SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Podrška za Sarmela, pogotovo ako mi riješi onog francuza na NBA fantasyu. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nikako relevantno. Liga mnoglo losija, sugerisalo se koji parovi da se ubacuju. Svi su u taj vakat imali 40% vise golova vec sada.Mokes je napisao/la: ↑03 jan 2020, 16:31Evo nešto što Sarmelinu ide u korist. 20 sezona, datum 13.09.2018. dakle prije nego je ušao u Savez.
Sezonu je završio s 15 golova, sezonu prije s 13. U prvoj sezoni kad je imao ovlasti zabio je 15.
Bio je dobar igrač, ali ne dovoljno dobar kao @legenda reala.
I nek' se malo zaoštri ligu, odavno nije bilo ovako napeto. Ili što bi @fanatic rekao, da se malo prodrma liga![]()
Max Allegri
Tako je, relevantan je jedan ss jedne utakmice. Uzimamo 3. Ligu bez saveza, bujrum.
Evo nek Formule krenu sezonu sa - 20 bodova 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Sarrifufna
Prije pola sata prolazim pored stadiona, ali ne cujem da trenirate? Ocekivao sam da drma Baja Mali Knindja...

pocasni precjednik @ FK Formula
Predan sam formulama
svejedno. svakako nemaju gdje ispast. Evo Potkovice izazivaju na predsezonski mec
Max Allegri
Treba neki pre season ko u NBA, nek nam savez uplati odlazak u Kinu na pripreme
Namjesti sad, dobro će mi doći. Da ne bude da si samo mene dobio. I to jedini poraz.

41.21.1.
Stvarno su neki ovdje lose osobe kad ne bi decku dali jos jednu sansu. Ako opet bude varao treba ga izbaciti zauvijek.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Sarrifufna
Molim savez da pomogne u organizovanju pripremnog turnira pod pokroviteljstvom Dzemata Bosnjacke Dijaspore Frankfurt. Dostavite mi fakturu u imbox.
Ucesnici:
1. FK Formula
2. Pivopije
3. FK Potkovice
4. Green Dragons
El Fatiha!
Ucesnici:
1. FK Formula
2. Pivopije
3. FK Potkovice
4. Green Dragons
El Fatiha!
pocasni precjednik @ FK Formula
pa ovo nek se odigra i odmah mogu zakljucit 23.sezonuSarrifufna je napisao/la: ↑03 jan 2020, 21:13Molim savez da pomogne u organizovanju pripremnog turnira pod pokroviteljstvom Dzemata Bosnjacke Dijaspore Frankfurt. Dostavite mi fakturu u imbox.
Ucesnici:
1. FK Formula
2. Pivopije
3. FK Potkovice
4. Green Dragons
El Fatiha!
Max Allegri
Wes je odličan igrač. Od samog početka smo se sprijateljili, sklon je skandalima, ali je privatno zaista dobar čovjek. Povratak u Medjede je priča s kojom ga povezuju netačni Engleski mediji, [BILD] je jasno dao do znanja koje su nj. ambicije ove sezone i u kojoj ekipi. Malo se udebljao preko pauze, ali bit će fit za početak nove sezone.Sarrifufna je napisao/la: ↑03 jan 2020, 17:45Prije pola sata prolazim pored stadiona, ali ne cujem da trenirate? Ocekivao sam da drma Baja Mali Knindja...![]()
Jos nesto... tebe kao kapitena molim da popricas sa zviijezdom kluba. Vidim da je konstantno po gidama. Objasni mu da je trio JHW proslost, a eventualni povratak u Medjede moze samo ako dodje ponuda koja ce zadovoljiti nase apetite. Takodjer, ove godine ne moze ici na sestrin rodjendan.![]()

Počni se mazat, brzo ćemo mi.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Tema za glasanje je zaključana!?
Mislim da bi kapetani trebali podržati opciju 2 koju sam i sama predložio! Jel je puno pravednija posebno kad se uzme u obzir da pojedini klubovi "nabiju" gol razliku na službenim rezultatima i a onda taj tim iduće kolo odigra u automatski nije fer prema ostalim klubovima!!!! Zato mi se medusobni omjer klubova čini kao najpravedniji način određivanja konačnog poretka!
Mislim da bi kapetani trebali podržati opciju 2 koju sam i sama predložio! Jel je puno pravednija posebno kad se uzme u obzir da pojedini klubovi "nabiju" gol razliku na službenim rezultatima i a onda taj tim iduće kolo odigra u automatski nije fer prema ostalim klubovima!!!! Zato mi se medusobni omjer klubova čini kao najpravedniji način određivanja konačnog poretka!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Lajkam prvo kolo, odma da vidimo na čemu smo 

slikajte mi rezultate pls
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.