Oke, dobar je igrac
Al ne mozes nikako reci da je jedan od najbolji napadaca lige IKAD..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Oke, dobar je igrac
cuj bolji sa 3 gola frajer od ovog sa 12 ???Inijesta je napisao/la: ↑08 jan 2020, 09:19Lendric u zeljeznicaru i lendric u bilo kojem drugom klubu su nebo i zemlja, ne kazem da je prevaga al mislim da im je i bolji od Krpica, a samo nemoj ti nekog ismijavat i podcjenjivat, radis to od pocetka sezone pa nas ljudi natrpase ko levate, ne kaze niko da ce osvojit sa Lendricem al valjda je svima jasno da je Morz pitu od g.ovana napravio i da su ozbiljan kandidat za titulu
Dobar igrac ali KAD je u formi....
Kao i Guzina npr.
Vec je pisalo da Marinovic ima impresivan budzet za pojacanja,sad je do njega.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:17Ne znam otkud nekima ideje da cemo dovesti Bog zna neke kapitalce. Sa izborom trenera su potvrdili, da se nece razbacivati sa parama.
Daj Boze ali ne vjerujem ja u to.
Ok,nikakav problem.Ako ne uzmemo titulu, sada kada imamo dobru šansu da budemo nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka, za upravu će u maju biti bolje da se kolektivno poubijaju.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:17Ne znam otkud nekima ideje da cemo dovesti Bog zna neke kapitalce. Sa izborom trenera su potvrdili, da se nece razbacivati sa parama.
ne moze preko nociHistoricar je napisao/la: ↑08 jan 2020, 11:0372 sata prije prozivke, mi ne znamo ko se osim Vinka nalazi u stručnom štabuA i ovo eventualno dovođenje Mustedanagića, (ako Rahmanović definitivno odlazi) ne kontam. Ako največi konkurent za titulu, na toj poziciji ima najboljeg igrača lige, valjda i mi trebamo ganjati nekoga, makar približnog kvaliteta.
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, BungaBum, Varijantas8 i 34 gosta.