Sve grane imaju losi i dobri stvari, sacu izlistat lose stvari koje trebamo popravit radi dobrobiti kluba u svim granama
Nam kinez vjetnamac
Previse malo para ulaze 10 m km je smjesna cifra za dvije godine. Dinamo koji je posteno receno real m za nas i hrvasku ligu al isto tako teska kita u evropskom fudbalu igracima kao gojak (kupiliga za 50 km od olimpica) platu ima napocetku oko 400-500 k km ako se uzme da je gojak sad neki 14-16 igrac dinama i da ima najmanju platu u dinamu i da mu je 400k km plata godisnje i da jednom klubu nebitno dinamo SARAJEVO bayern treba 25-30 igraca 10 m km place (uzeo sam 25 igraca) plus nameti znaci oko 17 m km godisnje plus treneri stadion kazne itd itd znaci 25 komada gojaka za 5 godina ces tesko il uz dosta srece uc jednom ili dva puta za tih pet godina u grupu lige evrope, gdje ces takode bit nabijan po 5-6 golova po tekmi. Znaci treba bar duplo vece pare da izbaci ako hocemo u evropsku ligu. Cinimi se po njegovom izvjestaju da je to cilj plus akademija. Ako se ne isplati uloziti 100 m km da bi se izborila grupa lige evrope opet treba da se trosi bar 10 m km godisnje plus klubska zarada 4-5 m km sto zarade od evrope sponzora itd. Al od tih 14-15 m km da ide 5-6 m km u akademiju.
Uprava:
Tu nema se puno sta zamjerit njima sem 3 stvari, stadion odnosno euro tekme sve se moraju igrat NA KOSEVU ILI NASEM STADIONU, ima prostora i finansija da se to rijesi, drugo smjena HUSREFA preko novina, na prvom mjestu, trece ako ne osvoimo prvenstvo oni ce bit glavni razlog, jer NAM je njih i navuko na tanak led sa podrzavanjem otkaza Husrefu i samim tim njima prebacio lopticu za otkaz ako nebude titula. Znaci podrzavam smhenu Husrefa al ne na nacin kao sto je smjenjen preko novina.
Navijaci; ujedno i predlazem HZ i svim simpatizerima
Baklje topovski udari ne posebno ne na evropskim tekmama mogu razumit i opravdat u derbiju protiv skretnice veleza gdje dode 2-3 hiljade gostujucu navijaca pa da imas se skim nadmetat dokazivat itd.. NAJVISE ME STRAH I NEBI VOLIO da sad u nastavku prvenstva Hz pocnu stvarat tu negativu i negativan pritisak i samim tim sputavat klub da uzme titulu, radi ylupeave, jer hz njih netreba nit moze smjenit do kraja sezone a ako isvoje titulu i netrebaju..
Hz postoje iskljucivo da pomognu klubu, i nemogu prihvatit da neko ima pravi da baca baklje topvske udare i da kaze mi to imamo pravo (bez obzira sto klub placa ogromne ostete) jer ja sam pravi hordas ja idem po gostivanju trosim svoje pare vi gledate na moja tv ili strim vama je lakse.. Znaci bolje nemoj ici po gostivanju idi na domace utakmice gledaj na tv utakmicu nego otic na gostovanje i bacit 4-6 baklji utom slucaju ti potrosio svoje pare plus potrosio klubske... Mora se stat u kraj jer se lahko moglo desit da dobijemo 100 k km kaznu od uefe zatvorenu tribinu plus ovih 140 k km prema savezu..
Igraci:
U ovih zadnji 5-6 godina imamo 4 godine dobre igrace samo za pl bh al cinimi se da nemamo nekog ko zna sa tim polu profesionalcima seljacicima upravljat odnosno imamo problem da nademo trenera koji ima celicnu ruku velko znanje i muda od bika bodaca od 1700 kg.. i mislim da je to najteze nac
Sjeticemo se izjava kad je kodro otiso sacemo igrat , pobjedili cinimi se svaku utakmicu. Jesic to je budala
Cala i husref trenirali igrali neki vrijeme dok im nisu dosadili nacin treniranja ili ponasanja trenera i onda njima smeta sto disu zrak smeta trening u 9 smeta voda smeta psovanje smeta ovo ono a kad su tek treneri dosli nista nije smetalo do prije par mjeseci grlili ljubili tog trenera kad su dk osvajali..
Znaci trener mora bit mudar lopov i imat znanje da bi mogo veslat upravu a i igrace jer su to prevaranti 90% njih najblize nesto nako ko Amaw da kad prica izgleda retardiran al on se spusti ( on je takav inace pa mu to nije ni problem) na taj nivo kroz javnost im navuce upravu i navijace na ledza sta god da on radi i kakvi god rezultati da budu njega nece niko smjenit i onda poluprofesionalan igrac daje najvise i nesmije dozvolit lukzuz da kaze e sad cemo igrat otiso je debil, amaw ima problem sto nije bio fudbaler i sto nezna svoj poso znanjem al on maksimalno koristi upravu i navijace odnosno on je veci manijacima od kluba i moze to. A velez sb borac pa i sloboda i mlafost su pokazali da je duduk kao strucnjak..