Prativši kretanje rezultata mogao sam da zamislim sliku s terena. Damire brate, ostavi se funjara i noćnog života. Ne bi me iznenadilo da si upleten u ovu kockarsku mafiju. Šta bi od onakvog borca iz top 30

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ja ih imam u favoritima na rezultatima pa mi automatski izbacuje njihove rezultate, tako da sam jutros bio poprilicno iznenadjen Mirzinom pobjedom.babino je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:31vratise se decki na challengere kao u dobra stara vremena....nikad skrolat na flashscore jutros da dodjem do turnira gdje igraju:-)
ovaj macho man i nekako,jos se drzi ali ovo sta basic uradi od sebe u najboljim godinama, to nikako ne razumijem, kako je krenuo i fatic ce ga brzo presisati na listi.
ma vala da je i od ovog izgubio hehwbhsport je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:40Ja ih imam u favoritima na rezultatima pa mi automatski izbacuje njihove rezultate, tako da sam jutros bio poprilicno iznenadjen Mirzinom pobjedom.babino je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:31vratise se decki na challengere kao u dobra stara vremena....nikad skrolat na flashscore jutros da dodjem do turnira gdje igraju:-)
ovaj macho man i nekako,jos se drzi ali ovo sta basic uradi od sebe u najboljim godinama, to nikako ne razumijem, kako je krenuo i fatic ce ga brzo presisati na listi.
Znači grohnuo Mirzoni totalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.