Otisao bi on davno da ima iko spreman dati 40 M,sad spominju cak da je cijena 50 MjunioR je napisao/la:Džeko bježi brže,bolje!!!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
cestitke Dzeki na golu,Wolfsburg veoma los...ova sezona je za njih propala
Ma nek i Dzekson pogura malo sa tim parama
Ma ako ga Šejk bude htio uzmati,uzet ce ga(nema mu druge)

Ma ako ga Šejk bude htio uzmati,uzet ce ga(nema mu druge)
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ja sranja od utakmice
Definitivno najbolja su ova dvijica srpskih komentatora na eurosportu,ma kraljevi sve su začinili sa komentarom.još kada komentarišu Džekine,Dijegove psovke ha,ha koji likovi...SVAKA ČAST
Gdje bolan? Ipak je on ovdje glavni.junioR je napisao/la:Džeko bježi brže,bolje!!!
Stvarno sraćka od utakmice (veće zasluge na strani Wolfova). Stivi je zreo za otkaz, ova ekipa igra u rangu drugoligaša. I to prosječnog.
Vom Jäger zum Gejagten
Dobro kazu oni komentatori, ovo vise lici na drugu ligu. Jadno. Hoeness djubre, i McLaren amater ce unistit Wolfsburg. Ovaj prvi je prvo Herthu zayebo, sad ce i Wolfsburg. Nadam se da ce se uskoro bratu pridruzit u Bayernu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja bih Hoenessa volio u M.U.On i SAF-udin bi se slagali ko braca.A onako i lice.Dvije rumenke 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ja bih Hoenessa volio u M.U.On i SAF-udin bi se slagali ko braca.A onako i lice.Dvije rumenke
Ovo je u inat samo da koljega može pročitati neželjeni post.
Vom Jäger zum Gejagten
- spielführer_21
- Kontakt:
Samo da te citiram, u slučaju da @cartman ne vidi tvoje postove...harishp je napisao/la:Ja bih Hoenessa volio u M.U.On i SAF-udin bi se slagali ko braca.A onako i lice.Dvije rumenke
p.s.prestiže me geronimo
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Dzeko odlazi !! 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Evo citam ovdje komentare i stvarno ne mogu vjerovati osobe koji govore da je Wolfsburg nikad nije bio losiji. Ruku na srce ovo je njihova realnost gdje su se uvijek nalazili izuev sezone kada su zeli tituli a zahvaljujuci Magathu. Wolfsburg je jedna prosjecna ekipa sastavljena od placenika s dva-tri igraca koja odskacu od ostalih. Pa sam plasman ekipe u posljednjih godina potvrdjuje moju konstataciju.
2000/01 - pozicija # 9
2001/02 - # 10
2002/03 - # 8
2003/04 - # 10
2004/05 - # 9
2005/06 - # 15
2006/07 - # 15
2007/08 - # 5
2008/09 - # 1
2009/10 - # 8
Dakle u posljednjih deset sezona samo su dva puta napravili skok ka pozicijama koje vode u Evropu. Ja i dalje tvrdim da je Magath doveo tadasnji tim do limita i da je znao da isti nece moci zadrzati i otisao je u Schalke, jer je znao da moze samo izgubiti ukoliko ostane. Pa covjek je mogao zahvaljujuci VW-u napraviti vrhunsku ekipu, ali je otisao u Schalke koji ima velike probleme. Ovdje po meni nije trener kriv, vec su igraci igrali iznad svog limita, jer ako idemo nekom logikom da je do trenera sto Dzeko nije izgubio kvalitet nego je nastavio konstantno da igra na viskom nivou.
2000/01 - pozicija # 9
2001/02 - # 10
2002/03 - # 8
2003/04 - # 10
2004/05 - # 9
2005/06 - # 15
2006/07 - # 15
2007/08 - # 5
2008/09 - # 1
2009/10 - # 8
Dakle u posljednjih deset sezona samo su dva puta napravili skok ka pozicijama koje vode u Evropu. Ja i dalje tvrdim da je Magath doveo tadasnji tim do limita i da je znao da isti nece moci zadrzati i otisao je u Schalke, jer je znao da moze samo izgubiti ukoliko ostane. Pa covjek je mogao zahvaljujuci VW-u napraviti vrhunsku ekipu, ali je otisao u Schalke koji ima velike probleme. Ovdje po meni nije trener kriv, vec su igraci igrali iznad svog limita, jer ako idemo nekom logikom da je do trenera sto Dzeko nije izgubio kvalitet nego je nastavio konstantno da igra na viskom nivou.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Cita kontejner,svaki post.Sta cita ,upija,samo se pravi Englezgeronimo je napisao/la:harishp je napisao/la:Ja bih Hoenessa volio u M.U.On i SAF-udin bi se slagali ko braca.A onako i lice.Dvije rumenke![]()
![]()
Ovo je u inat samo da koljega može pročitati neželjeni post.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj Diego ne moze Misketu kopacke cistiti ccc ja lika 5 minuta konta sta ce s loptom , a Mandzukic e ono je igracina hahhaha koja budala njeg dovede , to je stvarno cudo pa bolje bi se snaslo pola nasih napadaca iz pl neg on..
Dzeko svaka teb cast...
Dzeko svaka teb cast...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Ma nemoj mi reći.amerosm je napisao/la: Ovdje po meni nije trener kriv, vec su igraci igrali iznad svog limita, jer ako idemo nekom logikom da je do trenera sto Dzeko nije izgubio kvalitet nego je nastavio konstantno da igra na viskom nivou.
Plaćenici jesu, jer neće niko iz pretjerane ljubavi igrati za vukojebinu, kako je ostali pozavaoci BL-e popularno zovu. Ja znam da si ti tradicionalista i da ne gotiviš ove novopečene šampione, ali kad već nabrajaš te (ne)uspjehe Wolfova u svojoj ne baš bogatoj historiji (od '97-e su prvoligaši) trebao si sjetiti da slavni HSV čeka titulu već gotovo 3 decenije. Pa se zapitam da malo ljubomora ne govori iz tebe ili stvarno njeguješ drugi stil.
Bilo je jasno da će poslije ogromnog uspjeha i osvajanja naslova prvaka doći pad, pogotovo nakon odlaska Meistertrainera, ali s obzirom na mogućnosti ulaganja ovog kolektiva (kojeg je sam Uli Hoeness okarakterisao kao dritte kraft u budućnosti) učinjene su kardinalne greške. Dovođenje lijevih trenera, isto tako i menagera (Dieter je idiot), promašene investicije (Mandžo) diskreditiranje najboljeg igrača (Miske) su uradile svoje.
Ali, ostavimo se mi toga (ipak smo na pogrešnoj temi), jer ne vjerujem da će se Džeko još dugo zadržati u ovom klubu, tako da...(omiljena uzrečica mog kolege Monologa
Vom Jäger zum Gejagten
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mandžo se bori za razliku od pojedinih igrača Wolfsburga. Pa kod gola Džeke, najveći dio posla je obavio upravo Mario Mandžukić; dobio vazdušni duel, a kako Diego nije mogao pucati pored dva odbrambena igrača, morao je asistirati Edinu i to je to.
Nego, kad se već Mandžo spomen'o, ismij'o sam se kada su komentatori rekli:"U 82 meča za Dinamo, postigao je preko 40 golova." Onda pauza od par sekundi, a zatim ova izvala:"To dovoljno govori kakva je to liga".
Nego, kad se već Mandžo spomen'o, ismij'o sam se kada su komentatori rekli:"U 82 meča za Dinamo, postigao je preko 40 golova." Onda pauza od par sekundi, a zatim ova izvala:"To dovoljno govori kakva je to liga".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dzeko je Car!!!
Monolog je napisao/la: Nego, kad se već Mandžo spomen'o, ismij'o sam se kada su komentatori rekli:"U 82 meča za Dinamo, postigao je preko 40 golova." Onda pauza od par sekundi, a zatim ova izvala:"To dovoljno govori kakva je to liga".
Legende su bgm.
Hem sto ne zna i jos da se ne bori.Bio bi bos poslan kuci i jos bi Hoenessa postavili da ga ovaj tjera stapom cjelo vrijeme puta.Monolog je napisao/la:Mandžo se bori za razliku od pojedinih igrača Wolfsburga. Pa kod gola Džeke, najveći dio posla je obavio upravo Mario Mandžukić; dobio vazdušni duel, a kako Diego nije mogao pucati pored dva odbrambena igrača, morao je asistirati Edinu i to je to.
Sve je to dobro,ali ko ce Diega tjerati,jer valja znati i plivati preko bare.
Sve u svemu tragikomedija.
Dzeko u svemu tome pokazuje jos veci kvalitet,jer pored takvih zabiti 9 golova.I Samuelcic bi se ceskao po svojoj osisanoj glavici.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Danas mu je Dieg namjestio gol, eto, samo da se zna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, dubrovnik, katalinski, nmkdak1ng, Sheyi, Zglavkar i 50 gostiju.