Nemoj mi prosipati sviju ti te floskule krezubi i slicno, ja sam 10 godina proveo na toj tribini, aktivno, ne samo isao na tekme. Ja da imam volju da nesto mijenjam ne bih cekao vizu. Libo me racku za to sto neko nekoga zove krezubi i sl, ja to ne radim niti sam radio, kao sto ne pljujem i nisam Husrefa sbve do trenutka kada je poceo da ŠTETI klubu. Meni je fks ispred svakoga, Husrefa, haseta, papeta, sabrine, rumenog.
Ovo je forum, sa Nick-ovima bas iz razloga da se ne zna neciji identitet. Nakon zvizduka sa istoka umjesto da bas ta tribina spusti tenzije, ide ovo
"Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će nam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu."
Odmah podjela. Mi navijamo vi ne, mi znamo vi ne znate. Podsjetit Cu vas, klubovi u Engleskoj, i dosta klubova u Evropi vise nemaju navijace tribine. Ti klubovi nisu nista manje uspjesi niti su nestali. Sjever kao tribina na kojoj sam odrastao i sazrio kao covjek, je tribina gdje se znalo samo ovo "SAMO SARAJ'VO". BEZ zastava sa pojedincima, bez skandiranja imena igraca, direktora uprava.. Tribina koja je uvijek stajala iza kluba a ne pojedinca. Sta se desilo ne znam, ali znam da je ta politika tada bila jer je znalo se je 99% ljudi sklono svacemu i da jedino Sarajevo nije kvarljivo. Uprava ima svojih sranja za izvoz, ali ima i Husref itekako. Ito ni malo lijepih. I zato ne treba zmiriti i glumiti zbog par ljudi na sjeveru da je idealan. Nije. Kao ni uprava. Jedini koji moze da kaze za sebe da je cist je Nam. Dok god daje svoje pare.
Ideje u jednom trenutku su se orihvatale, onda je doslo doba kada su dosli ljudi koji misle da su samo i samo oni u pravu. Kakva je situacija danas ne znam, i zbog toga ne zeli da ja glumim da znam sta i kako treba. Ali prozivati parolama druge tribine, na fb zvanicnoj i po forumima biti agresivan i prijetiti ako neko kaze da mu je ok da Husref dobije otkaz je ipak po meni los put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli