Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Ma ima svega, svuđe, zato nisam šljivi htio odgovarat kad pita kako doživljavamo sarajlije, ja sam ih upoznao nekoliko, neki su raja do boga, neki fuj i eto. Ko i svugdje drugo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I da se pojave opet nista ne bi uradili jer drugi imaju vec razvijenu glasacku masineriju. Plus je zatucanost velika pa mnogi misle da su te price o zagadjenju samo gluposti.tuzlak1987 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 11:53Da se hoce osnovati u Tuzli kakva partija Zeleni ili sta glasao bih za njih do kraja zivota. Prije bih iz Bosne otisao zbog loseg zraka i zdravstva nego zbog manjka para.
A cak i da dodju na vlast, u ovom supku Evrope postoji milion problema vezano za ta zagadjenja. Kod nas ces na putu prije vidjeti auto koje je staro 20 godina nego ono koje je staro 5, sto je posledica loseg standarda. Da bi isforsirao pricu o javnom prevozu i voznji bicikala par kilometara, potrebno je da imas adekvatan javni prevoz i biciklisticke staze koje u vecini gradova ne postoje. A da ne pricamo o tome da je ugalj glavni energent za grijanje koji se ovdje koristi, o sumama koje se ilegalno sijeku.. a da odemo malo dalje, i o idiotima koji bacaju smece u rijeke ili prirode pa se posle cude kako su nastale poplave i slicno.
Dovoljno je pogledati upravo što kažeš korita većih rijeka. I bilo kakvih voda.
Nadam se da ćemo pomrijeti svi od neke ekološke katastrofe a vjerovatno će tako i biti, priroda ne prašta. Žao mi samo životinja.
Nadam se da ćemo pomrijeti svi od neke ekološke katastrofe a vjerovatno će tako i biti, priroda ne prašta. Žao mi samo životinja.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Krkani je blaga riječ za njih. Bihać hajd ko i okej, ovo ostalo većinom da te Bog dragi sačuva. Kad sam prvi put pričao s jednom curom iz Bužima, bukvalno jednu jedinu riječ nisam razumio. Jedini gori krkani na koje sam naletio su oni iz okoline Banja Luke i Prijedora. Njima su imam osjećaj međedi neki bliži preci.
Fakat im je naglasak nenormalan, bukvalno na početku apsolutno ništa skontati ne možeš 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bar nismo radioaktivniEpidaurus je napisao/la: ↑12 jan 2020, 12:36Krkani je blaga riječ za njih. Bihać hajd ko i okej, ovo ostalo većinom da te Bog dragi sačuva. Kad sam prvi put pričao s jednom curom iz Bužima, bukvalno jednu jedinu riječ nisam razumio. Jedini gori krkani na koje sam naletio su oni iz okoline Banja Luke i Prijedora. Njima su imam osjećaj međedi neki bliži preci.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Fantasista
- Kontakt:
Imam prijatelje u Kladuši i baš su fina raja. Kada krenu međusobno da pričaju i to malo brže onda nema šanse da razumiješ.
Pa ja ta ce zaostali Iran koji i pored embarga zivi od svog rada i proizvodi, ne prosi ko prostitutka od drugog. Bosanski pavijani su genije, vodu uvoze iz drugih zemalja jer jana je cool, ne ide na demonstracije iz kaprica, u pola drzave mu kipovi za one koji su ga klali, srpske qurve dolaze da uzimaju mu novac na koncertima. Politicka elita nakon sto mu je otela osnovne uslove za zivot kao sto su funkcionalna drzava, sistem koji ti stiti dostojanstvo uz zdravstvo, socijalu i placen posao udarili su na najosnovnije, vodu i zrak.Asteriks je napisao/la: ↑12 jan 2020, 10:31Za prikaz stanja u Iranu i prije ovog oruzanog sukoba dovoljno procitati izjavu Ali Ziae, jednog od moderatora iranske televizije, u kontekstu poskupljenja cijena goriva tamo nekad polovinom novembra.
Pa kaze: odgovorni ljudi Irana cijene taksi prevoza uporedjuju sa New Yorkom, cijene benzina sa onim u Londonu, kiriju sa onom u Parizu a kada se radi o platama e onda se orijentisu prema Etiopiji.
U tim novembarskim protestima uhapseno je vise od 1000 demonstranata te ubijeno preko 100 istih. Prema validnim podacima ministarstva unutrasnjih poslova, izaslo je blizu 200 000 ljudi na ulice.
Da se ne radi o izuzetku, govori podatak kako je prije tri godine doslo do protesta u pet iranskih gradova zbog povecanja cijena u maloprodaji.
Drzava koja mase nekakvom vojnom silom je ista ona koja ugnjetava vlastito stanovnistvo.
Covjece mi nemamo dostojanstvo i mi smo zadnji koji se nekome mozemo obratit sa visine!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Gledaj sad imamo opciju upload slika odmah na forumu, to je za pohvalu. 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Bar imamo više od 4 uliceBoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 12:40Bar nismo radioaktivniEpidaurus je napisao/la: ↑12 jan 2020, 12:36Krkani je blaga riječ za njih. Bihać hajd ko i okej, ovo ostalo većinom da te Bog dragi sačuva. Kad sam prvi put pričao s jednom curom iz Bužima, bukvalno jednu jedinu riječ nisam razumio. Jedini gori krkani na koje sam naletio su oni iz okoline Banja Luke i Prijedora. Njima su imam osjećaj međedi neki bliži preci.![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Meni su normala Krajisnici. Samo me jedan nervirao, neki iz Kladuse glumi nekog antifasistu po Tuzli jede ****. Ostali okej. Znam jednu narkomancinu iz Sanskog Mosta, legenda.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bužim je punching bag kantona, to znam.Epidaurus je napisao/la: ↑12 jan 2020, 12:45Bar imamo više od 4 uliceBoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 jan 2020, 12:40Bar nismo radioaktivniEpidaurus je napisao/la: ↑12 jan 2020, 12:36
Krkani je blaga riječ za njih. Bihać hajd ko i okej, ovo ostalo većinom da te Bog dragi sačuva. Kad sam prvi put pričao s jednom curom iz Bužima, bukvalno jednu jedinu riječ nisam razumio. Jedini gori krkani na koje sam naletio su oni iz okoline Banja Luke i Prijedora. Njima su imam osjećaj međedi neki bliži preci.![]()
![]()
Sad što kaže @ElCartel11 ima dosta raje što ne voli Bišćane mada ne znam iskreno šta je razlog.
Ali Kladuša je ipak kanalizacija. Tu je najveći šljam.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kladušani su omraženi zbog Babe pretpostavljam ? Bar sam stekao takav dojam pričajući s ovim Krajišnicima koje znam.
Cazin mi je kritičan pomalo isto. Koliko ih je ovdje po Grazu, imam osjećaj da dole u Cazinu bukvalno nikog nema
Cazin mi je kritičan pomalo isto. Koliko ih je ovdje po Grazu, imam osjećaj da dole u Cazinu bukvalno nikog nema
Ma da, realno je bolje zivjeti u drzavi u kojoj te moze neki vojnik lisiti zivota zato sto si izasao na protest. To je ono sto nama i Bosni fali da bi mogli konacno krenuti naprijed.vest je napisao/la: ↑12 jan 2020, 12:44Pa ja ta ce zaostali Iran koji i pored embarga zivi od svog rada i proizvodi, ne prosi ko prostitutka od drugog. Bosanski pavijani su genije, vodu uvoze iz drugih zemalja jer jana je cool, ne ide na demonstracije iz kaprica, u pola drzave mu kipovi za one koji su ga klali, srpske qurve dolaze da uzimaju mu novac na koncertima. Politicka elita nakon sto mu je otela osnovne uslove za zivot kao sto su funkcionalna drzava, sistem koji ti stiti dostojanstvo uz zdravstvo, socijalu i placen posao udarili su na najosnovnije, vodu i zrak.Asteriks je napisao/la: ↑12 jan 2020, 10:31Za prikaz stanja u Iranu i prije ovog oruzanog sukoba dovoljno procitati izjavu Ali Ziae, jednog od moderatora iranske televizije, u kontekstu poskupljenja cijena goriva tamo nekad polovinom novembra.
Pa kaze: odgovorni ljudi Irana cijene taksi prevoza uporedjuju sa New Yorkom, cijene benzina sa onim u Londonu, kiriju sa onom u Parizu a kada se radi o platama e onda se orijentisu prema Etiopiji.
U tim novembarskim protestima uhapseno je vise od 1000 demonstranata te ubijeno preko 100 istih. Prema validnim podacima ministarstva unutrasnjih poslova, izaslo je blizu 200 000 ljudi na ulice.
Da se ne radi o izuzetku, govori podatak kako je prije tri godine doslo do protesta u pet iranskih gradova zbog povecanja cijena u maloprodaji.
Drzava koja mase nekakvom vojnom silom je ista ona koja ugnjetava vlastito stanovnistvo.
Covjece mi nemamo dostojanstvo i mi smo zadnji koji se nekome mozemo obratit sa visine!
Fali nam takvo uredjenje, pa da Dodik, Bake i slicni imaju takvu moc. Ali ako nista, necemo vise biti bosanski pavijani.. bice to blize nekim bosanskim neandertalcima.
@osim13
Prije par godina sam prisustvovao sceni gdje covjek staje sa autom na mostu, i zatim zena izlazi i baca dvije kese smeca direkt u rijeku. A kontejneri stoje bukvalno 30 metara dalje. I sta reci na sve to? Nema se sta, jer se takvim nece promijeniti zatucanost. Po meni je najbitnije dijelovati na djecu u osnovnoj sto se tice te ekoloske osvijestenosti, mada dzabe i to ako se ne edukuju dobro i kod kuce.
Zadnja izmjena: dscile, dana/u 12 jan 2020, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
Kladusa je najvece selo u Europi. U regiji ne postoji mjesto sa vise ljudi po metru kvadratnom koji bi brata roknuli zbog metra zemlje. Jaran u tuzilastvu veli, gore krivicnih djela vise nego u kantonu citavom.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
I zbog Babe a i zbog toga jer su seljačine generalno.
Čitava Krajina živi na Zapadu skoro. Sad da prođeš bilo kojim gradom gore više bi migranata sreo haman nego naših ljudi. Baš depresivno izgleda.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- ElCartel11
- Kontakt:
Kladuscani se mrze zbog ratnih desavanja, Biscani zbog svoje prepotentnosti sto misle da su oni nesto naj-naj.
Onda trio Buzim-Cazin-Krupa se vole prcati izmedju sebe odakle su veci ljaksi i to
Sto se tice ratnih desavanja najvece postovanje dozivljavaju Buzimljani.
Onda trio Buzim-Cazin-Krupa se vole prcati izmedju sebe odakle su veci ljaksi i to
Sto se tice ratnih desavanja najvece postovanje dozivljavaju Buzimljani.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.