Prativši kretanje rezultata mogao sam da zamislim sliku s terena. Damire brate, ostavi se funjara i noćnog života. Ne bi me iznenadilo da si upleten u ovu kockarsku mafiju. Šta bi od onakvog borca iz top 30
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Gdje smo stali u 2019. nastavljamo i u 2020.
Prativši kretanje rezultata mogao sam da zamislim sliku s terena. Damire brate, ostavi se funjara i noćnog života. Ne bi me iznenadilo da si upleten u ovu kockarsku mafiju. Šta bi od onakvog borca iz top 30
ŠVRLJ
- QUARTERBACK
- Kontakt:
bitno je da je mala tu u dohi s njim hebo rezultat
Uzevši u obzir da je četvrti januar i da se vjerovatno još nije ni otrijeznio od novogodišnje noći, ovo je odličan rezultat. Čak je i uzeo jedan set.
Bravo Damire!
Bravo Damire!
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Dok se na forumu pise o njegovom neuspjehu, cojk ga vjerovatno lagano pristavlja u venerin brezuljak.
Show me your donuts 0 0
Sta ga briga vidio koliko ce dobiti od samog ucesca na AO i lagano uziva, nije da i ja ne bi tako 
Cojk se sliko s Ronaldom,nema 7 dana...realno nakon takvog uspjeha prosle sedmice,tesko je naci motivaciju za mec protiv nekog popyrina.
Damire,nemoj da te rezultati zadnjih 40 turnira obeshrabre.
Damire,nemoj da te rezultati zadnjih 40 turnira obeshrabre.
Zadnja izmjena: dinoo, dana/u 05 jan 2020, 10:15, ukupno mijenjano 1 put.
Helena je 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pitanje za Samozdravlje.Dali to Mirza,Nerman i Tomo koriste godisnji odmor iz prosle godine pa ih nigdje nema na pocetku sezone.Pozdrav.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Pobijeda Bašića nakon 100 godina na Challenger u Bankoku .
Ovdje igra i Brkic on je kao LL prošao u drugo kolo , Brkic igra i dubl ...
Ovdje igra i Brkic on je kao LL prošao u drugo kolo , Brkic igra i dubl ...
Damir sutra rano igra prvi mec na challengeru u Bendigu - Australija.
vratise se decki na challengere kao u dobra stara vremena....nikad skrolat na flashscore jutros da dodjem do turnira gdje igraju:-)
ovaj macho man i nekako,jos se drzi ali ovo sta basic uradi od sebe u najboljim godinama, to nikako ne razumijem, kako je krenuo i fatic ce ga brzo presisati na listi.
ovaj macho man i nekako,jos se drzi ali ovo sta basic uradi od sebe u najboljim godinama, to nikako ne razumijem, kako je krenuo i fatic ce ga brzo presisati na listi.
Ja ih imam u favoritima na rezultatima pa mi automatski izbacuje njihove rezultate, tako da sam jutros bio poprilicno iznenadjen Mirzinom pobjedom.babino je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:31vratise se decki na challengere kao u dobra stara vremena....nikad skrolat na flashscore jutros da dodjem do turnira gdje igraju:-)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
ma vala da je i od ovog izgubio hehwbhsport je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:40Ja ih imam u favoritima na rezultatima pa mi automatski izbacuje njihove rezultate, tako da sam jutros bio poprilicno iznenadjen Mirzinom pobjedom.babino je napisao/la: ↑13 jan 2020, 11:31vratise se decki na challengere kao u dobra stara vremena....nikad skrolat na flashscore jutros da dodjem do turnira gdje igraju:-)
Igra li Mirza kvale za AO? I je li Damir uletio u MD?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Znači grohnuo Mirzoni totalno.
A Damir će klepiti pare u prvom kolu pa na plažu iskoristiti još ljeta u Australiji
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ko zna, mislim da mu je stalo da popravi rezultate. Da ga boli briga ne bi igrao ovaj challenger sad u Australiji nego bi odmarao negdje. Poceo je rano sa pripremama za ovu sezonu bar koliko sam vidio preko instagrama vec pocetkom decembra.
Tomo zijanio jutros 1-2, nakon sto je dobio prvi set.
Mirza na terenu 9:30.
Mirza na terenu 9:30.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Al je i loš Mirza.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Pa sta ste ocekivali 
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.