas čovjek bio na razgovoru. **** objavio prije par sati.

- Uvijek će biti neko ko će nešto znati zbog poznanstava. Je li to isto kao prije kad je čistaćica Merhunisa znala ko će doći, otići i koliku će platu imati? Uvijek će neko nešto znati, preko familijarnih poznanstava pretpostavljam.

- Pa bolan to ti je i Jelešković mogao reći lično, mogao ti je reći neko od igrača ili nekih drugi uposlenika ko je to znao ili mu neko ispričao. To je curenje informacija? Daj ba svega ti.

- To ti informacija krucijalne važnosti da su se zakačili Rahman i Velkoski? Jel me zezaš matere ti? Pa i to ti isto može reći Rahman, Krle, igrači i uposlenici koji su bili tu u tom momentu.

- Pa i za plate neki igrač nekom poznaniku kaže.
- Koliko znam, neko je uhvaćen za to iznošenje i to se već pričalo kad je to bilo. I to je prebitno vala, možeš nagađati, pogodićeš.

- Plate se mogu provjeriti čini mi se, ko radi po bankama po tim nekim određenim sektorima, znam da može. To isto neki igrač može reći bližnjem i da se pročuje.

- Nemoj lagati da se pričalo sedmicama prije. I to je glupost, jer i to može reći lično Jela, pa da se pročuje.

O čemu ti pričaš? Sve ove stvari koje si pobrojao su gluposti. Čuj "zna se o sukobu Krleta i Rahmana", jel me zezaš? To ti kaže ekonom, doktor, ostali igrači prenesu itd. I to ti je info?
Misli se na informacije ko će doći, otići i milion drugih stvari. Ne mogu da vjerujem da ovo neko može porediti s ozbiljnim stvarima. Dovoljno ti je da uporediš informacije prošle i ove Uprave, proguglaj malo i vrati članke.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 25 dec 2019, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 dec 2019, 22:59

Ma treba dati podrsku treneru pa makar i Čusta bio.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 dec 2019, 23:03

Mahala na aparatima i nema više informacija = ništa ne rade i ništa se ne dešava pa se stvara dojam činjenice prije jednakosti.

Čim se prihvate posla, što je jako rijetko, informacije cure i šire se brzinom svjetlosti.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 dec 2019, 23:05

25 dec 2019, 22:53
25 dec 2019, 22:43
@bordobijeli

@north
I ja sam imao info da dolazi Risto pa me ti prozivao da trolam a ti kao znas da Čusta dolazi.
Upali vijuge te malo i ne kontiraj malo. Kakve si stvari lupao o Ristu i Selimoviću? Vidio da je ovaj otišao iz Olimpica i ti povezao da ga eto da bude pomoćnik Ristu. Pa neko postavi sliku gdje je poslao poruku Selimoviću, ovaj pojma nema. Strašan ti izvor, prestrašan. Dosađivao svaki dan ovdje, nabrojao komplet SŠ i malo ko ima zdravog razuma da od toga nema ništa. Nikad ni nisu bili u opcijama, ni on, ni Jović, kao što je i sam Risto rekao.

Čusta dogovoren bio, propalo je nešto. 10x govorim, ali džaba je tebi i još par ovim pričati, da ne kažem šta ste.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 dec 2019, 23:06

Ako bude imenovan vinko, imace moju podrsku ako uzme duplu i to ove godine
NEMA NAZAD

ZgemboHZ
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboHZ » 25 dec 2019, 23:07

Prosinecki!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 dec 2019, 23:07

Vinko je napredak u odnosu na Husrefa jedno 5%

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], laznokrilo, mire971 i 24 gosta.