ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

delinjo
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la delinjo » 03 jan 2020, 00:41

S-Y-L-A-R je napisao/la:
03 jan 2020, 00:35
Kako će bolan to "nama" biti argument kad je GS još maltene i jedino po čemu se Fed drži (izuzmemo li popularnu eleganciju :rol: ). Preispitaj se malo večeras, ne znam šta ti je. :mrgreen:
jeste jeste sila moj lijepi,jer je vasa prica stici ce ga uskoro,ide Fed u penziju itd ... :mrgreen:

pa vidis ovih rafanovaca ,samo o tome pricaju :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 jan 2020, 12:32

S-Y-L-A-R je napisao/la:
03 jan 2020, 00:20
Nije mu niko ništa poklonio ali se precijenjenost i ne odražava u tome. Sam pokušaj izjednačavanja te dvojice igrača je blasfemija sam po sebi, da i ne govorim o ostalim razlozima.
Nisam ja izjednačio tu dvojicu uopšte

da li iko razumije šta znači nivo tenisa u meču naspram kvalitet tenisa kroz godine i godine?

ako ne možete da razgraničite navedeno onda nemamo o čemu raspravljati

niko ne izjednačava Wawrinku sa Novakom i ostalima, to je nemoguće, ali govorim da je Stan igrač koji ima oružje koje ga čini vjerovatno nepobjedivim teniserom kada je u svom elementu, to je sve

to je nemoguće replicirati stalno zato i ne može nikada biti sa ovima u istom košu, ali gledaj nivo tenisa sa aspekta u jednom meču, ili par njih i o tome ti govorim, ko je podigao nivo tenisa na takav nivo da je praktički nepobjediv kada igra tako kako može

niko drugi no Wawrinka

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 03 jan 2020, 13:24

Cico i Zverev vec zijanili, a mogao bi i Medonja vrlo lako :rol:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 jan 2020, 13:49

AA23 je napisao/la:
03 jan 2020, 12:32
S-Y-L-A-R je napisao/la:
Nije mu niko ništa poklonio ali se precijenjenost i ne odražava u tome. Sam pokušaj izjednačavanja te dvojice igrača je blasfemija sam po sebi, da i ne govorim o ostalim razlozima.

da li iko razumije šta znači nivo tenisa u meču naspram kvalitet tenisa kroz godine i godine?

niko ne izjednačava Wawrinku sa Novakom i ostalima, to je nemoguće, ali govorim da je Stan igrač koji ima oružje koje ga čini vjerovatno nepobjedivim teniserom kada je u svom elementu, to je sve

to je nemoguće replicirati stalno zato i ne može nikada biti sa ovima u istom košu, ali gledaj nivo tenisa sa aspekta u jednom meču, ili par njih i o tome ti govorim, ko je podigao nivo tenisa na takav nivo da je praktički nepobjediv kada igra tako kako može

niko drugi no Wawrinka
Pa o tome se i radi. Ne možeš nikako proseravanje(ne mislim da ga je prosralo, ali očito ne postoji bolji način da ovo objasnim) ili matchup koji nekome odgovara vezati za najveći nivo tenisa. To je isto da kažeš da je Zvezdino rutiniranje kasnijeg prvaka Evrope i svijeta najveća predstava u povijesti fudbala(ili za neki poraz one Pepove Barce). Za takve stvari mora da postoji neka konstanta. Čovjek je apsolutno inferioran u svakom h2h sa članovima velike trojke. Sa Đokovićem koji mu "odgovara" ima tek 6-19 i to ne može biti ništa drugo do iznimka, htio ti to priznati ili ne. Istina, kroz veoma impresivan nastup, ali i dalje iznimka. Ako ćeš već tražiti takve stvari, onda Robin Soderling i 2009. godina. Previše se zanemaruju maestralne partije big3 (naročito Rafini nastupi u Parizu ili Novakove Australije) zato što su te stvari njihov STANDARD, za razliku od Stanovih čuda.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 03 jan 2020, 13:58

S-Y-L-A-R je napisao/la:
03 jan 2020, 13:49
AA23 je napisao/la:
03 jan 2020, 12:32
S-Y-L-A-R je napisao/la:

niko drugi no Wawrinka
Pa o tome se i radi. Ne možeš nikako proseravanje(ne mislim da ga je prosralo, ali očito ne postoji bolji način da ovo objasnim) ili matchup koji nekome odgovara vezati za najveći nivo tenisa. To je isto da kažeš da je Zvezdino rutiniranje kasnijeg prvaka Evrope i svijeta najveća predstava u povijesti fudbala(ili za neki poraz one Pepove Barce). Za takve stvari mora da postoji neka konstanta. Čovjek je apsolutno inferioran u svakom h2h sa članovima velike trojke. Sa Đokovićem koji mu "odgovara" ima tek 6-19 i to ne može biti ništa drugo do iznimka, htio ti to priznati ili ne. Istina, kroz veoma impresivan nastup, ali i dalje iznimka. Ako ćeš već tražiti takve stvari, onda Robin Soderling i 2009. godina. Previše se zanemaruju maestralne partije big3 (naročito Rafini nastupi u Parizu ili Novakove Australije) zato što su te stvari njihov STANDARD, za razliku od Stanovih čuda.
Kako lucidno izbjeze da kaze Rogerovi Wimbledoni :mrgreen:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 jan 2020, 14:07

Kako je dobar Medvedev kad podigne intenzitet. :bow:

Uz to je u stanju povezat po par gemova gdje bukvalno svaku lopticu šalje u zadnjih metar terena, nenormalna dubina.

Zverevu treba psiholog i neko da ozbiljno porazgovara s njim. Lik je mentalno propao ko žeton, nabio sam sebi neke komplekse od kojih je drugi servis onaj najveći. Kad moraš nakon svakog promašenog prvog servisa strepiti za duplu grešku znaš da nešto nije ok u glavi s tobom. Danas je pokušavao ga udarati od 190 pa sve do 110 na sat, i opet fulao. Poražavajuće je gledati koliko se pati.

Igrački nije toliko ni loš, al na mentalnom aspektu ne postoji, u ozbiljnim je ****.

Od Shape treba očekivat dodatni napredak i ulazak u Top 10 ove sezone, vrijeme mu je.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 03 jan 2020, 14:18

BosniaBoston je napisao/la:
03 jan 2020, 13:58
Kako lucidno izbjeze da kaze Rogerovi Wimbledoni :mrgreen:
Pa kad znam na šta ćete se zakačiti :ljepota: :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 jan 2020, 14:26

Ma kakav Shapo, tanak je on teniser, ništa posebno, brz i agilan, mnogo griješi u svojoj igri, jedino da baš poradi na svemu što ima i da smisli neki plan jer on je teniser koji kad igra meni djeluje kao da eto, ako ga prokaki dobro je, ako ne batali.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 03 jan 2020, 14:35

AA23 je napisao/la:
03 jan 2020, 14:26
Ma kakav Shapo, tanak je on teniser, ništa posebno, brz i agilan, mnogo griješi u svojoj igri, jedino da baš poradi na svemu što ima i da smisli neki plan jer on je teniser koji kad igra meni djeluje kao da eto, ako ga prokaki dobro je, ako ne batali.
Ima Shapo izuzetnog talenta i tehnički odlične udarce, a uz to je i ljevak što je samo po sebi prednost u startu.

Servis mu je strašno nezgodan za riternirati, forhend odličan, u mnogo čemu me podsjeća na Rogerov... ono što je problem je pronalazak neophodnog balansa izmedju ofanzive i defanzive. Previše griješi, i dalje ima milion dječijih bolesti i taktički je loš. Uz pravi rad nema razloga da ga ne gledamo u samom vrhu u budućnosti, jer ne zaostaje talentom ništa za ovim koji su trenutno tamo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 jan 2020, 17:23

Bodi je uoravu vezano za Shapu, ima itekako talenta kod njega i mnogo mjesta za napredak, a jos uvijek je next gen tako da ima fore, a i sto Bodi kaze ljevak je a to je u startu prednost .

Mogao bi Kirdzo biti nezgodan na AO naspanovan je max, a i na domacem je terenu. Obecao je za svaki as seevis koji odservira na ovoj Ausie turneji donirati 200 dolara za pomoc zrtvama pozara, fin gest sa njegove strane.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 jan 2020, 22:22

Thiemu je vrijeme da probije, ili sad ili nikad.

Nego ja se syebo neki dan, Nishikoriju tek 30 godina :rol:

Najveći luzer u svijetu tenisa nažalost, finale čelendžera bi izgubio.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 03 jan 2020, 22:40

Ja se najvise sjebo kad sam vidio da je baghdatis mladji od wawrinke
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 jan 2020, 22:41

BosniaBoston je napisao/la:
03 jan 2020, 22:40
Ja se najvise sjebo kad sam vidio da je baghdatis mladji od wawrinke
jel fkt :mrgreen: :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jan 2020, 12:35

Joj Novaka :damn:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 04 jan 2020, 12:37

Sta je druže, yebu ga njegovi navijači u ovako bitnim poenima. Mislim da im je yebo mamu, neka je vala
ZZ

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 jan 2020, 12:45

Virtu4l je napisao/la:
04 jan 2020, 12:35
Joj Novaka :damn:
Nek im je **** sve vala, seljadija ne zna šutit, dva put su mu poen ukrali svojim reakcijama

Tanak je Nolo skroz ovo što sam gledao, forhenda ni za lijeka

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 04 jan 2020, 12:47

Stanov je apsolutno nemocan igrac u duelima protiv Rafaela Nadala.

Samo lud covjek nece da prihvati cinjenicu da je Rafa imao fizickih problema u tom finalu 2014.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jan 2020, 12:50

bodi123 je napisao/la:
04 jan 2020, 12:45
Nek im je **** sve vala, seljadija ne zna šutit, dva put su mu poen ukrali svojim reakcijama
Neka se onda ne čudi što ga navijači uglavnom ne vole gdje god se pojavi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 04 jan 2020, 12:54

Virtu4l je napisao/la:
04 jan 2020, 12:50
bodi123 je napisao/la:
Odavno se on pomirio s tom činjenicom, nije to ništa novo.

Al je majstor jer zna okrenut svu negativu publike u svoju korist na terenu.

Ovo su njegovi isključivo krivi, njima se i obratio, nemoš nikako onako se derat na svaku sumnjivu lopticu.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 04 jan 2020, 12:55

bodi123 je napisao/la:
04 jan 2020, 12:54
Virtu4l je napisao/la:
04 jan 2020, 12:50
bodi123 je napisao/la:
Odavno se on pomirio s tom činjenicom, nije to ništa novo.

Al je majstor jer zna okrenut svu negativu publike u svoju korist na terenu.

Ovo su njegovi isključivo krivi, njima se i obratio, nemoš nikako onako se derat na svaku sumnjivu lopticu.
Ivo Nadal,stvarno je servu naspanovao
#Punoljetstvo

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.