FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 25 dec 2019, 23:07

Hocete istinu o strajku jer nema plata?Ovo je tacno bez ikakve sumnje..Naime,kad smo igrali protiv Celtica,od skoro svih igraca roditelji trazili su karte..Tako je i Rahmanovic trazio od Sabrine 2 VIP karte za majku i oca..Dolazi Sabrina prije utakmice sa kartama sa istoka(a obecala VIP)..Njegovi roditelji pokisnuli ko pi....
Dolazi problem sa transakcijom gdje su igraci bili zacudjeni i zabrinuti jer kasne plate(s razlogom),gdje Sabrina dolazi i govori kako imaju problema sa transakcijom i dok budu na pripremama bit ce rijeseno i isplaceno sve sto im se duguje..Tu Rahmanovic dolazi i govori Sabrini da joj ne vjeruje..Ona pita sto,a on joj kaze evo zbog cega(slika njegovih pokisnulih roditelja),tad su jos uz njega par igraca stali na njegovu stranu...Nazalost radi gluposti smo kasnili sa pripremama i tako kondiciju zajebali ..

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 dec 2019, 23:08

BordoSarajevo je napisao/la:
25 dec 2019, 23:03
Mahala na aparatima i nema više informacija = ništa ne rade i ništa se ne dešava pa se stvara dojam činjenice prije jednakosti.

Čim se prihvate posla, što je jako rijetko, informacije cure i šire se brzinom svjetlosti.
Moj ti je savjet da se odlučiš jesi li siuox ili ovaj drugi? Pošto si do jučer bio normalan, sad opet lupaš k'o malo dijete.

Bilo se na Maldivima zato nigdje ništa, evo danas došli, odmah razgovori s Marinovićem i zato se brzo proširilo. Svaka čast.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ZgemboHZ
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboHZ » 25 dec 2019, 23:09

Sarajlijaaa46 je napisao/la:
25 dec 2019, 23:07
Hocete istinu o strajku jer nema plata?Ovo je tacno bez ikakve sumnje..Naime,kad smo igrali protiv Celtica,od skoro svih igraca roditelji trazili su karte..Tako je i Rahmanovic trazio od Sabrine 2 VIP karte za majku i oca..Dolazi Sabrina prije utakmice sa kartama sa istoka(a obecala VIP)..Njegovi roditelji pokisnuli ko pi....
Dolazi problem sa transakcijom gdje su igraci bili zacudjeni i zabrinuti jer kasne plate(s razlogom),gdje Sabrina dolazi i govori kako imaju problema sa transakcijom i dok budu na pripremama bit ce rijeseno i isplaceno sve sto im se duguje..Tu Rahmanovic dolazi i govori Sabrini da joj ne vjeruje..Ona pita sto,a on joj kaze evo zbog cega(slika njegovih pokisnulih roditelja),tad su jos uz njega par igraca stali na njegovu stranu...Nazalost radi gluposti smo kasnili sa pripremama i tako kondiciju zajebali ..
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 25 dec 2019, 23:09

mirzatele je napisao/la:
Vinko je napredak u odnosu na Husrefa jedno 5%
Ma suludo je pricati o napretku
NEMA NAZAD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 dec 2019, 23:09

AlfredNobel je napisao/la:
25 dec 2019, 23:05
bordobijeli je napisao/la:
25 dec 2019, 22:53
25 dec 2019, 22:43
@bordobijeli
Jesam pisao sam, jer sam imao čvrst izvor i čovjeka koji nikad do sada nije fulio, zato sam i pisao. Ne znam kako je dolazio do informacija, ali dolazio je i to do onih pravih. Sve je bilo haman gotovo, ali kao što rekoh maloprije, nešto se izjalovilo. Znaće se sve sutra.

Čekam i ja do sutra, vidjećemo šta će biti. Ko god dođe ima moju podršku, bio to ovaj ili onaj. Najbitnije je da se sve to dobro posloži, dođu fina pojačanja, odrade pripreme kako i dostoji FKS i onda po titulu. Bio to Marinović ili Čusta, nek mu je hairli i sretno.

@north
Ljubi tebe Alfred tako pametnog, ultrasčić moj. Šta je ovo 23h, a ti budan? Mora da je ovo zbog Božića, nije bilo škole danas.
I ja sam imao info da dolazi Risto pa me ti prozivao da trolam a ti kao znas da Čusta dolazi.
Upali vijuge te malo i ne kontiraj malo. Kakve si stvari lupao o Ristu i Selimoviću? Vidio da je ovaj otišao iz Olimpica i ti povezao da ga eto da bude pomoćnik Ristu. Pa neko postavi sliku gdje je poslao poruku Selimoviću, ovaj pojma nema. Strašan ti izvor, prestrašan. Dosađivao svaki dan ovdje, nabrojao komplet SŠ i malo ko ima zdravog razuma da od toga nema ništa. Nikad ni nisu bili u opcijama, ni on, ni Jović, kao što je i sam Risto rekao.

Čusta dogovoren bio, propalo je nešto. 10x govorim, ali džaba je tebi i još par ovim pričati, da ne kažem šta ste.
Sto si nervozan ?

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 25 dec 2019, 23:12

Brate pripreme su bile prije Celtica samim tim i kasnjenje na iste je bilo prije. Jedino ako je neko putovanje kroz vrijeme.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 25 dec 2019, 23:13

Kakva su iznenađenja produžavanjem članske?
Juče dobih poruku da mogu i online produžiti članstvo i da dobijam novu karticu uz neka IZNENAĐENJA. Odmah produžim i baš me zanima to iznenađenje. :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 dec 2019, 23:16

Realno napredak je minimalan sa Vinkom, mada ni sa Custom ne bi bio neki poseban napredak. Treba nam trener koji ima iza sebe velike meceve (u nasem slucaju grupne faze evropskih takmicenja).

Ako je Vinko taj napredak onda ne znam sta da kazem stvarno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 dec 2019, 23:17

BordoSarajevo je napisao/la:
25 dec 2019, 23:03
Mahala na aparatima i nema više informacija = ništa ne rade i ništa se ne dešava pa se stvara dojam činjenice prije jednakosti.

Čim se prihvate posla, što je jako rijetko, informacije cure i šire se brzinom svjetlosti.
+1

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 dec 2019, 23:20

Očekujem sad nakon Božića da Barca, Real i ostali velikani sazovu press konferenciju i detaljno objasne sve planove za dalje, pogotovo za januarski prijelazni rok. Bartomeu i Perez će da izađu i kaže kako navijačima obećavaju titulu LP. Oni će odmah obećati, to se tako vazda radilo. Uz Bartomeua, doći će i Abidal i navijačima decidno reći koga planiraju dovesti u januaru, koliko će ga platiti okvirno, te predočiti plan i program predstavljanja tih igrača kao novih članova kluba. Kasnije će doći glavni čovjek zadužen za ekonomiju i saopštiće koliko će sve to izaći u bobu, s svim klauzulama i ostalim stvarima. Pa će doći i predsjednik nabrzaka objasniti koji su ciljevi kluba, hoće li ići po tu ligu ili će se fokusirati na nešto drugo. Izašli bi možda i ostali uposlenici, ali se sakrivaju iza predsjednika. A na kraju stiže Valverde, koji objašnjava plan priprema svaki dan nakon Božića, gdje šta i kako.

To navijači svugdje tako traže i to je iznimno bitno. Ali, to rade tako veliki klubovi, a ne kao mi, sve nešto u rukavicama, sve nešto sakriveno, niti se šta radi, niti oglašava, niti izlazi u medije, ma Sjeverna Koreja oridžidži. Vrati se Kusturica matere ti, neka ti daju neku posebnu funkciju oko PR-a, pa da svaki dan čitamo i gledamo njegove izjave i obećanja.

@bordobijeli
Kakvi nervozan, nego ne mogu da pojmim da neko može biti takav fudbalski laik i ograničen k'o balkonac, pa ne može sabrati dva i dva. Nadam se da samo namjerno kontriraš kao i par njih, ako ne, onda nema vama pomoći.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 dec 2019, 23:22

A ja bih volio samo znati jesmo li stvarno imali priliku dovesti Krunu il Cacica i da li su nam pare bile prepreka i koje su to pare pa mi sa vlasnikom koji najavljuje ligu prvaka ne možemo dati

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 25 dec 2019, 23:23

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 dec 2019, 23:24

25 dec 2019, 23:20
Očekujem sad nakon Božića da Barca, Real i ostali velikani sazovu press konferenciju i detaljno objasne sve planove za dalje, pogotovo za januarski prijelazni rok. Bartomeu i Perez će da izađu i kaže kako navijačima obećavaju titulu LP. Oni će odmah obećati, to se tako vazda radilo. Uz Bartomeua, doći će i Abidal i navijačima decidno reći koga planiraju dovesti u januaru, koliko će ga platiti okvirno, te predočiti plan i program predstavljanja tih igrača kao novih članova kluba. Kasnije će doći glavni čovjek zadužen za ekonomiju i saopštiće koliko će sve to izaći u bobu, s svim klauzulama i ostalim stvarima. Pa će doći i predsjednik nabrzaka objasniti koji su ciljevi kluba, hoće li ići po tu ligu ili će se fokusirati na nešto drugo. Izašli bi možda i ostali uposlenici, ali se sakrivaju iza predsjednika. A na kraju stiže Valverde, koji objašnjava plan priprema svaki dan nakon Božića, gdje šta i kako.

To navijači svugdje tako traže i to je iznimno bitno. Ali, to rade tako veliki klubovi, a ne kao mi, sve nešto u rukavicama, sve nešto sakriveno, niti se šta radi, niti oglašava, niti izlazi u medije, ma Sjeverna Koreja oridžidži. Vrati se Kusturica matere ti, neka ti daju neku posebnu funkciju oko PR-a, pa da svaki dan čitamo i gledamo njegove izjave i obećanja.
2016 posjeta u prosjeku 6-7 hiljada danas 3000
napredujemo pravo. Fudbal se igra radi navijaca i moras imati odnose i komunikaciju s svojim navijacima. Realno blizu smo S Koreje

ZgemboHZ
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboHZ » 25 dec 2019, 23:26

Uprava je otjerala onog neznalicu i taldziju i to je vec veliki korak naprijed. Ko god da bude novi trener bice bolji od usrefa.
Sledeci zadatak im je da otjeraju onu trojicu placenika koji zavode djecu po sjeveru i sire negativnu energiju medju navijacima.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 25 dec 2019, 23:29

Veze to nema s komunikacijom. Mentalitet. stanje u državi i velike imigracije, infrastruktura, nekvalitet lige i neulaganje u istu. Tim redom.

Popraviće posjetu ako izađu i kažu sve do detalja? Ako hoće, evo ja sam prvi za to. Valjda znaš sam odgovor..

ZgemboHZ
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboHZ » 25 dec 2019, 23:30

25 dec 2019, 23:24
Fudbal se igra radi navijaca i moras imati odnose i komunikaciju s svojim navijacima. Realno blizu smo S Koreje
Ta zabluda je mozda bila malo istinita prije 40 godina. Danas niko ozbiljan ne igra fudbal zbog navijaca niti koga boli racku za iste. Fudbal se igra samo zbog para. Te price o navijacima su ravne onoj usrefovoj o ljubavi prema klubu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 dec 2019, 23:32

25 dec 2019, 23:20

@bordobijeli
Kakvi nervozan, nego ne mogu da pojmim da neko može biti takav fudbalski laik i ograničen k'o balkonac, pa ne može sabrati dva i dva. Nadam se da samo namjerno kontriraš kao i par njih, ako ne, onda nema vama pomoći.
Ne cemo se vrijadjati nije civilizirano ni lijepo, mi smo navijaci FKS. Nije ti uredu da sam sebe fališ da si inteligentan i fudbalski strucnjak a mi ograniceni.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 dec 2019, 23:35

ZgemboHZ je napisao/la:
25 dec 2019, 23:30
25 dec 2019, 23:24
Fudbal se igra radi navijaca i moras imati odnose i komunikaciju s svojim navijacima. Realno blizu smo S Koreje
Ta zabluda je mozda bila malo istinita prije 40 godina. Danas niko ozbiljan ne igra fudbal zbog navijaca niti koga boli racku za iste. Fudbal se igra samo zbog para. Te price o navijacima su ravne onoj usrefovoj o ljubavi prema klubu.
Ne znam ni jedan klub da je uspjesna i bogat a da ima prazne tribine.

Sarajlijaaa46
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijaaa46 » 25 dec 2019, 23:39

Zaebajem se,sta se palite odmah hahaha?

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 25 dec 2019, 23:41

Cuj nema sad informacija kao prije, ima isto kao i dosad samo sto je sad citav rad kluba sveden na puki minimum potreban za funkcionisanje kluba pa se i nema sta saznati.
Kako su kontaktirali nekog trenera tako se ovdje i pisalo.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], laznokrilo, mire971 i 26 gostiju.