AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Raul7
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raul7 » 17 nov 2010, 12:53

robovi88 je napisao/la:Evo Ibrahimović izjavio kako će završiti karijeru u Milanu odnosno da će mu Milan biti zadnji klub !!! :) 8-)
Zlatan Ibrahimovic: I Will End My Career At Milan
Zlatan Ibrahimovic has pledged his allegiance to Milan, insisting the Rossoneri will be the final club he plays for.

Ibrahimovic joined the Diavoli at the start of the season, and his current contract is set to expire in 2014.

"This will be my last club, and then I will quit playing football," the Sweden international declared to Aftonbladet.

The 29-year-old has played for Malmo, Ajax, Juventus, Inter and Barcelona.
Volio bih da se ovo desi ali svi znamo Ibru kakav je. Danas prica jedno a sutra sasvim nesto trece. Ako Milan ne osvoji nista ove sezone i sljedece, pljuvace ih Ibra kao sto i Guardiolu pljuje.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 nov 2010, 15:54

Zlatan nije igrao protiv njemačke, selektor ga odlučio odmoriti i svaka mu čast, 3 brazilca igrala protiv argentine, ronaldinjo je u drugom pol. zamjenjen, silva i robinjo igrali cijeli meč, robinjo već standardno kapiten.
barbara berlusconi će preuzeti neku funkciju u klubu, neznam šta će ona tu raditi, ali čini mi se da je prije bila za smanjivanje izdataka za klub :twisted: .
baloteli opet na utakmici milana :D , izgleda da će taj dečko vrlo brzo obući dres svog voljenog kluba, sve se ozbiljnije i češće o tom priča
robovi komp mi bio u kvaru pa sad uz malo kašnjenje ide slika, tj par njih.

slika

slika

slika
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 nov 2010, 16:23

robovi komp mi bio u kvaru pa sad uz malo kašnjenje ide slika, tj par njih.
ma np brate ;) hvala ti puno :)
VIBRA 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 18 nov 2010, 16:38

Realno gledajući, sada smo mnogo jaki i pokriveni na svim pozicijama ali nas zezaju povrede i promjenjiva forma. Kiksamo tamo gdje ni pod razno ne bi trebali. Ali, ja se ipak nadam, ako ništa, osvajanju Serie A, ali ni LP nije nemoguća.

AC Milan <3 !!!
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 nov 2010, 16:43

AulleTa je napisao/la:Realno gledajući, sada smo mnogo jaki i pokriveni na svim pozicijama ali nas zezaju povrede i promjenjiva forma. Kiksamo tamo gdje ni pod razno ne bi trebali. Ali, ja se ipak nadam, ako ništa, osvajanju Serie A, ali ni LP nije nemoguća.

AC Milan <3 !!!
ma svi znamo da Milan uvijek igra loše u grupnoj fazi a u Knock Out fazi bljilira ... Možemo daleko pogotovo sa Ibrom ... jedino gdje nam " škripi " je lijevi bek, Zambrotta je već ostario, spor je i mislim da bi bio samo dobra rezerva, Antonini nije kvalitet za Milan ... Tu treba COENTRAO Nadam se da će ga napokon dovesti za ovih 22.5 m koliko nude ... i ja sam prezadovoljan ... Abate je po meni najbolji igrač do sada kao i Ibra i Thiago Silva msm u Milanu

FORZA MILAN

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 18 nov 2010, 19:56

whahahahahahahha
slika

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 18 nov 2010, 20:25

robovi88 je napisao/la:whahahahahahahha
slika
jao HAHAHAHHAHAHHAHAH XD

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 18 nov 2010, 23:32

Na današnjen treningu se Allegriju odazvao čitav tim, kao i sedam igrača koji su bili na reprezentativnim dužnostima.

Treniralo se pola sata u teretani, a onda u Milanelu na travnatoj podlozi, pod kišom. Odigrana je i utakmica gdje je trener ekipu podijelio na dva dijela, a na kraju treninga se radilo na vježbama.

Sutra trening u 15h, ujedno i posljednji pred utakmicu sa Fiorentinom. Mislim da ćemo i u ovoj utakmici pobijediti, no da neće biti baš lako. Ipak, nakon Barija, Palerma i Intera, redj e da padne i Fiorentina.

Zadnji put smo ih jedva dobili na San Siru, ako se ne varam u maju ove godine. Ronaldinho je tada zabio pred kraj utakmice, ali čini se da ga u subotu ponovo nema u sastavu (Allegrijeva odluka).

Bit će mi drago da vidim Gilardina, ali nadam se da neće ništa napraviti ;)
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 19 nov 2010, 02:03

Posto nisam imao prilku da cestitam (banovic zovu :mrgreen: ) na pobjedi nad printerom sad to upravo radim,bilo je vala vise vrjeme.Sada odraditi Viole rutinski i gledati sa visine ovu bjedu ispod nas...
1921-2011

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 nov 2010, 18:45

Za sutrašnju utakmicu na san siru protiv fiorentine Allegri je pozvao 20 igrača: Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, Jankulovski, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
Pirlo je izostavljen zbog predostrožnosti, treba mu odmor.
U zadnjih 5 utakmica sa fiorentinom Milan ima svih 5 pobjeda i nema razloga da se sad ta tradicija prekida :D
galiani izjavio da nema namjeru dovoditi napadača u januaru unatoč ozljedama pipa i pata, pato se dobro oporavlja, Silva mu savjetuje da dovede davida luiza i gansa

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 19 nov 2010, 18:52

tony-mortale je napisao/la:Za sutrašnju utakmicu na san siru protiv fiorentine Allegri je pozvao 20 igrača: Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, Jankulovski, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.
U zadnjih 5 utakmica sa fiorentinom Milan ima svih 5 pobjeda i nema razloga da se sad ta tradicija prekida :D
galiani izjavio da nema namjeru dovoditi napadača u januaru unatoč ozljedama pipa i pata, pato se dobro oporavlja, Silva mu savjetuje da dovede davida luiza i gansa
A žao mi pippa brate, taman ga krenulo u ligi prvaka...

Zna li neko kada bi se od prilike trebao vratiti na teren ?
Spammer

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 19 nov 2010, 18:57

AulleTa je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:Za sutrašnju utakmicu na san siru protiv fiorentine Allegri je pozvao 20 igrača: Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, Jankulovski, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.

Čito sam da je povreda na 7 mjeseci i da je pitanje hoće li se uopšte vratiti ove sezone.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 19 nov 2010, 19:00

Bosco je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:

Čito sam da je povreda na 7 mjeseci i da je pitanje hoće li se uopšte vratiti ove sezone.
Velika šteta brate dragi, ali 'ajde, šta se može.

PIPO, BRZ OPORAVAK I DRŽI SE MAJSTORE, SVI ROSSONERI SU UZ TEBE !!!
Spammer

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 19 nov 2010, 19:17

vjerovatno ga nema do kraja sezone a navijači su naravno uz njega

slika

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 nov 2010, 20:09

službeni sastavi
MILAN: Abbiati; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini, Flamini; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.

FIORENTINA: Boruc; Comotto, Kroldrup, Natali, Pasqual; Donadel, D'Agostino, Marchionni, Ljajic, Cerci; Gilardino.

isti sastav kao prošla protiv intera, samo umjesto abatea koji je pocrvenio igra meni "omiljeni" bonera :roll:
trebalo bi se ovo dobiti, mada se ibra žali na umor al kako da ga odmori kad su i pato i pipo ozljeđeni.
mlo gledao i romu, igraju solidno a vidim i lepi marco se dobro uklopio, uvjek sam govorio da je to dobar igrač al u milanu se jednostavno nije snašao, sad se vidi da je juve pogrješio što ga nisu uzeli, a roma napravila dobar posao

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 20 nov 2010, 20:34

nadam se porazu bilana veceras 8-)
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

ji-sung
Kontakt:

Post Postao/la ji-sung » 20 nov 2010, 21:30

jao golcine ibre :?
Potpis može sadržavati maksimalno 255 znakova.Šteta,ne mogu stati svi trofeji MUFC-a...

champ
Kontakt:

Post Postao/la champ » 20 nov 2010, 21:33

amell je napisao/la:nadam se porazu bilana veceras 8-)
Koja je poenta tvoga javljanja na ovom topicu?

Ibraa 1-0 :lol:

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 nov 2010, 21:34

Majstor :D :D :D odlican gol Ibrahimovicaaa
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 nov 2010, 21:37

kakav velemajstorski gol ibre za 1-0 na poluvremenu, ali žali se na povredu ruke-lakta :x
zasluženo vodstvo, milan je više imao loptu više napadao, ali imala je i fiorentina 2 lijepe šanse, abiati je vadio ispod prečke, milan osim gola još dobar šut sedorfa boruc odbija u korner i opravdano poništen gol robinja zbog ofsajda, flaminija su 2 igraca fiorentine malo saplela u 16. ali mislim da nije za penal bilo, robinjo je raspoložen trči ima ga svuda razigrava, a ibre do gola nigdje samo stoji ali jednim potezom se iskupio za sve

slika
prima loptu, sam sebi je diže i preko glave nekim poluškaricama u dalji ugao, svaka čast

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Celtic i 5 gostiju.