Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Raonffa
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Raonffa » 05 jan 2020, 14:29

Hahahaha daj ba niste normalni, uništili ste temu skroz :urnebes:

PS: Evo na Areni 1 imate prijateljsku Norveška-Srbija, pa eto malo skautirajte Norvežane da vidimo hoće li nas uzeti 10+ ili 15+ razlike :mrgreen: , a i da Helćo vidi mogu li šta ovi njegovi uraditi protiv Hrvata na Euru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 jan 2020, 14:53

Morate li od svake teme napraviti smece? Tema je rukometna reprezentacija, svaki naredni posti koji ne bude imao veze s temom bice brisan a autor istog odstranjen s foruma. Izvolite!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 05 jan 2020, 14:55

Portugal riješio i Poljake 34-27 :crazy:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 05 jan 2020, 14:56

Hoće na kraju Portugal ispast najzayebaniji od svih u grupi :lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 jan 2020, 14:57

Ima li gdje snimak od juče?

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 05 jan 2020, 14:57

samoposmatram je napisao/la:
05 jan 2020, 14:57
Imas na youtube
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 05 jan 2020, 14:58

Daj Boze da uspijemo jednu dobiti samo, jaka je grupa bas.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jan 2020, 14:59

Kakvu tranziciju imaju Norvežani, mi stvarno moramo igrati strašnu odbranu i maksimalno smanjiti tehničke greške, igrati spore napade pokušati ih uspavati (dobro mi svakako i ne znamo igrati brzo, to neće biti problem :mrgreen: ) ako se ne mislimo obrukati.

@samoposmatram

Imaš snimak na prethodnim stranicama, neko je postavio.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 jan 2020, 15:00

Salih1984 je napisao/la:
Imas na youtube
Puno hvala.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 05 jan 2020, 15:01

Kad ovi Portugalci naučiše rukometa jbt, prije kad sam ovo pratio bili su kanta za nabijanje

Svi idu prema gore sem nas, klasika :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 05 jan 2020, 15:02

Nisu ni Srbi loši. Dobar meč.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 jan 2020, 15:02

Raonffa je napisao/la:
05 jan 2020, 14:59
Kakvu tranziciju imaju Norvežani, mi stvarno moramo igrati strašnu odbranu i maksimalno smanjiti tehničke greške, igrati spore napade pokušati ih uspavati (dobro mi svakako i ne znamo igrati brzo, to neće biti problem :mrgreen: ) ako se ne mislimo obrukati.

@samoposmatram

Zbog hrpe gluposti propustio taj post. Šta kažeš na igru u napadu juče?

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 05 jan 2020, 15:02

bodi123 je napisao/la:
05 jan 2020, 15:01
Kad ovi Portugalci naučiše rukometa jbt, prije kad sam ovo pratio bili su kanta za nabijanje

Svi idu prema gore sem nas, klasika :mrgreen:
Sa đuturumima od 40g nebi ni Norveska isla naprijed :mrgreen:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 05 jan 2020, 15:04

Raonffa je napisao/la:
05 jan 2020, 14:29

PS: Evo na Areni 1 imate prijateljsku Norveška-Srbija, pa eto malo skautirajte Norvežane da vidimo hoće li nas uzeti 10+ ili 15+ razlike :mrgreen: , a i da Helćo vidi mogu li šta ovi njegovi uraditi protiv Hrvata na Euru.
Gledam i ja, bar da vidim sta Norvezani mogu, iako je tu skoro sve poznato.

Najbitnije da ne smijemo uci u trku sa njima, nego pokusati usporiti max igru i igrati odbranu na granici iskljucenja svih 60 minuta.
Oni su protiv 6-0 sa dubokim izlascima tanji i mislim da trebamo igrati tako.

Svaki drugi nacin ako budemo probali, mislim da ce nas rutinski dobiti.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jan 2020, 15:10

05 jan 2020, 15:02
Raonffa je napisao/la:

@samoposmatram

Nije bilo loše, mada treba biti realan pa reći da se i nisu igrale neke odbrane jučer, recimo u prvom poluvremenu smo im jedno pet puta prodali čistu loptu na pivota što će biti vrlo vrlo teško protiv Norvežana, a pogotovo protiv Francuza.

Druga stvar, nisu bili nešto pretjerano agresivni na našim bekovima, što isto neće biti tako protiv Norvežana odnosno u bilo kojoj drugoj takmičarskoj utakmici, pa smo davali golove sa tih pozicija iz prilično čistih situacija. Panić je recimo zabio 10ak golova, od toga je barem pola zabio praktično bez protivničkog bloka.

Dobro je što smo razigrali njega (na Panića mislim), Haseljić je bio odličan (3/3, i to dvije situacije su bile haman iz mrtvog ugla je skočio i zabio), Burić na golu također, žao mi je samo što Hamidović nije dobio minute na lijevom beku jer trebat će nam njegovi dalekometni šutevi kada dođu one minute gdje nam protivnik izađe visoko i kada npr zatvore lagano Prcea, onda Hamidović to može razbiti svojim topom u ruci.

A eto ako je možda nešto pozitivno u svemu tome, to je što vjerovatno ni protivnici ne očekuju Hamidovića nešto puno niti su vjerovatno pretjerano upoznati sa njegovim kvalitetima, što može biti dobro po nas ako mu Bilal dadne šansu.

Kenonan
Kontakt:

Post Postao/la Kenonan » 05 jan 2020, 15:12

Srbija pokazuje kako se moze igrati sa Norveskom, cak i trce dobro, nije bitan rezultat previse je tu golova nego kako se braniti od Norveske, nema Mirhola i bezopasni su sa linije pa moraju sve preko bekova.

Vranjes i Terzic ce morati biti 2/3 utakmice u klincu sa njima, i to bi moglo donijeti rezultat.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 05 jan 2020, 15:13

bosanskazvijer je napisao/la:
05 jan 2020, 15:04
Raonffa je napisao/la:

Najbitnije da ne smijemo uci u trku sa njima, nego pokusati usporiti max igru i igrati odbranu na granici iskljucenja svih 60 minuta.

Ma treba ih tući maksimalno u odbrani, biti agresivan, ali jbg neće to dugo moći tako, domaćini su, puno su kvalitetnija reprezentacija, neće to ni sudije dopustiti da im na taj način pariramo.

Ali eto, nek' daju momci sve od sebe kao što su uvijek davali i ja ću biti zadovoljan makar 20 razlike izgubili.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 05 jan 2020, 15:18

I ako odigramo dobro, yebat ce nas sudije kao po obicaju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 05 jan 2020, 15:20

Raonffa je napisao/la:
05 jan 2020, 15:13
bosanskazvijer je napisao/la:
05 jan 2020, 15:04
Raonffa je napisao/la:

Ma treba ih tući maksimalno u odbrani, biti agresivan, ali jbg neće to dugo moći tako, domaćini su, puno su kvalitetnija reprezentacija, neće to ni sudije dopustiti da im na taj način pariramo.

Ali eto, nek' daju momci sve od sebe kao što su uvijek davali i ja ću biti zadovoljan makar 20 razlike izgubili.
Ma treba se "pofajtati" sa njima i na glavu se bacati, pa barem znas da si sve dao od sebe kako god zavrsilo, a sudije, o tome ne treba ni misliti.

Necemo imati fer sudjenje protiv Portugala, a ne protiv domacina, to nam je makar svima jasno!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 05 jan 2020, 15:22

Raonffa je napisao/la:
05 jan 2020, 15:10
05 jan 2020, 15:02
Raonffa je napisao/la:

@samoposmatram

Nije bilo loše, mada treba biti realan pa reći da se i nisu igrale neke odbrane jučer, recimo u prvom poluvremenu smo im jedno pet puta prodali čistu loptu na pivota što će biti vrlo vrlo teško protiv Norvežana, a pogotovo protiv Francuza.

Druga stvar, nisu bili nešto pretjerano agresivni na našim bekovima, što isto neće biti tako protiv Norvežana odnosno u bilo kojoj drugoj takmičarskoj utakmici, pa smo davali golove sa tih pozicija iz prilično čistih situacija. Panić je recimo zabio 10ak golova, od toga je barem pola zabio praktično bez protivničkog bloka.

Dobro je što smo razigrali njega (na Panića mislim), Haseljić je bio odličan (3/3, i to dvije situacije su bile haman iz mrtvog ugla je skočio i zabio), Burić na golu također, žao mi je samo što Hamidović nije dobio minute na lijevom beku jer trebat će nam njegovi dalekometni šutevi kada dođu one minute gdje nam protivnik izađe visoko i kada npr zatvore lagano Prcea, onda Hamidović to može razbiti svojim topom u ruci.

A eto ako je možda nešto pozitivno u svemu tome, to je što vjerovatno ni protivnici ne očekuju Hamidovića nešto puno niti su vjerovatno pretjerano upoznati sa njegovim kvalitetima, što može biti dobro po nas ako mu Bilal dadne šansu.
Hamidovic mozda zbog igre u odbrani ispasta. Kakav je taj Keskic?

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.