fanatikk je napisao/la: ↑08 jan 2020, 16:58
Sta se podrazumijeva pod tim da nasi me rade nista? Ne iskacu iz pastete? Ne obavjestavaju mahalu s kim pregovaramo? Ne odgovaraju na fb poruke?
Ja ću ti dat svoje mišljenje, jer ja mislim da slabo rade i da sve ide sporo za sada.
Posla nikad više a konkretnih stvari nikad manje.
Igrači koji su ušli u zadnjih pola godine ugovora: Lazić, Stanojević, Oremuš, Handžić, Gavrić, Letić, Hodžić, Dupovac, Džafić, Šabanović, Cruz, Šišić, Guzina.
-Još nijedan igrač nije produžio ugovor a ima dosta kandidata, normalno da ima ovdje par igrača koji ne zaslužuju produženje. Podsjećanja radi, prošle godine u decembru samo produžili dva jako bitna igrača, Rahmanovića i Tatara.
Lazić nas po svemu sudeći napušta, pisalo je par ljudi to ovdje, ništa ne rade ni da ga zadrže i "zadovolje", dokaz tome je i ganjanje Mujakića na posudbu.
Dosta je vremena trebalo da "nađu" novog trenera i na kraju su zadnji i objavili za novog šefa, još se ne zna ni kompletan stručni štab Vinka M.
Zna se s kim se pregovara, svi dobro znaju imena, ako pratiš temu znao bi ko je u opticaju i ko se čeka. Zna se ko što se i prije znalo, prije zvanične potvrde pisalo se da se vraća Jelešković, pa da je trener Marinović, pa se zna kolika je plata bivšeg šefa, pa klauzule, pa se znalo i na ljeto prije zvanične potvrde da dolazi Gavrić, Milanović, Letić itd. Jedino se nije znalo za Oremuša i Guzinu, za ovog drugog bolje i da nikad nismo saznali
Po mom mišljenju, sumnjam da i jedan od tih igrača može nas pojačati s kojim se pregovara.
Eh sad dlaka u jajetu al još nisu ugovorili ni prijateljske na pripremama
Što se tiče produžavanja ugovora, sumnjam da su i započeli neke razgovore.