Ako sada poentiraju tekma je onda totalno otvorena.EdinTM87 je napisao/la:Drugi zaustavljen napad odbrane ! HAJMO NASI !
Mislim da je čak i FG prihvatljiv.
EDIT:
Ali evo TD!!!
Ko bi prije pola sahata vjerovo u ovo?
Haos!
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ako sada poentiraju tekma je onda totalno otvorena.EdinTM87 je napisao/la:Drugi zaustavljen napad odbrane ! HAJMO NASI !
Čovječe koji come back!EdinTM87 je napisao/la:ODBRANILI SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, FG za produzetak TD za pobjedu.. ajmo Manning..
Dominacija je neminovnost !
gdje nije bilo pritiska, slazem se da citavu utakmicu nije bilo pritiska ali kod tog INT je bilo pritiska pa je zbog toga ugao svoje ruke morao mijenjati zato i jeste doslo do INT. Pogledaj situaciju pa ces vidjetiHare_BvB je napisao/la:Jao Peytona šta učini.Iz čista mira baci INT, iako nije bilo nikakvog pritiska na njega od strane defanzivaca NE-a. Šteta, jer sam se nadao produžetku.
SaltCityAttack je napisao/la:sve si reko, ali si zaboravio spomenuti i mozda najvazni momenat, a to kada je Maning u samoj zavrsnici za 1 down i doveo ekipu u tom trenuku u poziciju da izjednace, ali pri pokusaju da se prizemlji, njemu je lopta ispala prije nego je dodirnuo zemlju
Napisao sam to i ranije prije editovanja posta. Morao sa spomenuti povredu Hobbsa i proklete penaltye.Nakon toga, Manning na trećem downu trči za nekih 15 yardi. ali iz čista mira pravi fumble, a loptu uzima Samuel.
Pošto volim i pratim Giantse pratim tako i Manninga otkako se pojavio u NFL-u, i mogu vam reći da mu se od samog početka profesionalne karijere prigovara što ne radi malo više na poboljšanju QB slide.Hare_BvB je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:sve si reko, ali si zaboravio spomenuti i mozda najvazni momenat, a to kada je Maning u samoj zavrsnici za 1 down i doveo ekipu u tom trenuku u poziciju da izjednace, ali pri pokusaju da se prizemlji, njemu je lopta ispala prije nego je dodirnuo zemljuNapisao sam to i ranije prije editovanja posta. Morao sa spomenuti povredu Hobbsa i proklete penaltye.Nakon toga, Manning na trećem downu trči za nekih 15 yardi. ali iz čista mira pravi fumble, a loptu uzima Samuel.
Manning je trebao u onoj situaciji uklizati i ne bi došlo do te kardinalne greške. Ali Samuel je napravio glupost prije toga, jr je trebo mnogo ranije da se zaustavi i i da zadrži loptu u svom posjedu. Ali ipak se iskupio za tu grešku, jer je on pokupio Manningov fumble. Samuel odličan, 2 INT-a i 2 pokupljena fumblea.
Navijači Vikinga su taj potez priželjkivali već duže vremena, ali je vlasnik kluba bio neodlučan. Međutim ovaj jučerašnji poraz je i kod njega otklonio sve sumnje.randy_moss je napisao/la:Brad Childress, head coach Minnesote, dobio otkaz, a ekipu ce preuzeti dosadasnji defanzivni koordinator.
Ko zna, mozda kao i Dallas, krenu na bolje ovom promjenom.