Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Dylan Dog » 21 nov 2010, 19:17

junioR je napisao/la:Džeko bježi brže,bolje!!! :shock:
Otisao bi on davno da ima iko spreman dati 40 M,sad spominju cak da je cijena 50 M :twisted:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 nov 2010, 19:21

cestitke Dzeki na golu,Wolfsburg veoma los...ova sezona je za njih propala

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 21 nov 2010, 19:21

Ma nek i Dzekson pogura malo sa tim parama :lol: :lol: :lol:

Ma ako ga Šejk bude htio uzmati,uzet ce ga(nema mu druge) :lol: :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 21 nov 2010, 19:26

ja sranja od utakmice

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 21 nov 2010, 19:30

Definitivno najbolja su ova dvijica srpskih komentatora na eurosportu,ma kraljevi sve su začinili sa komentarom.još kada komentarišu Džekine,Dijegove psovke ha,ha koji likovi...SVAKA ČAST

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 nov 2010, 19:41

junioR je napisao/la:Džeko bježi brže,bolje!!! :shock:
Gdje bolan? Ipak je on ovdje glavni. :mrgreen:

Stvarno sraćka od utakmice (veće zasluge na strani Wolfova). Stivi je zreo za otkaz, ova ekipa igra u rangu drugoligaša. I to prosječnog.
Vom Jäger zum Gejagten

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 nov 2010, 19:55

Dobro kazu oni komentatori, ovo vise lici na drugu ligu. Jadno. Hoeness djubre, i McLaren amater ce unistit Wolfsburg. Ovaj prvi je prvo Herthu zayebo, sad ce i Wolfsburg. Nadam se da ce se uskoro bratu pridruzit u Bayernu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2010, 19:59

Ja bih Hoenessa volio u M.U.On i SAF-udin bi se slagali ko braca.A onako i lice.Dvije rumenke :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 nov 2010, 20:04

harishp je napisao/la:Ja bih Hoenessa volio u M.U.On i SAF-udin bi se slagali ko braca.A onako i lice.Dvije rumenke :mrgreen:
:lol: :lol:
Ovo je u inat samo da koljega može pročitati neželjeni post. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 nov 2010, 20:06

harishp je napisao/la:Ja bih Hoenessa volio u M.U.On i SAF-udin bi se slagali ko braca.A onako i lice.Dvije rumenke :mrgreen:
Samo da te citiram, u slučaju da @cartman ne vidi tvoje postove... :mrgreen: I ja bih ga volio vidjeti u ManU.. :mrgreen:
p.s.prestiže me geronimo :lol:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 nov 2010, 20:09

Dzeko odlazi !! :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 nov 2010, 20:13

Evo citam ovdje komentare i stvarno ne mogu vjerovati osobe koji govore da je Wolfsburg nikad nije bio losiji. Ruku na srce ovo je njihova realnost gdje su se uvijek nalazili izuev sezone kada su zeli tituli a zahvaljujuci Magathu. Wolfsburg je jedna prosjecna ekipa sastavljena od placenika s dva-tri igraca koja odskacu od ostalih. Pa sam plasman ekipe u posljednjih godina potvrdjuje moju konstataciju.

2000/01 - pozicija # 9
2001/02 - # 10
2002/03 - # 8
2003/04 - # 10
2004/05 - # 9
2005/06 - # 15
2006/07 - # 15
2007/08 - # 5
2008/09 - # 1
2009/10 - # 8

Dakle u posljednjih deset sezona samo su dva puta napravili skok ka pozicijama koje vode u Evropu. Ja i dalje tvrdim da je Magath doveo tadasnji tim do limita i da je znao da isti nece moci zadrzati i otisao je u Schalke, jer je znao da moze samo izgubiti ukoliko ostane. Pa covjek je mogao zahvaljujuci VW-u napraviti vrhunsku ekipu, ali je otisao u Schalke koji ima velike probleme. Ovdje po meni nije trener kriv, vec su igraci igrali iznad svog limita, jer ako idemo nekom logikom da je do trenera sto Dzeko nije izgubio kvalitet nego je nastavio konstantno da igra na viskom nivou.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2010, 20:15

geronimo je napisao/la:
:lol: :lol:
Ovo je u inat samo da koljega može pročitati neželjeni post. :mrgreen:
Cita kontejner,svaki post.Sta cita ,upija,samo se pravi Englez :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 21 nov 2010, 20:59

Ovaj Diego ne moze Misketu kopacke cistiti ccc ja lika 5 minuta konta sta ce s loptom , a Mandzukic e ono je igracina hahhaha koja budala njeg dovede , to je stvarno cudo pa bolje bi se snaslo pola nasih napadaca iz pl neg on..

Dzeko svaka teb cast...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 nov 2010, 21:03

amerosm je napisao/la: Ovdje po meni nije trener kriv, vec su igraci igrali iznad svog limita, jer ako idemo nekom logikom da je do trenera sto Dzeko nije izgubio kvalitet nego je nastavio konstantno da igra na viskom nivou.
Ma nemoj mi reći. ;) Bez ljutnje stari, ali ako ćemo ići logikom uočljivo je da je Wolfsburg zadržao šampionsku ekipu, uz dva-tri pojačanja. Govorim o prošloj sezoni, kada su još imali Misketa i Gentnera. Ali veoma brzo zaboravljamo šta je tvoj sadašnji trener uradio od ove ekipe koja je pravila dar-mar u Bundesligi.

Plaćenici jesu, jer neće niko iz pretjerane ljubavi igrati za vukojebinu, kako je ostali pozavaoci BL-e popularno zovu. Ja znam da si ti tradicionalista i da ne gotiviš ove novopečene šampione, ali kad već nabrajaš te (ne)uspjehe Wolfova u svojoj ne baš bogatoj historiji (od '97-e su prvoligaši) trebao si sjetiti da slavni HSV čeka titulu već gotovo 3 decenije. Pa se zapitam da malo ljubomora ne govori iz tebe ili stvarno njeguješ drugi stil.

Bilo je jasno da će poslije ogromnog uspjeha i osvajanja naslova prvaka doći pad, pogotovo nakon odlaska Meistertrainera, ali s obzirom na mogućnosti ulaganja ovog kolektiva (kojeg je sam Uli Hoeness okarakterisao kao dritte kraft u budućnosti) učinjene su kardinalne greške. Dovođenje lijevih trenera, isto tako i menagera (Dieter je idiot), promašene investicije (Mandžo) diskreditiranje najboljeg igrača (Miske) su uradile svoje.

Ali, ostavimo se mi toga (ipak smo na pogrešnoj temi), jer ne vjerujem da će se Džeko još dugo zadržati u ovom klubu, tako da...(omiljena uzrečica mog kolege Monologa :D ).
Vom Jäger zum Gejagten

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 nov 2010, 21:04

Mandžo se bori za razliku od pojedinih igrača Wolfsburga. Pa kod gola Džeke, najveći dio posla je obavio upravo Mario Mandžukić; dobio vazdušni duel, a kako Diego nije mogao pucati pored dva odbrambena igrača, morao je asistirati Edinu i to je to.

Nego, kad se već Mandžo spomen'o, ismij'o sam se kada su komentatori rekli:"U 82 meča za Dinamo, postigao je preko 40 golova." Onda pauza od par sekundi, a zatim ova izvala:"To dovoljno govori kakva je to liga". :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 21 nov 2010, 21:05

Dzeko je Car!!!

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 21 nov 2010, 21:06

Monolog je napisao/la: Nego, kad se već Mandžo spomen'o, ismij'o sam se kada su komentatori rekli:"U 82 meča za Dinamo, postigao je preko 40 golova." Onda pauza od par sekundi, a zatim ova izvala:"To dovoljno govori kakva je to liga". :lol:
:lol: :lol: :lol:

Legende su bgm.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 nov 2010, 22:00

Monolog je napisao/la:Mandžo se bori za razliku od pojedinih igrača Wolfsburga. Pa kod gola Džeke, najveći dio posla je obavio upravo Mario Mandžukić; dobio vazdušni duel, a kako Diego nije mogao pucati pored dva odbrambena igrača, morao je asistirati Edinu i to je to.

Nego, kad se već Mandžo spomen'o, ismij'o sam se kada su komentatori rekli:"U 82 meča za Dinamo, postigao je preko 40 golova." Onda pauza od par sekundi, a zatim ova izvala:"To dovoljno govori kakva je to liga". :lol:
Hem sto ne zna i jos da se ne bori.Bio bi bos poslan kuci i jos bi Hoenessa postavili da ga ovaj tjera stapom cjelo vrijeme puta.
Sve je to dobro,ali ko ce Diega tjerati,jer valja znati i plivati preko bare.
Sve u svemu tragikomedija.
Dzeko u svemu tome pokazuje jos veci kvalitet,jer pored takvih zabiti 9 golova.I Samuelcic bi se ceskao po svojoj osisanoj glavici.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2010, 22:07

Danas mu je Dieg namjestio gol, eto, samo da se zna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dubrovnik, Google [Bot], katalinski, nmkdak1ng, Sheyi i 45 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []