Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Arsenal
Verminator je vrhunski štoper. Jak, odličan skok, brz, strašan šut. Ne vidim razloga zašto ga stavljati u talente a momak se već dokazao. Pored Terrya i Vidića barem za mene najbolji štoper premier lige. 
Vrhunski napadač nego šta. Među pet na Svijetu.-Paja je napisao/la:Svejedno, slozices se onda ni da Dzeko nije vrhunski napadac ili za njega odredjuju drugi kriteriji?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
To je tvoje subjektivno i navijacko misljenje...Virtu4l je napisao/la:Vrhunski napadač nego šta. Među pet na Svijetu.-Paja je napisao/la:Svejedno, slozices se onda ni da Dzeko nije vrhunski napadac ili za njega odredjuju drugi kriteriji?
Dio Arsenala
Vrhunski napadač, visok, jak, brz (obzirom na visinu), ima sjajan šut desnom i lijevom nogom (što je rijetkost), uvijek opasan po gol, vraća se u odbranu (posebno prilikom udaraca iz ugla), pomaže odbrani. Redovno odvlači dva odbrambena igrača, timski igrač... vrhunska realizacija, od četiri prosječne šanse - zabit će minimalno tri gola... jednom rječju - perfekcija!-Paja je napisao/la:To je tvoje subjektivno i navijacko misljenje...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
Ne nasmijavaj me citajuci ovo pomislio sam da mi pricas o Henryu na vrhuncu formeVirtu4l je napisao/la:Vrhunski napadač, visok, jak, brz (obzirom na visinu), ima sjajan šut desnom i lijevom nogom (što je rijetkost), uvijek opasan po gol, vraća se u odbranu (posebno prilikom udaraca iz ugla), pomaže odbrani. Redovno odvlači dva odbrambena igrača, timski igrač... vrhunska realizacija, od četiri prosječne šanse - zabit će minimalno tri gola... jednom rječju - perfekcija!-Paja je napisao/la:To je tvoje subjektivno i navijacko misljenje...
Dio Arsenala
Sve je živa istina. Imam video dokaze za sve što sam rekao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
A najjaci su mi igraci cija se klasa potvrdjuje video klipovima, odma se sjetim nekih transfera gdje su se postavljali klipovi novih Henrya, Zidana itd...Virtu4l je napisao/la:Sve je živa istina. Imam video dokaze za sve što sam rekao.
Na klipovima i Dialiba je izgledao ka kalibar za Premiership
Dio Arsenala
Znam da klipovi bole.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uočite razliku!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Uočite razliku!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
hah ovi iz liverpoola se sjebali ljudi
, ne mogu ljudi da vjeruju da danska bandera brani i sa linije skida šuteve topnika umjesto njih

- -Paja
- Kontakt:
Pa da to je to na klipovima jedino i mozes da se pozivas na klasu svog ljubimca jer je realnost okrutna i surova i tu nemas nikakve argumente. Naravno pomocu klipova si isto mogao dokazati da je Zajko Zeba bolji od Cristiana Ronalda, postavis samo klip kada Ronalda Gibbs baca na guzicu a dole ispod stavis neki sjajan gol i poteze Zebe i naravno Zeba je bolji logicno.
Fool!
Fool!
Dio Arsenala
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ovo pišem, ali dijelim @Pajino mišljenje kada su klipovi u pitanju(tako se novopečeni manageri "opare", jer uspiju prodati nekog antitalenta za velike pare). No, dakako da je u krivu kada je komparacija Džeko - Bendy u pitanju, ali dosta sam o istoj pisao, a neke stvari ne bih želio ponovo ni pisati, niti čitati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pomno pogledaj svaki gol iz klipa. Kao prvo nisu bezvezni protivnici, prati svaki njegov potez, prijem lopte, kontrolu i na kraju egzekuciju. Posebno ovaj posljednji gol, protiv Dortmunda - kakav prijem lopte, psjećaj za prostor... malo ih je ovakvih... lijepo pogledaj, mnogo toga će ti biti jasnije...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
jest star klip ali ovaj adebayor je budala mrtva 
you can take adebayor out of the jungle but you cant take the jungle out of adebayor hahaSamo F.K.S !! je napisao/la: jest star klip ali ovaj adebayor je budala mrtva
Komentar sa youtube-a
Big club, great history, Nottm Forest.
- -Paja
- Kontakt:
Gledam i impresioniran sam, vjerujem da bi mogao u pocetnih 11 Birminghama!
Dio Arsenala
Ja sam u početku bio impresioniran, ali sam se vremenom navikao. Čovjek samo zabija, same old same old...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- -Paja
- Kontakt:
ovo kad kazes sigurno mislis na iste vijesti na kraju svakog prelaznog roka, dijamant ostaje u vukovimaVirtu4l je napisao/la:Ja sam u početku bio impresioniran, ali sam se vremenom navikao. Čovjek samo zabija, same old same old...
Dio Arsenala
Ma neeee, to kažem kad pogledam strijelce.-Paja je napisao/la:ovo kad kazes sigurno mislis na iste vijesti na kraju svakog prelaznog roka, dijamant ostaje u vukovimaVirtu4l je napisao/la:Ja sam u početku bio impresioniran, ali sam se vremenom navikao. Čovjek samo zabija, same old same old...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.