Koji je prizeljkivani nivo? Mislim da o tome vlasnik određuje a ne svaki navijac ili grupa navijaca ponaosob. Dakle, mi smo budzetom i plateznom moci iznad lige. Do prije par godina najmanje dva kluba su uvijek bila u pol poziciji da uzmu igraca prije nas.zagorski je napisao/la: ↑04 jan 2020, 13:09
Naravno, sve su to pokazatelji da smo u boljoj poziciji u odnosu na ostale klubove, ali ni blizu nekog ppprizeljkivanog nivoa. To je sad vjerovatno stvar ne/sposobnosti rukovodece strukture kluba. I ne znam zasto samo istices koliko je dato para Husrefu, pa hajdete malo izbacite cifru i koliko se daje Sabrini i ostalim uhljebima i da li te pare opravdavaju svojim radom.
Neko je spominjao da je Husrefu potrebna duplo jaca ekipa od konkurencije da bi uzeo titulu. E pa po istoj logici i ovoj upravi je potrebno tri puta veci budzet u odnosu na ostale da bi ostvarili uspjeh i to da im pare neko dadne na hrpu, a ne da oni namaknu, oni to nisu sposobni.
Sada to vise nije tako i mi smo ubjedljivo prvi izbor svakom igracu. Orijentacija kluba je u21 igraci, Dovedes trenera u21 repke s ugovorom. Ja sam se nadao boljem ali i ovo je neki put. Do prije 5 godina svaki trener bi nogu dao klubu i otisao u u21 repku. Ne zaboravi, mi smo UG i to je prekomplikovano da bi se krenulo u neke bas ozbiljne projekte. Navijacima bi u cilju klupskog napretka pametnije bilo da su bili pred parlamentom kada je dobijen zakon o sportu jer isti je donosio daleko najvise Sarajevu jer imamo vlasnika koji je rekao da ce i graditi I davati pare, koji placa pune doprinose igracima, da je zakon usvojen bio bi pinooo manji porez pa bi bilo lakse lupam Hadzic dati 15 000 ili 20 000 platu nego sad npr.
Ova uprava ima evo ovu godinu da vidimo kakve je odluke donosila. Ako uzmu opet titulu ja ne znam o cemu pricamo? Ako ne uzmu, sve do jednog treba da leti jer da budzetom koji imaju moraju biti prvaci i tacka.
Sabrini u platu Ne znam, niti me zanima to je direktna odgovornost vlasnika. Ja sam spomenuo Husrefov platu jer se ovdje pise da nam ne daje dovoljno i slicno, plus neko napisa nije to ni blizu 400 000. Itekako je preko 400 000 i Halal bilo za duplu krunu. Al prica da ne daje je smijesna i bespotrebna. Ja odgovorno tvrdim da je problem zapetlja og i Uhljeb skog sistema koji trazi pare na svakom koraku za sve. Hoces stadion, 20 ruku moras potplatiti da bi dobio neku saglasnost da bi poveo poricati o tome uopste.
Bolji je Letic

[/quote]
Halilovi je krilo, letica je lijevi bek koji je dosao umjesto bekica da ga zamjeni dok se ne vrati pidro. Pozicije ne znas a raspravljao bi se