Lendric u zeljeznicaru i lendric u bilo kojem drugom klubu su nebo i zemlja, ne kazem da je prevaga al mislim da im je i bolji od Krpica, a samo nemoj ti nekog ismijavat i podcjenjivat, radis to od pocetka sezone pa nas ljudi natrpase ko levate, ne kaze niko da ce osvojit sa Lendricem al valjda je svima jasno da je Morz pitu od g.ovana napravio i da su ozbiljan kandidat za titulu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Nema od toga nista, kone ih kontaktirale. kuknjavaHistoricar je napisao/la: ↑08 jan 2020, 01:16E zamislite, Anel Hadžić i Stanojević iza Rahmanovića, Oremuš desno, Tatar lijevo i Ahmetović u špicu
Braca moj pa ne igra se liga samo ovu jesen. Lemdra je killer, bolji od sulejmana bar 3x.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Vjeruj mi da hoće. Momak je jedan od najvećih profesionalaca, ako ne i najveći, koji igraju trenutno u Sarajevu i koji su u skorije vrijeme igrali. Nešto poput Cimija. Momak već mjesecima samoincijativno trenitra sa privatnim trenerima, ojačava muskulaturu i samo i isključivo je orijentisan na trening i na fudbal i povratak na teren i ja ne sumnjam da će biti na istom ili aBd i većem nivou nego što je bio.AlfredNobel je napisao/la: ↑08 jan 2020, 08:48Pidro će biti pod velikim upitnikom i pitanje je hoće li biti onaj stari nakon ove teške povrede.revolt je napisao/la: ↑08 jan 2020, 08:41Nama se aBd pidro vraca od prve utakmice. I to ce aBd biti veliko pojacanje. Pidro i dobro lijevo krilo bi bilo sasvim dovoljno. Vise me trenutno brine desna strana. Halid kad bi uspio vratiti formu iz prvog dijela prosle sezone, ne bi nam niko trebao pored njega i Hodzica, ali pitanje je moze li ponoviti.
Drugo njegov odgoj, i odnos prema fudbalu, prema sportskoj etici i radu je nešto što ja poslije Cimija nisam vidio ni kod jednog igrača, osim možda Mersudina.
Oke, dobar je igrac
Al ne mozes nikako reci da je jedan od najbolji napadaca lige IKAD..
Bordo bijeli za život cijeli!!
cuj bolji sa 3 gola frajer od ovog sa 12 ???Inijesta je napisao/la: ↑08 jan 2020, 09:19Lendric u zeljeznicaru i lendric u bilo kojem drugom klubu su nebo i zemlja, ne kazem da je prevaga al mislim da im je i bolji od Krpica, a samo nemoj ti nekog ismijavat i podcjenjivat, radis to od pocetka sezone pa nas ljudi natrpase ko levate, ne kaze niko da ce osvojit sa Lendricem al valjda je svima jasno da je Morz pitu od g.ovana napravio i da su ozbiljan kandidat za titulu
Ponekad se brinem za vas...
Nas ljudi natrpase ko levate iako si imao bolju ekipu kvalitetom zbog nemotivacije, nespreme, ozljeda i atmosfere u svlacionici....i naravno nikakve taktike ili plana od strane ss....to je glavno dzabe ti lavovi ako ih vodi kukavica....
Ozbiljni kandidati za titulu ne gube kuci....niti im treba pomoc sudija svako drugo kolo.....kad "killeri" utihnu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dobar igrac ali KAD je u formi....
Sad nije.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I TSS su preselili kod njih 
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Kao i Guzina npr.
-
Historicar
- Kontakt:
72 sata prije prozivke, mi ne znamo ko se osim Vinka nalazi u stručnom štabu
A i ovo eventualno dovođenje Mustedanagića, (ako Rahmanović definitivno odlazi) ne kontam. Ako največi konkurent za titulu, na toj poziciji ima najboljeg igrača lige, valjda i mi trebamo ganjati nekoga, makar približnog kvaliteta.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ne znam otkud nekima ideje da cemo dovesti Bog zna neke kapitalce. Sa izborom trenera su potvrdili, da se nece razbacivati sa parama.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vec je pisalo da Marinovic ima impresivan budzet za pojacanja,sad je do njega.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:17Ne znam otkud nekima ideje da cemo dovesti Bog zna neke kapitalce. Sa izborom trenera su potvrdili, da se nece razbacivati sa parama.
- ElCartel11
- Kontakt:
Daj Boze ali ne vjerujem ja u to.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
Historicar
- Kontakt:
Ok,nikakav problem.Ako ne uzmemo titulu, sada kada imamo dobru šansu da budemo nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka, za upravu će u maju biti bolje da se kolektivno poubijaju.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:17Ne znam otkud nekima ideje da cemo dovesti Bog zna neke kapitalce. Sa izborom trenera su potvrdili, da se nece razbacivati sa parama.
Treba otjerati 6 a dovesti 11 igraca. U suprotnom se oprostiti od titule, i okrenuti prijateljskim utakmicama.
P.S. Zrinjski dovodi Corluku, ajmo kuknjava 3, 2, 1, kreniiii
P.S. Zrinjski dovodi Corluku, ajmo kuknjava 3, 2, 1, kreniiii
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
treba komazeca dovesti 
- AlainProst
- Kontakt:
ne moze preko nociHistoricar je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:0372 sata prije prozivke, mi ne znamo ko se osim Vinka nalazi u stručnom štabuA i ovo eventualno dovođenje Mustedanagića, (ako Rahmanović definitivno odlazi) ne kontam. Ako največi konkurent za titulu, na toj poziciji ima najboljeg igrača lige, valjda i mi trebamo ganjati nekoga, makar približnog kvaliteta.
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
- AlainProst
- Kontakt:
Ima jos dosta vremena za igrace. ne mozes dovesti Mujakica, Cavar ili nekoga za 1 dan. moze samo Bilbiju, Lendrica koji nemaju opcija i BiH za nija Top. ali svaki igrac koji moze ostati van BiH gleda tu prvu opciju sto je normalno. zato to malo duze traje. ali bice dobri novi igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.