vidim da je to bet365, moze prosirit sliku na ctrl i +, i onda ides stand alone player, mnogi ne znaju za tu cakutony-mortale je napisao/la:kakav velemajstorski gol ibre za 1-0 na poluvremenu, ali žali se na povredu ruke-lakta![]()
zasluženo vodstvo, milan je više imao loptu više napadao, ali imala je i fiorentina 2 lijepe šanse, abiati je vadio ispod prečke, milan osim gola još dobar šut sedorfa boruc odbija u korner i opravdano poništen gol robinja zbog ofsajda, flaminija su 2 igraca fiorentine malo saplela u 16. ali mislim da nije za penal bilo, robinjo je raspoložen trči ima ga svuda razigrava, a ibre do gola nigdje samo stoji ali jednim potezom se iskupio za sve
prima loptu, sam sebi je diže i preko glave nekim poluškaricama u dalji ugao, svaka čast
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ostalo 1-0, mogao je milan povesti 2-0 u par navrata, ali nesti brani boruc, ibra pokraj gola pa onda brani i boatengu, ali pred kraj je fiorentina opet bila opasna, ljajić je propustio finu priliku, tj fašista mu obranio.
neznam šta je s ovim vargasom prošle godine je bio zmaj a sad ga uvodi 10 minuta prije kraja??
uglavnom veoma bitna pobjeda milana, ovakve smo lani ili gubili ili x max. izvlačili, ibra sam donosi barem 10 bodova, svaka čast huntelaru i borielu al ovo danas nebi zabili ni iz sto pokušaja, ibru mora odmoriti kako god zna taman da uvede nekog primaverca, nije ni on robot.
sutra onako rekreativno pratiti ostale tekme serije a, ko zna možda konkurenti nastave prosipati bodove
neznam šta je s ovim vargasom prošle godine je bio zmaj a sad ga uvodi 10 minuta prije kraja??
uglavnom veoma bitna pobjeda milana, ovakve smo lani ili gubili ili x max. izvlačili, ibra sam donosi barem 10 bodova, svaka čast huntelaru i borielu al ovo danas nebi zabili ni iz sto pokušaja, ibru mora odmoriti kako god zna taman da uvede nekog primaverca, nije ni on robot.
sutra onako rekreativno pratiti ostale tekme serije a, ko zna možda konkurenti nastave prosipati bodove
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
pobijeda 4-ta u nizu, druga bez primljenog gola, ibra nas doveo do pobijde sa svojom magijom, ehhh ja ga poredim sa shevom, kad je milan lose igrao sheva je bio prevaga zabijao za pobijede i kljucne bodove, sad to radi ibra, takav nam je falio od sheve...mi svoje odradili sutra nek se drugi brinu kako ce....
FORZZA MILAN!!!!
FORZZA MILAN!!!!
Vargas je bio povrijedjen, tj. jos uvijek je, tako da su igrali Cerci i Marchionni
Losa Fiorentina do boli, nije ni Milan aman nesto, imaju Ibru i to im je spas.
Support Velez, It's logical! ★
- tony-mortale
- Kontakt:
tako nekako doduse i pato je zmaj al onih 5 kola sto nije ozljeđenMont0 je napisao/la:Vargas je bio povrijedjen, tj. jos uvijek je, tako da su igrali Cerci i Marchionni![]()
i santana nije loš, trebao je i on ranije ući tj. od početka krenuti
Eto, nadovezacu se ovdje, pardon sto zachatavam. 
Cijelu sezonu, ovo sto je odigrano do sada, po meni, nas najbolji igrac je Santana, iako je odigrao neki mizeran broj minuta. Jedini ima petlju da nesto proba napraviti sam, da dribla nesto, muti, bilo sta, i kad je god usao donio je odredjenu dozu agresivnosti, ali eto, Mihajlovic mi nesto cudno izvodi sa timom, mada mu ni spisak povrijedjenih ne ide u prilog, ali Boze moj.
Uglavnom, sretno Milanu dalje, nadam se da nece biti prvak
Cijelu sezonu, ovo sto je odigrano do sada, po meni, nas najbolji igrac je Santana, iako je odigrao neki mizeran broj minuta. Jedini ima petlju da nesto proba napraviti sam, da dribla nesto, muti, bilo sta, i kad je god usao donio je odredjenu dozu agresivnosti, ali eto, Mihajlovic mi nesto cudno izvodi sa timom, mada mu ni spisak povrijedjenih ne ide u prilog, ali Boze moj.
Uglavnom, sretno Milanu dalje, nadam se da nece biti prvak
Support Velez, It's logical! ★
- senad_flamin
- Kontakt:
-Vezni red me dosta cudi ali pozitivno !!
Ne mogu da vjerujem koliko trce Gattuso i Ambrosini...
Flamini ponovo po meni jedan od najboljih
Nesta je par puta pretrcavan,ali u nekim trenutcima je i dobro reagovao..
Ali sta reci za Thiaga Silvu kojeg niko ne spominje .. covjek je igracina
Ne mogu da vjerujem koliko trce Gattuso i Ambrosini...
Flamini ponovo po meni jedan od najboljih
Nesta je par puta pretrcavan,ali u nekim trenutcima je i dobro reagovao..
Ali sta reci za Thiaga Silvu kojeg niko ne spominje .. covjek je igracina
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
tiago silva je doktor fudbala, brazil već zna ko će im biti jedan stoper na svjetskom 2014. samo da ga povrede zaobiđu, čovjek je beton, u odbrani neprelazan, a zna i s loptom, noćas par puta povukao i naprijed, a poslije kornera pokazao da ima i šutinu, nije ga džaba murinjo htio u realu.
flamini je meni uvjek jedan od najboljih kad igra, a gatuzu svaka čast na trci i borbenosti ali ja se svaki put preznojim kad je kod njega lopta, pa on nema blage šta bi s njom, a počesto je i izgubi, ali svi su odigrali za prolaznu al standardno bekovi najslabiji, nevidljivi totalno
flamini je meni uvjek jedan od najboljih kad igra, a gatuzu svaka čast na trci i borbenosti ali ja se svaki put preznojim kad je kod njega lopta, pa on nema blage šta bi s njom, a počesto je i izgubi, ali svi su odigrali za prolaznu al standardno bekovi najslabiji, nevidljivi totalno
- tony-mortale
- Kontakt:
navijači na početku utakmice poželjeli dobrodošlicu u klub barbari berlusconi, ona je bila na tekmi noćas i malo je reći da je dobra
treba spomenuti da je kiša padala u milanu cijeli dan i teren je bio poprilično loš, a da je bilo i hladno vidi se po slici sa milanove klupe, pitanje za jack pot : ko je ninja

treba spomenuti da je kiša padala u milanu cijeli dan i teren je bio poprilično loš, a da je bilo i hladno vidi se po slici sa milanove klupe, pitanje za jack pot : ko je ninja

papastopulos ili kako se vec pise 
Ibrakadabra!Kakva golcina sinoc
Sta taj covjek zanci za Milan,to je neprocjenjivo...
Forza Milan
Sta taj covjek zanci za Milan,to je neprocjenjivo...
Forza Milan
1921-2011
Trebate nam biti vjecno zahvalani sto smo vam takvu igrachinu dali skoro pa dzaba heh. Lijepo je ponovo vidjeti jaki Milan, titula je ove sezone vasa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- senad_flamin
- Kontakt:
samire dobro dosao.... ovo je Admin Bloga. Ac.Milan BiH ..... najbrze vijesti sigurno ....Samir1988 je napisao/la:http://acmilan-bih.****/2010/11 ... mu-se.html![]()
![]()
![]()
MIlanezi uclanite se ovdje http://www.facebook.com/pages/Milan-Ita ... 7264260763 hvala![]()
![]()
![]()
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
-Evo sada i Manchester zeli Coentra bit ce tesko dovesti njega... mislim da bi trebali odam potraziti drugog...
-RIVALDO-
Samire, član sam te fb grupe o Milanu, ali nisu li neke vijesti na blogu o AC Milan BiH prenešene sa ovog portala (SportSport.ba). Mislim da bi bilo lijepo i korektno da se u dnu teksta napiše izvor članka.
Usput, dobro došao na forum i temu voljenog nam kluba.
Usput, dobro došao na forum i temu voljenog nam kluba.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- senad_flamin
- Kontakt:
da mislim da bi bilo fino to da se napise....
A vecina vijesti je sa MIilanNews ...itd. uglavnom talijanskih stranica.. i lijepo je procitati sve prevedeno nego se muciti sa google-chrom ...
O kako smo jaki bez Pirla mili boze

A vecina vijesti je sa MIilanNews ...itd. uglavnom talijanskih stranica.. i lijepo je procitati sve prevedeno nego se muciti sa google-chrom ...
O kako smo jaki bez Pirla mili boze
-RIVALDO-
- senad_flamin
- Kontakt:
-Pred nama je jedna veoma teska utakmica protiv jedne cvrste ekipe...
AC-MILAN-AUXERRE
bit ce dosta zanimljiva utakmica,nadam se da Pirlo nece poceti jer ovako bez njega igramo dosta brze...
Flamini-----Ambrosini-----Gattuso
AC-MILAN-AUXERRE
bit ce dosta zanimljiva utakmica,nadam se da Pirlo nece poceti jer ovako bez njega igramo dosta brze...
Flamini-----Ambrosini-----Gattuso
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
čitao sam dosta puta izjave galijanija i nekih igrača kako je LP milanu uvijek prioritet (to donosi novac u klub i direktno od uefe, a i indirektno jer te utakmice se u svijetu gledaju sto puta više od serije a i tako dobijaju od marketinga i sl.), ali bolje bi bilo da sad naprave izuzetak ali naravno da neće.
bolje bi bilo da odmore barem ibru, žali se na umor već desetak dana, a svakako će se u zadnjoj utakmici sa ajaxom sve rješavati, a i u seriji a je jako dobro krenulo, trebali bi se sad na to koncentrisati 100%, svakako povrede i sad prave probleme,nedaj bože da bude i gore.
kaže ćelo neće u januaru dovoditi napadaća, pa šta misli da do oporavka pata robinjo i ibra igraju svaki minut
barem da vrati verdija ili malog adiyaha sa posudbe, ovaj oduamadi što je ostao je koma teška
bolje bi bilo da odmore barem ibru, žali se na umor već desetak dana, a svakako će se u zadnjoj utakmici sa ajaxom sve rješavati, a i u seriji a je jako dobro krenulo, trebali bi se sad na to koncentrisati 100%, svakako povrede i sad prave probleme,nedaj bože da bude i gore.
kaže ćelo neće u januaru dovoditi napadaća, pa šta misli da do oporavka pata robinjo i ibra igraju svaki minut
barem da vrati verdija ili malog adiyaha sa posudbe, ovaj oduamadi što je ostao je koma teška
- senad_flamin
- Kontakt:
-Ma kako god opet je nam najpotrebnija odbrana 2-3 igraca nam trebaju sigurno.... Mada Abate igra odlicno u zadnjim utakmicama !!
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Kontakt:
ma to su rekli dovesti, dva u odbrnu-vjerovatno bek i stoper i jednog veznog ili sad ili na ljeto, a napad ništa, to je bilo ok do prije neki dan kad se pipo ozljedio do kraja sezone, a pato se tek treći put ozljedio, znači još će bar dvaput da ispuni normu i trebalo bi nekog dovesto makar na posudbu da ulazi u kupu i nekim manje bitnim utakmicamasenad_flamin je napisao/la:-Ma kako god opet je nam najpotrebnija odbrana 2-3 igraca nam trebaju sigurno.... Mada Abate igra odlicno u zadnjim utakmicama !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.