Historicar je napisao/la: ↑07 jan 2020, 16:57Mislim da samo mi nismo doveli ni jedno pojačanje, barem kada su u pitanju klubovi iz gornjeg dijela tabele.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma uguro se u istoriju kluba jbg, štaš sad, neka ga, samo da ne igra neke druge pozicije osim polušpice i da ne izvodi penaleRUMENIge1946 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 18:51Ja molim boga da dobije izgon a ti bi mu i drzavljanstvo dao![]()
kad se spremi i trudi i trči kao dosad, meni je ok, izvuko nas je na onim tekmama s Radnikom,Slobodom...jedini budan na takvim tekmama...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Evo sada kone kontaktirale sve igrace u svijetu, naravno koji su postali slobodni.
- ElCartel11
- Kontakt:
A sta ako Vinko nema nikakvih zelja za pojacanjima, vec vidi u ovim trenutnim igracima moc da osvoji titulu? Na sve trebate misliti braco 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Koliko se samo pljuvalo kad je otisao Heric, kontao sam momak ce bar dostici nivo Cimirota.
Eo ga u Slobodi... Toliko o strucnosti forumskog puka
Eo ga u Slobodi... Toliko o strucnosti forumskog puka
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Nije vidovita Dzemila, nije se s njima ni sastao a vidio moc u njima. Boga mi ako ih je gledao na jesen, nije imao sta vidjeti.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 19:41A sta ako Vinko nema nikakvih zelja za pojacanjima, vec vidi u ovim trenutnim igracima moc da osvoji titulu? Na sve trebate misliti braco![]()
Ma kad su pojedini spremni reci za Mujakica da nije spreman za FKS, nista me vise ne moze iznenaditi....
Nadam se da ovo cekanje sa pojacanjima i pomocnicima Vinkovima ide prema tome da to bude besto bum , i da se uvidi scim ce konkurenti krenut..
Al malo sam skeptican jer bar se mogo ss kompletirat posto vec sutra se starta upoznaju igraci i treniri.
Adilovic cosic dzamkic oruc su odron
Al malo sam skeptican jer bar se mogo ss kompletirat posto vec sutra se starta upoznaju igraci i treniri.
Adilovic cosic dzamkic oruc su odron
nikad ne znaš možda ubodu nekog da volontira
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
IN MEMORIAM
Danas je u Sarajevu u 84. godini života preminuo Zijad Arslanagić bivši fudbaler FK Sarajevo.
Arslanagić je rođen 18. aprila 1936. godine u Trebinju. Fudbalsku karijeru počeo je u trebinjskim klubovima Gimnazijalac i Leotar, a na Koševo je stigao u septembru 1958. godine. Sve do 1964. godine, Arslanagić je bio gotovo nezamjenjiv u napadu bordo tima, a tri sezone uzastopno bio je najbolji klupski strijelac. Dres bordo tima nosio je do ljeta 1964. godine kada prelazi u ljubljansku Olimpiju iz čijeg je dresa stigao i do nastupa u reprezentaciji Jugoslavije.
Tokom šestogodišnjeg boravka na Koševu, Arslanagić je dres Sarajeva oblačio u 137 zvaničnih utakmica, postigavši pri tome 53 gola.
Neka mu je vječni rahmet.

Danas je u Sarajevu u 84. godini života preminuo Zijad Arslanagić bivši fudbaler FK Sarajevo.
Arslanagić je rođen 18. aprila 1936. godine u Trebinju. Fudbalsku karijeru počeo je u trebinjskim klubovima Gimnazijalac i Leotar, a na Koševo je stigao u septembru 1958. godine. Sve do 1964. godine, Arslanagić je bio gotovo nezamjenjiv u napadu bordo tima, a tri sezone uzastopno bio je najbolji klupski strijelac. Dres bordo tima nosio je do ljeta 1964. godine kada prelazi u ljubljansku Olimpiju iz čijeg je dresa stigao i do nastupa u reprezentaciji Jugoslavije.
Tokom šestogodišnjeg boravka na Koševu, Arslanagić je dres Sarajeva oblačio u 137 zvaničnih utakmica, postigavši pri tome 53 gola.
Neka mu je vječni rahmet.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Isto ko sto smo mjesec dana iscekivali bum za trenera pa na kraju dodje Marinovic.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Treba dovesti Mujakica i Kovacevica, jer svakako raskidaju ugovor sa Belgijancima kako sam skontao. Uigras taj stoperski par, a oba vrijede plus igrali (bolje receno trenirali) skupa...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
- AlfredNobel
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Igraci ce nam biti od cokolade a taktika od marmelade.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Inace trenutni konkurent za titulu (zeljeznicar) se pojacao?Historicar je napisao/la: ↑07 jan 2020, 16:57Mislim da samo mi nismo doveli ni jedno pojačanje, barem kada su u pitanju klubovi iz gornjeg dijela tabele.
Nisam bas upratio ta njihova pojacanja, moguce da mi je nesto promaklo..
Bordo bijeli za život cijeli!!
ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 22:02Isto ko sto smo mjesec dana iscekivali bum za trenera pa na kraju dodje Marinovic.
NEMA NAZAD
-
ajdohordas
- Kontakt:
Covjek nije igrao pola godine, nije u takmicarskoj formi i to je cinjenica ? I sta ti tu nije jasno, reci slobodno da udjemo u problematiku malo dublje ?
Nit sam rekao da je kiks igrac,niti da je povrijedjen, niti da ne zna igrati fudbala. Jednostavno ce mu trebati malo vremena da vrati onu formu u kojoj je bio prije odlaska i to je to. Ako uopste i dodje.
Pravis se pametan i izmisljas nesto sto nisam napisao niti ja niti bilo ko drugi.
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Izgleda Mujakic ode u skretnicu
Culi ukrao nekome stucne i ovi ga odmah kontaktirali.
- RUMENIge1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.