kad pređeš na zBregov čokoladno mlijeko javi seFantasista je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:50Podero sam paket tuzlanske, vrijeme je da krenem sa nečim žestokim.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
A lud je
Slabo do nas dođu dalmatinke pa ne znam. Eventualno kakva srbijanka zaluta.
Prico mi je jedan iz Travnika kako privodi dole po moru lokalne djevojke na tu foru. Pa mi ne bi jasno kojoj moze biti simpatican prizvuk Ć u svakoj rijeci i uzrecica "ah ti majke" na svaki deset minuta.
Ma nista ne konzumiram braca, vazno je ucestvovati.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Goat ubjedljivo, skoro se pojavio neki sa skroz obratnom pričom od njega inače, trolčina neka a šatro rambo. Javlja se on njemu dole kae imam ti ip sasjeću te u komade
Odma mi solinaš na um pade
- Fantasista
- Kontakt:
Ja ne znam šta je mlijeko a kamoli čokoladnoDenchi je napisao/la: ↑31 dec 2019, 18:17kad pređeš na zBregov čokoladno mlijeko javi seFantasista je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:50Podero sam paket tuzlanske, vrijeme je da krenem sa nečim žestokim.
![]()
to ti je ono što krave luče da odgoje tele, extra, a čokoladno s čokoladom jelFantasista je napisao/la: ↑31 dec 2019, 18:22Ja ne znam šta je mlijeko a kamoli čokoladnoDenchi je napisao/la: ↑31 dec 2019, 18:17kad pređeš na zBregov čokoladno mlijeko javi seFantasista je napisao/la: ↑31 dec 2019, 17:50Podero sam paket tuzlanske, vrijeme je da krenem sa nečim žestokim.
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
A znam roki al' isfura sve, mislim vremenom ti postane monotono i dosadno. Ovo je meni prva ng nakon devet godina da ću biti kod kuće, nije bilo te sile da me natjera da negdje idem, jedino da imam kakvog finog ženska i to isključivo kućno izdanje, ne bih vala ni na otvoreno makar Stonesi pjevali
A ti bi još upadao svijetu po kućama, dibidus luđi
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 31 dec 2019, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Fantasista
- Kontakt:
Denchi je napisao/la: ↑31 dec 2019, 18:25to ti je ono što krave luče da odgoje tele, extra, a čokoladno s čokoladom jel![]()
Treba u 00:00 svi admira da citiramo da nam vrati Ogijevu temu jel tako
Ma ja, skontati za sljedeću godinu da bude uspješnija sa ženama nego ova, što jelte neće biti tako teško ako ništa sigurni smo da ne može biti gora pa jel
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
dat cu sve od sebe, koja tema
- legenda reala
- Kontakt:
pa zar nes na forumu docekati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 3 gosta.