FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma Vinko ce imati duplo veci pritisak nego Husref. Ne sto ja to zelim ili mislim nego sto ce to tako biti. Bit ce pod pritskom zbog nezadovoljstva prema upravi, onda pratit ce ga Husrefova smjena.
Al rezultati ce bit kljuc svega, ako to bude ok onda ovo ostalo ide u drugi plan.
Al rezultati ce bit kljuc svega, ako to bude ok onda ovo ostalo ide u drugi plan.
- robertkosar
- Kontakt:
Nije Marinovic nicija legenda i nevoli zvezdu vise od zivota covjek obicni trener i sretno mu i bericetno bilo na klupi najveceg kluiba u Bosni FK SarajevaVratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 15:59Atmosfera je sjajna i sve grmi,bordobijeli je napisao/la: ↑27 dec 2019, 15:46Da li ce ovi nasi strucnjaci s foruma Vinku uzeti za zlo sto je igrao u CZ
nakon prvog kiksa "oni "psovat ce mu prvi ...

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ono što je sigurno je da će odnos trener-igrači biti kako treba, jer je Vinko gospodin i čovjek koji ima pravi pristup s igračima. Mislim da se Stanojeviću mama trzala svaku tekmu..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ljudi Husref nije otpusten zbog rezultata,shvatite vec jednom,vec je zbog svog ega rastjerao sve oko sebe,sa pola tima nije pricao,niko ga vise nije htio da trpi.
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Normalno da nije legenda ni igracka ni trenerska naseg kluba,ali kakve veze ima to sa citatom iznad ,da stoka sa istoka i zapada ce i njemu prvi psovati kao i svakom predhodnom i treneru i igracu ,spominju Bilbiju i neki povratak joss. Kosevo odzvanja od majmuna sa zapada kako mu jebu Tamaru,mudonje prave ,i otkud potreba da se vise Husref pominje ne kontam .robertkosar je napisao/la: ↑27 dec 2019, 16:43Nije Marinovic nicija legenda i nevoli zvezdu vise od zivota covjek obicni trener i sretno mu i bericetno bilo na klupi najveceg kluiba u Bosni FK SarajevaVratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 15:59Atmosfera je sjajna i sve grmi,bordobijeli je napisao/la: ↑27 dec 2019, 15:46Da li ce ovi nasi strucnjaci s foruma Vinku uzeti za zlo sto je igrao u CZ
nakon prvog kiksa "oni "psovat ce mu prvi ...![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Čekaju Marinovića da kaže da FKS voli najviše na svijetu i onda ide parafiranje ugovora. Zasad govori da je to Zrinjski, zato se odužilo sve ovo.
-
- Kontakt:
Pogledaj sveznalice predhodnike vinka na klupi mlade reprezentacije ,i koja su imena i magovi propali tu upali ,zna se da savez tu trazi podobne njima da budu njihove poslusne kuje koje ce svirati kako oni kazu .Denchi je napisao/la: ↑27 dec 2019, 16:30znači to bi trebalo bit bezze lagano za ostvariti HM ???VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 16:16
Mlada reprezentacija koja nikakave uspjehe nema niti ce ikada imati ,a imat ce bar dupli vecu platu ovde .
Ustvari sta ja tebi pricam ti sve znas ovih zadnjih mjesec dana si sve tacno rekaoi opet se javljas imas obraza .(koliko kosta obraz?)
javi kad ga izaberu....
![]()
![]()
nisam ja glavni kume, a i ljudi se mogu predomisliti, nije zabranjeno....![]()
Opet tema Vahidinov brat. Samo nek ga nema u medijima i nek njegovi malo popuste drustvene mreze i retardirane slike u komentarima.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
pa dobro i to je opravdanje, ja zaboravio da je neposlušna kuja pa nema šanse jelteVratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 16:58
Pogledaj sveznalice predhodnike vinka na klupi mlade reprezentacije ,i koja su imena i magovi propali tu upali ,zna se da savez tu trazi podobne njima da budu njihove poslusne kuje koje ce svirati kako oni kazu .

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prelistaj mjesec dana sta pises sveznalice nasa ,izofiro si se previse ,nego posto obraz ,zajebali ste one misketove botove a ni njima nije pomoglo botovanje otjeran je hadzije otjerni ce biti i ove nase seljacine okupljene oko pohotne lgbt direktorice iz siminog hana.Denchi je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:02pa dobro i to je opravdanje, ja zaboravio da je neposlušna kuja pa nema šanse jelteVratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 16:58
Pogledaj sveznalice predhodnike vinka na klupi mlade reprezentacije ,i koja su imena i magovi propali tu upali ,zna se da savez tu trazi podobne njima da budu njihove poslusne kuje koje ce svirati kako oni kazu .![]()
zašta sam se izofirao? za Jeleškovića?VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:05
Prelistaj mjesec dana sta pises sveznalice nasa ,izofiro si se previse ,nego posto obraz ,zajebali ste one misketove botove ..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koji degen je ovaj Vratilosezlo..za ne povjerovati !
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Denchi, jesi se izofiro, milion komentara si napisao citirajući intervju Nama sa klixa i sad se praviš lud. Nemoj molim te.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Degen ti je babo koji te napravio ,majmuncino jel te ko sta pitao ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:08Koji degen je ovaj Vratilosezlo..za ne povjerovati !
Pravite samo profile i sirite botovsku organizaciju .
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hajde denchi otkrij nam koliko ti košta obraz.. Čuo sam da si poseban bot i da imaš više love od rumenog. Jel istina 1500 neto?
-
- Kontakt:
Nemoj samo ti o ofiranjimaBordoSarajevo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:11Denchi, jesi se izofiro, milion komentara si napisao citirajući intervju Nama sa klixa i sad se praviš lud. Nemoj molim te.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
dobro, citirao sam riječi NAM-aBordoSarajevo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:11Denchi, jesi se izofiro, milion komentara si napisao citirajući intervju Nama sa klixa i sad se praviš lud. Nemoj molim te.
kako sam se JA izofirao?
-
- Kontakt:
Jel potpiso custa?AlfredNobel je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:13Hajde denchi otkrij nam koliko ti košta obraz.. Čuo sam da si poseban bot i da imaš više love od rumenog. Jel istina 1500 neto?
Zar ti nisi onaj koji je ovde najavljivao potpise ?
Informeri iz kluba jel vas to pustila sa lanca sefica hahaha
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pogledaj kad sam otvorio profil dijete drago!Hajde ne korisiti taj mobitel u skoli nego prati nastavu..Inace,jel ovo medjusobno vrijedjanje ili si medjusobno majke hebemo papak?VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:11Degen ti je babo koji te napravio ,majmuncino jel te ko sta pitao ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:08Koji degen je ovaj Vratilosezlo..za ne povjerovati !
Pravite samo profile i sirite botovsku organizaciju .
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, brig, BungaBum, Google Adsense [Bot], MokraKifla, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Pantelija, Pitar6785, pitara, Posejdon i 109 gostiju.