Historicar je napisao/la: ↑07 jan 2020, 16:57Mislim da samo mi nismo doveli ni jedno pojačanje, barem kada su u pitanju klubovi iz gornjeg dijela tabele.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Historicar je napisao/la: ↑07 jan 2020, 16:57Mislim da samo mi nismo doveli ni jedno pojačanje, barem kada su u pitanju klubovi iz gornjeg dijela tabele.
ma uguro se u istoriju kluba jbg, štaš sad, neka ga, samo da ne igra neke druge pozicije osim polušpice i da ne izvodi penaleRUMENIge1946 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 18:51Ja molim boga da dobije izgon a ti bi mu i drzavljanstvo dao![]()
Nije vidovita Dzemila, nije se s njima ni sastao a vidio moc u njima. Boga mi ako ih je gledao na jesen, nije imao sta vidjeti.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 19:41A sta ako Vinko nema nikakvih zelja za pojacanjima, vec vidi u ovim trenutnim igracima moc da osvoji titulu? Na sve trebate misliti braco![]()
nikad ne znaš možda ubodu nekog da volontira
Inace trenutni konkurent za titulu (zeljeznicar) se pojacao?Historicar je napisao/la: ↑07 jan 2020, 16:57Mislim da samo mi nismo doveli ni jedno pojačanje, barem kada su u pitanju klubovi iz gornjeg dijela tabele.
ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jan 2020, 22:02Isto ko sto smo mjesec dana iscekivali bum za trenera pa na kraju dodje Marinovic.
Covjek nije igrao pola godine, nije u takmicarskoj formi i to je cinjenica ? I sta ti tu nije jasno, reci slobodno da udjemo u problematiku malo dublje ?
Culi ukrao nekome stucne i ovi ga odmah kontaktirali.
Trenutno korisnika/ca: Chony533, Hajdeee, juka55, laznokrilo, Pitar6785, SarajevoAC, Suki46 i 90 gostiju.