Upali vijuge te malo i ne kontiraj malo. Kakve si stvari lupao o Ristu i Selimoviću? Vidio da je ovaj otišao iz Olimpica i ti povezao da ga eto da bude pomoćnik Ristu. Pa neko postavi sliku gdje je poslao poruku Selimoviću, ovaj pojma nema. Strašan ti izvor, prestrašan. Dosađivao svaki dan ovdje, nabrojao komplet SŠ i malo ko ima zdravog razuma da od toga nema ništa. Nikad ni nisu bili u opcijama, ni on, ni Jović, kao što je i sam Risto rekao.bordobijeli je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:53I ja sam imao info da dolazi Risto pa me ti prozivao da trolam a ti kao znas da Čusta dolazi.AlfredNobel je napisao/la: ↑25 dec 2019, 22:43@bordobijeli
Jesam pisao sam, jer sam imao čvrst izvor i čovjeka koji nikad do sada nije fulio, zato sam i pisao. Ne znam kako je dolazio do informacija, ali dolazio je i to do onih pravih. Sve je bilo haman gotovo, ali kao što rekoh maloprije, nešto se izjalovilo. Znaće se sve sutra.
Čekam i ja do sutra, vidjećemo šta će biti. Ko god dođe ima moju podršku, bio to ovaj ili onaj. Najbitnije je da se sve to dobro posloži, dođu fina pojačanja, odrade pripreme kako i dostoji FKS i onda po titulu. Bio to Marinović ili Čusta, nek mu je hairli i sretno.
@north
Ljubi tebe Alfred tako pametnog, ultrasčić moj. Šta je ovo 23h, a ti budan? Mora da je ovo zbog Božića, nije bilo škole danas.
Čusta dogovoren bio, propalo je nešto. 10x govorim, ali džaba je tebi i još par ovim pričati, da ne kažem šta ste.