Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Muhamed Bešić
Danas je poceo zato sto je standardni vezni Lundstram, pauzirao radi kartona.
Sudeci po nekoliko zadnjih tekmi, Besic je prva zamjena u prilicno kvalitetnom veznom redu Sheffielda.
Vjerovatno bi dobio i vise sanse , ali ovi standardni skoro da i nisu propustali utakmice.
Cini mi se da ovaj trener pozitivno djeluje na Besica, izgleda smirenije, disciplinovanije.
Sudeci po nekoliko zadnjih tekmi, Besic je prva zamjena u prilicno kvalitetnom veznom redu Sheffielda.
Vjerovatno bi dobio i vise sanse , ali ovi standardni skoro da i nisu propustali utakmice.
Cini mi se da ovaj trener pozitivno djeluje na Besica, izgleda smirenije, disciplinovanije.
Strucnjaci opet u pogonu
Fudbaler sta se ljutis, nauci se citirati, imas oci.
Trener odmarao igrace...helem ubacio ga nebi li se kakav madjarski klub upeco
u najboljem slucaju cvajtas 

Trener odmarao igrace...helem ubacio ga nebi li se kakav madjarski klub upeco

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Odigrala Muha 12 minuta danas. Sasvim ok bio.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Najvažnije da je poceo redovno dobijati minute i koristi ih.
Ne bih volio da ode u Championship u januaru...nek se bori u Sheffieldu za minute ako vec ne moze otici u neki dr.klub u lige 5 gdje bi igrao vise.
Ne bih volio da ode u Championship u januaru...nek se bori u Sheffieldu za minute ako vec ne moze otici u neki dr.klub u lige 5 gdje bi igrao vise.
Izmusce Besic svaku funtu iz Evertona. Tesko da ce ikad vise dobiti te pare.
Ma bolje mu je i u Championshipu da igra redovno nego ovdje sjediti na klupi. Ovo što je igrao u zadnje dvije tekme je plod zgusnutog rasporeda, vjerovatno će se već krajem januara vratiti na klupi i odigrati svaku petu utakmicu po dvije minute.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nema on talenta i mozga.

Cini se da ovaj trener pozitivno utice na Besica. Nema budalastina i soliranja, iako na trenutke djeluje da moze biti aktivniji.
Bešić je uvijek bi pristojan na klupskom nivou u Engleskoj, od Evertona preko Boroa do Šefilda, imao je i neke maestralne partije.
On u klubu i on u reprezentaciji (izuzev Brazila) kao dva različita igrača, sa tim što treba reći da su najveći uzrok tome njegove povrede.
On u klubu i on u reprezentaciji (izuzev Brazila) kao dva različita igrača, sa tim što treba reći da su najveći uzrok tome njegove povrede.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Starter danas 

Kakva su ovo dvojica Freemana u ekipi? Ja sam sve vrijeme mislio da imaju samo jednog.
Provjerim da nisu braca, kad vidim jedan rodjen 92., a i drugi isto 92.. Onda kontam, mozda su blizanci. Provjerim mjesec rodjenja, kod obojice pise mart. Valja i dan rodjenja provjeriti, nema mi druge.
Kad tamo, jedan 21., a drugi 22., ma reko to su rez.ultati.com pogrijesili, momci su blizanci sto posto. Onda ih nadjem na transfermarketu, jedan Velsanin, a drugi Englez. 

-
- Kontakt:
Besic danas 90 min, napokon pomalo minuta i za njega. Smirio se pravo u zadnje vrijeme.
Ti si naša ljubav jedina!
- AlainProst
- Kontakt:
njegovo je proslo
nije nista pokazao ima tri sezone
nije nista pokazao ima tri sezone
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS