Pa bio je custa sve dog sa nama. U 3 dana sve se promjenilo, i nije prvi put.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:15Jel potpiso custa?AlfredNobel je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:13Hajde denchi otkrij nam koliko ti košta obraz.. Čuo sam da si poseban bot i da imaš više love od rumenog. Jel istina 1500 neto?
Zar ti nisi onaj koji je ovde najavljivao potpise ?
Informeri iz kluba jel vas to pustila sa lanca sefica hahaha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa ovdje kada bi se svako prozivao za losu INFO koju je imao, niko pisao ne bi. Smijesno.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nek su odyebali onog hepokovca. Previse se ufuro.
-
- Kontakt:
Pa kad ti predhodni ugase ti napravis novi da imas u zalihi koji ,sta djete drago ,e jado jadni hahaha, ti nekog nazivas degenom i kazes jel vrijedjanjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:17Pogledaj kad sam otvorio profil dijete drago!Hajde ne korisiti taj mobitel u skoli nego prati nastavu..Inace,jel ovo medjusobno vrijedjanje ili si medjusobno majke hebemo papak?VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:11Degen ti je babo koji te napravio ,majmuncino jel te ko sta pitao ?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:08Koji degen je ovaj Vratilosezlo..za ne povjerovati !
Pravite samo profile i sirite botovsku organizaciju .
Sto lazete za Custovica? Pa dokazite da je dogovorio, postavite neku sliku, izjavu, ispravu, snimak, bilo sta sto se smatra dokazom. Frajer je prevara do mjere da pricu nisu popusili ni ovi de.bili iz uprave.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije, Marinović je.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:15Jel potpiso custa?AlfredNobel je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:13Hajde denchi otkrij nam koliko ti košta obraz.. Čuo sam da si poseban bot i da imaš više love od rumenog. Jel istina 1500 neto?
Jesam, najavljivao sam.
Nije, drži nas u kandžama, pusti nas ovako ponekad. Pozdravi Husa.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Pa ko odaje informacije onda ,jel to ta mahala sklonjena od kluba ili podobni samo mogu znati ?Pantelija je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:18Pa ovdje kada bi se svako prozivao za losu INFO koju je imao, niko pisao ne bi. Smijesno.
Pa bio je custa sve dog sa nama. U 3 dana sve se promjenilo, i nije prvi put.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:15Jel potpiso custa?AlfredNobel je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:13Hajde denchi otkrij nam koliko ti košta obraz.. Čuo sam da si poseban bot i da imaš više love od rumenog. Jel istina 1500 neto?
Kada dva pokemona na ss forumu imaju informacije koji kazu da nemaju veze sa klubom i tom upravom koju na forumu jedino mogu braniti ,kako to objasnjavas,i opet se vratismo na mahalu aa ?
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 27 dec 2019, 17:26, ukupno mijenjano 2 puta.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa ubjeđivao si nas i prao nam mozak mjesec dana sa tom izjavom objašnjavajući nam "šta je pisac htio reći". Al ne vrijedi se raspravljati sa pojedincima poput tebe.Denchi je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:13dobro, citirao sam riječi NAM-aBordoSarajevo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:11Denchi, jesi se izofiro, milion komentara si napisao citirajući intervju Nama sa klixa i sad se praviš lud. Nemoj molim te.
kako sam se JA izofirao?
Vjeruj da ću povadit te komentare sve čim budem imao vremena.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hahahahahahahahahhahahahahaahahahah postavite izjavu, dokaz, ispravu..

A kako se nisam sjetio da mi šefica Sabrina slika Čustu na pregovorima a ebemu. Možda je i izjavu kratku mogla uzeti ebem joj miša slatkog.

A kako se nisam sjetio da mi šefica Sabrina slika Čustu na pregovorima a ebemu. Možda je i izjavu kratku mogla uzeti ebem joj miša slatkog.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nebitno s koje su tribine i kojeg uzrasta, oni sto lijepe i na objave o paketicima djeci slike "uprava napolje" i neku kvazipodrsku Husrefu su za mene maloumnici obicni.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:03Pa tu temu pokrecu psovaci i bjesni navijaci sa istoka i zapada kolege ti sa tribine ,jesu to ti njegovi ?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
aha.lažemo. došao baš da gleda meč naš jer se zaželio da vidi pravi fudbal a ne Belgijski

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vjeruj mi ne moze se sa svakim isto, trener mora znati kako kojem igracu pristupiti.AlfredNobel je napisao/la: ↑27 dec 2019, 16:46Ono što je sigurno je da će odnos trener-igrači biti kako treba, jer je Vinko gospodin i čovjek koji ima pravi pristup s igračima. Mislim da se Stanojeviću mama trzala svaku tekmu..
Ja gledam onog sarrija u chelsea kad je bio meni je ono tuga sta su mu radili, nadam se da vinko ima autoritet (koji nece graditi na psovanju majki naravno) al bez toga ce brzo i njega prodati ovi igraci.
Ja sumnjam nesto da je tatar onda slucajno napisao PUSTILI ih na mostu il kako vec.
Ne pratim bas reprezentativni fudbal pa ne znam kako ga je islo i kakav je sistem imao al u borcu i zrinjskom je odradio dobar posao.
I u pravu je bio nam kad je rekao da ce stranac doci ipak nam je vinko u austriji rođen to je becka skola.
You are someone else I am still right here
Jebote jesmo razvukli citam svi pregovaraju sa nekim pojacanjima mi jos ni trenera nismo ustolicili ko da je to mudro slovo ako ste se dog objavite i molim vas recite vec jednom raji imate li planove uopste dovest pojacanja , mislim pojacanja ne Guzine. Stvarno su previse zatvoreni i previse spori . Ima dobrih vjesti al sve je to tako sporo za nevjerovat. Znaci imace 15 dana da nekog dovedu , ne znam pre pre sporo sve ovo ide dok tamo ljudi pregovaraju sa po tri pojacanja i to dobra pojacanja za nasu ligu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
ako se iko izofirao tu onda je lično on, a po meni trebamo ga držati za riječ iz tog intervjua jer tu je prvi put najavio svoje planove i razmišljanja....glede i stadiona i kampa itd.BordoSarajevo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:24Pa ubjeđivao si nas i prao nam mozak mjesec dana sa tom izjavom objašnjavajući nam "šta je pisac htio reći". Al ne vrijedi se raspravljati sa pojedincima poput tebe.Denchi je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:13dobro, citirao sam riječi NAM-aBordoSarajevo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:11Denchi, jesi se izofiro, milion komentara si napisao citirajući intervju Nama sa klixa i sad se praviš lud. Nemoj molim te.
kako sam se JA izofirao?
Vjeruj da ću povadit te komentare sve čim budem imao vremena.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Vidi se fino ko su ti ljudi ,to sto maloumnici to prebacuju sjeveru to je druga prica ,oni nece otici ljepljennjem slika po fb ,niti ce biti odbranjeni botovskim tekstovima po forumu,otice kao i predhodni kad im bude guzica ugrozena na ulici ,zalost ce 40 dana trajati za dencija zipa i nobela na proljece ,nek vide da ih cuvaju bar na zapadu da su sigurni. ....joker90 je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:26Nebitno s koje su tribine i kojeg uzrasta, oni sto lijepe i na objave o paketicima djeci slike "uprava napolje" i neku kvazipodrsku Husrefu su za mene maloumnici obicni.VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:03Pa tu temu pokrecu psovaci i bjesni navijaci sa istoka i zapada kolege ti sa tribine ,jesu to ti njegovi ?
Zadnja izmjena: VratiloSeZlo, dana/u 27 dec 2019, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
AlfredNobel je napisao/la: ↑27 dec 2019, 16:57Čekaju Marinovića da kaže da FKS voli najviše na svijetu i onda ide parafiranje ugovora. Zasad govori da je to Zrinjski, zato se odužilo sve ovo.

....ja sam morao djecu u drugu sobu odvest...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
"Naši klubovi uglavnom pokušavaju dobiti igrača bez para. Fanimo se može kupiti. Čak ćemo ga dati jeftinije nego klubovima iz inostranstva, ali nema tu kod nas niko sredstava”, kazao je predsjednik Mladosti za naš portal."
Ustvari evo mi odg , **** me Nam i sto Namova i njegove lopte
Ustvari evo mi odg , **** me Nam i sto Namova i njegove lopte
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Dosao je u posjetu Mostaru odakle i rodom, to sto je bio na utakmici nema nikakve veze. Uostalom, da je bio na potpisu ugovora, mislim da tebi niko ne vjeruje trenutno. Bez ljutnje, ali nazalost je tako.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da li se planira bitnijim igračima tj. igračima sa većom minutažom produžavati ugovor jer ih dosta ima koji na ljeto postaju slobodni? Zna li neko, dosta vas barata nekim informacijama pa bi volio čuti nešto o ovom?
Da li će ispuniti obaećanje da se neće ponoviti Duljević?
Da je Adukor prvi i zadnji slučaj "tribina - zapad"?
Da li će ispuniti obaećanje da se neće ponoviti Duljević?
Da je Adukor prvi i zadnji slučaj "tribina - zapad"?
FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam ,al hajd..Govorimo o vrijedjanju porodice majmune,jesam ja tebi porodicu dirao?Niti cu,nisu oni krivi sto su rodili takvog debilaVratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:20Pa kad ti predhodni ugase ti napravis novi da imas u zalihi koji ,sta djete drago ,e jado jadni hahaha, ti nekog nazivas degenom i kazes jel vrijedjanjeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:17Pogledaj kad sam otvorio profil dijete drago!Hajde ne korisiti taj mobitel u skoli nego prati nastavu..Inace,jel ovo medjusobno vrijedjanje ili si medjusobno majke hebemo papak?VratiloSeZlo je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:11
Degen ti je babo koji te napravio ,majmuncino jel te ko sta pitao ?
Pravite samo profile i sirite botovsku organizaciju .
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
sigurno. poželio da vidi pravi fudbal....kažem, sve se poklapa...osim što je tu bio i kad je Velež igrao sa drugim ekipama pa nije gledao....no dobro to je sitnica...od Novembra, koliko može tekmi stat u 1 mjesec....sigurno ne puno ipak Mostar je ogroman grad a pogotovo kad ideš pješke od kuće do kuće....nahodao se....Napapijri je napisao/la: ↑27 dec 2019, 17:36Dosao je u posjetu Mostaru odakle i rodom, to sto je bio na utakmici nema nikakve veze. Uostalom, da je bio na potpisu ugovora, mislim da tebi niko ne vjeruje trenutno. Bez ljutnje, ali nazalost je tako.

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, enzo1, Hajdeee, iliyaa8, johntravolta123, napoleon72, Pena, Pitar6785 i 76 gostiju.