jeste jeste sila moj lijepi,jer je vasa prica stici ce ga uskoro,ide Fed u penziju itd ...

pa vidis ovih rafanovaca ,samo o tome pricaju

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
jeste jeste sila moj lijepi,jer je vasa prica stici ce ga uskoro,ide Fed u penziju itd ...
Nisam ja izjednačio tu dvojicu uopšte
Pa o tome se i radi. Ne možeš nikako proseravanje(ne mislim da ga je prosralo, ali očito ne postoji bolji način da ovo objasnim) ili matchup koji nekome odgovara vezati za najveći nivo tenisa. To je isto da kažeš da je Zvezdino rutiniranje kasnijeg prvaka Evrope i svijeta najveća predstava u povijesti fudbala(ili za neki poraz one Pepove Barce). Za takve stvari mora da postoji neka konstanta. Čovjek je apsolutno inferioran u svakom h2h sa članovima velike trojke. Sa Đokovićem koji mu "odgovara" ima tek 6-19 i to ne može biti ništa drugo do iznimka, htio ti to priznati ili ne. Istina, kroz veoma impresivan nastup, ali i dalje iznimka. Ako ćeš već tražiti takve stvari, onda Robin Soderling i 2009. godina. Previše se zanemaruju maestralne partije big3 (naročito Rafini nastupi u Parizu ili Novakove Australije) zato što su te stvari njihov STANDARD, za razliku od Stanovih čuda.AA23 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 12:32Nisam ja izjednačio tu dvojicu uopšte
da li iko razumije šta znači nivo tenisa u meču naspram kvalitet tenisa kroz godine i godine?
ako ne možete da razgraničite navedeno onda nemamo o čemu raspravljati
niko ne izjednačava Wawrinku sa Novakom i ostalima, to je nemoguće, ali govorim da je Stan igrač koji ima oružje koje ga čini vjerovatno nepobjedivim teniserom kada je u svom elementu, to je sve
to je nemoguće replicirati stalno zato i ne može nikada biti sa ovima u istom košu, ali gledaj nivo tenisa sa aspekta u jednom meču, ili par njih i o tome ti govorim, ko je podigao nivo tenisa na takav nivo da je praktički nepobjediv kada igra tako kako može
niko drugi no Wawrinka
Kako lucidno izbjeze da kaze Rogerovi WimbledoniS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑03 jan 2020, 13:49Pa o tome se i radi. Ne možeš nikako proseravanje(ne mislim da ga je prosralo, ali očito ne postoji bolji način da ovo objasnim) ili matchup koji nekome odgovara vezati za najveći nivo tenisa. To je isto da kažeš da je Zvezdino rutiniranje kasnijeg prvaka Evrope i svijeta najveća predstava u povijesti fudbala(ili za neki poraz one Pepove Barce). Za takve stvari mora da postoji neka konstanta. Čovjek je apsolutno inferioran u svakom h2h sa članovima velike trojke. Sa Đokovićem koji mu "odgovara" ima tek 6-19 i to ne može biti ništa drugo do iznimka, htio ti to priznati ili ne. Istina, kroz veoma impresivan nastup, ali i dalje iznimka. Ako ćeš već tražiti takve stvari, onda Robin Soderling i 2009. godina. Previše se zanemaruju maestralne partije big3 (naročito Rafini nastupi u Parizu ili Novakove Australije) zato što su te stvari njihov STANDARD, za razliku od Stanovih čuda.AA23 je napisao/la: ↑03 jan 2020, 12:32Nisam ja izjednačio tu dvojicu uopšte
da li iko razumije šta znači nivo tenisa u meču naspram kvalitet tenisa kroz godine i godine?
ako ne možete da razgraničite navedeno onda nemamo o čemu raspravljati
niko ne izjednačava Wawrinku sa Novakom i ostalima, to je nemoguće, ali govorim da je Stan igrač koji ima oružje koje ga čini vjerovatno nepobjedivim teniserom kada je u svom elementu, to je sve
to je nemoguće replicirati stalno zato i ne može nikada biti sa ovima u istom košu, ali gledaj nivo tenisa sa aspekta u jednom meču, ili par njih i o tome ti govorim, ko je podigao nivo tenisa na takav nivo da je praktički nepobjediv kada igra tako kako može
niko drugi no Wawrinka
Pa kad znam na šta ćete se zakačiti
Ima Shapo izuzetnog talenta i tehnički odlične udarce, a uz to je i ljevak što je samo po sebi prednost u startu.
jel fktBosniaBoston je napisao/la: ↑03 jan 2020, 22:40Ja se najvise sjebo kad sam vidio da je baghdatis mladji od wawrinke
Nek im je **** sve vala, seljadija ne zna šutit, dva put su mu poen ukrali svojim reakcijama
Neka se onda ne čudi što ga navijači uglavnom ne vole gdje god se pojavi.
Odavno se on pomirio s tom činjenicom, nije to ništa novo.
Ivo Nadal,stvarno je servu naspanovao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.