nikad_izvini je napisao/la:Greška kolega. Napisao sam da nije vrhunski štoper. Bitna je razlika između nedokazanog igrača i vrhunskog štopera
Svejedno, slozices se onda ni da Dzeko nije vrhunski napadac ili za njega odredjuju drugi kriteriji?
Jok eto Bendy je vrhunski napadac
Dobro bi si u pocetku zanimljiv al' u pravu je Guners ti si prava luda
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Verminator je vrhunski štoper. Jak, odličan skok, brz, strašan šut. Ne vidim razloga zašto ga stavljati u talente a momak se već dokazao. Pored Terrya i Vidića barem za mene najbolji štoper premier lige.
-Paja je napisao/la:To je tvoje subjektivno i navijacko misljenje...
Vrhunski napadač, visok, jak, brz (obzirom na visinu), ima sjajan šut desnom i lijevom nogom (što je rijetkost), uvijek opasan po gol, vraća se u odbranu (posebno prilikom udaraca iz ugla), pomaže odbrani. Redovno odvlači dva odbrambena igrača, timski igrač... vrhunska realizacija, od četiri prosječne šanse - zabit će minimalno tri gola... jednom rječju - perfekcija!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-Paja je napisao/la:To je tvoje subjektivno i navijacko misljenje...
Vrhunski napadač, visok, jak, brz (obzirom na visinu), ima sjajan šut desnom i lijevom nogom (što je rijetkost), uvijek opasan po gol, vraća se u odbranu (posebno prilikom udaraca iz ugla), pomaže odbrani. Redovno odvlači dva odbrambena igrača, timski igrač... vrhunska realizacija, od četiri prosječne šanse - zabit će minimalno tri gola... jednom rječju - perfekcija!
Ne nasmijavaj me citajuci ovo pomislio sam da mi pricas o Henryu na vrhuncu forme zaboravio si jos dodati, igra u Wolfsburgu ne moze maci nigdje a jedino se City interesuje(garant trebaju zamjenu za Adebayora ), naravno redovan na velikim takmicenjima
Virtu4l je napisao/la:Sve je živa istina. Imam video dokaze za sve što sam rekao.
A najjaci su mi igraci cija se klasa potvrdjuje video klipovima, odma se sjetim nekih transfera gdje su se postavljali klipovi novih Henrya, Zidana itd...
Na klipovima i Dialiba je izgledao ka kalibar za Premiership
Pa da to je to na klipovima jedino i mozes da se pozivas na klasu svog ljubimca jer je realnost okrutna i surova i tu nemas nikakve argumente. Naravno pomocu klipova si isto mogao dokazati da je Zajko Zeba bolji od Cristiana Ronalda, postavis samo klip kada Ronalda Gibbs baca na guzicu a dole ispod stavis neki sjajan gol i poteze Zebe i naravno Zeba je bolji logicno.
Ne mogu da vjerujem da ovo pišem, ali dijelim @Pajino mišljenje kada su klipovi u pitanju(tako se novopečeni manageri "opare", jer uspiju prodati nekog antitalenta za velike pare). No, dakako da je u krivu kada je komparacija Džeko - Bendy u pitanju, ali dosta sam o istoj pisao, a neke stvari ne bih želio ponovo ni pisati, niti čitati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pomno pogledaj svaki gol iz klipa. Kao prvo nisu bezvezni protivnici, prati svaki njegov potez, prijem lopte, kontrolu i na kraju egzekuciju. Posebno ovaj posljednji gol, protiv Dortmunda - kakav prijem lopte, psjećaj za prostor... malo ih je ovakvih... lijepo pogledaj, mnogo toga će ti biti jasnije...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.